poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sala

Która sala weselna w łomży jest najlepsza interesuje mnie jedynie łomża słyszałem że korona?? Nie jestem z łomży i prosze o jakieś podpowiedzi.

opti

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sala

ja bym ci polecił salę w RYSIU byłem tam niedawno na weselu i było wszystko fajnie i jedzenie naprawde dobre a korony nie polecam mało miejsca

ok dzięki interesuje mnie sala na 160 osób ?

opti

dziwne sala???
a może gdzie najlepiej przygotują dobre jedzonko / menu za rozsądną cenę!!!
i widać że nie jesteś z Łomży:)
przejdź po wszystkich i sam zadecyduj wygodnisiu

Wika

Jak sprawiło Ci to problem to było nie pisać . Wiesz można dużo zapłacić a jedzenie może być do kitu a trudno żebym po wszystkich chodził bo wiadomo że zawsze swoje się chwali a mnie interesują opinie ludzi postronnych !

opti

też polecam Rysia sala ładna i jedzenie niezłe i można się dogadać z szefową naprawdę ci pomoze

Sala w Rysiu może i ładna i jedzenie tez może i smaczne, ale z szefową się dogadać? Ladnie mówi i po weselu wychodzą nieścisłości. Radzę pytać o szczegóły i konkrety np ceny pokoju (mi powiedziała, że 35 zł, więc zamówiłam pokój na 2 osoby, a po weselu sie okazało, że cena 35 obowiązuje przy wynajęciu całego hotelu he) tak samo pytać o owoce, konkretmnie jakie podaje w jaki sposób je podadzą. W moim mniemaniu było oczywiste, że jak owoce to banan nektarynka winogrono, a okazało się, że pomarańcza pokrojona w plasterki i kiwi pokrojone w kostkę. Może i nieźle to wygląda, ale tez chyba ma się to zjeść a nie tylko oko cieszyć).
Osobiście już Rysia nie polecam.

JĘDRUSIOWA ZAGRODA za Piątnicą,mają dwie sale do wyboru-polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org