Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala |
Która sala weselna w łomży jest najlepsza interesuje mnie jedynie łomża słyszałem że korona?? Nie jestem z łomży i prosze o jakieś podpowiedzi. opti
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala |
ja bym ci polecił salę w RYSIU byłem tam niedawno na weselu i było wszystko fajnie i jedzenie naprawde dobre a korony nie polecam mało miejsca
|
|
ok dzięki interesuje mnie sala na 160 osób ? opti
|
|
dziwne sala??? a może gdzie najlepiej przygotują dobre jedzonko / menu za rozsądną cenę!!! i widać że nie jesteś z Łomży:) przejdź po wszystkich i sam zadecyduj wygodnisiu Wika
|
|
Jak sprawiło Ci to problem to było nie pisać . Wiesz można dużo zapłacić a jedzenie może być do kitu a trudno żebym po wszystkich chodził bo wiadomo że zawsze swoje się chwali a mnie interesują opinie ludzi postronnych ! opti
|
|
też polecam Rysia sala ładna i jedzenie niezłe i można się dogadać z szefową naprawdę ci pomoze
|
|
Sala w Rysiu może i ładna i jedzenie tez może i smaczne, ale z szefową się dogadać? Ladnie mówi i po weselu wychodzą nieścisłości. Radzę pytać o szczegóły i konkrety np ceny pokoju (mi powiedziała, że 35 zł, więc zamówiłam pokój na 2 osoby, a po weselu sie okazało, że cena 35 obowiązuje przy wynajęciu całego hotelu he) tak samo pytać o owoce, konkretmnie jakie podaje w jaki sposób je podadzą. W moim mniemaniu było oczywiste, że jak owoce to banan nektarynka winogrono, a okazało się, że pomarańcza pokrojona w plasterki i kiwi pokrojone w kostkę. Może i nieźle to wygląda, ale tez chyba ma się to zjeść a nie tylko oko cieszyć). Osobiście już Rysia nie polecam.
|
|
JĘDRUSIOWA ZAGRODA za Piątnicą,mają dwie sale do wyboru-polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |