Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unitechnik |
Czy ktoś zanosił tu komputer do naprawy? Dokladnie chodzi mi o usuwanie wirusów z laptopa. Już sie biedaczek nawet uruchomić nie chce. Czy wie ktoś czy zajmują się takimi sprawami i ile to kosztuje? Proszę o odpowiedź :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unitechnik |
jak juz masz tyle wirusów to nikt sie w usuwanie nie bawi tylko od razu format C. wgranie nowego systemu to pewnie z 50 zł kosztuje.
|
|
Zadzwoń jutro w okolicach 11:00 na numer 86 218 18 15, poproś Tomka. Pomogę. ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Witam, wszystkie wirusy,trojany i inne "złosliwe" oprogramowamie da się usunąc "recznie". Czyli bez formatowania dysku. Wystarczy się na tym znac. Oczywiście zajmuje to trochę czasu. "Domowi informatycy" zalecają i wykonują formatowanie dysku systemowego. Pozdrawiam Mirek
|
|
Oczywiście ja się na tym nie znam, komputer ze strony technicznej to dla mnie czarna magia hehe, zawsze boję się, że sama coś jeszcze bardziej popsuje, dlatego wolę żeby zajął się tym ktoś kto się na tym zna. pzdr:)
|
|
MirekO nie domowi informatycy, tylko jak ktos ma siedziec pol dnia i usuwac wirusy, to format wyjdzie szybciej, a co za tym idzie taniej. A nie wiem, czy zagwarantujesz, ze po usuwaniu wszystko bedzie chodzilo idealnie...
|
|
format laptopa (przynajmniej mojego) to jakas abstrakcja, przy uruchamianiu trzeba nacisnac f12 badz jakis inny klawisz, wybierac jakies opcje, wpisywac jakies hasla, ktore w ogole mi sie nie zgadzaja, itp.. co ja poradze, że nie umiem ;p
|
|
MirekO, jest coś takiego jak roboczogodzina w serwisach. Może i wszyscy ida na łatwiznę, ale to z myślą o klientach by nie musieli płacić horrendalnych sum za wielogodzinne skanowanie dysku tylko po to, by usunąć wirusy. Pomyśl trochę logicznie.
|
|
zajmuja sie. Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
Ja tam naprawiałam i jestem zadowolona z usługi.
|
|
zrob format i po sprawie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |