poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ulica sienkiewicza

Co sądzicie o wyremontowanym budynku na ul sienkiewicza. Powiny wyremontowac cała ulice ładnie by to wyglądało.Słyszałem że mieli ludzi wysiedlac ale coś ucichlo i że ma być wyłożona kostka tak jak na Farnej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ulica sienkiewicza

przemo - patron tej ulicy zasługuje na odrobinę szacunku aby zgodnie z polska pisownią pisać z dużej litery.
W tym roku nawierzchnia jest przewidziana do przebudowy. Byłem świadkiem jak w piątek facet rąbnął podwoziem w sterczące płytki że aż iskry poleciały. Wiem że powiadomione straż miejska i popolicja nie zrobiły nic aby zabezpieczono powstałe załamanie jezdni przez tira z Biedronki

A z kąd tyle pieniędzy Łomża nabierze ?

A od czego sa podatki!!

grzybek

Ptysiu! Nie nas pytaj skąd na to będą pieniądze, a postaraj się taką odpowiedź uzyskać bezpośrednio w Urzędzie Miasta.
To że Łomża pięknieje to widać. To dobrze. Tylko za tymi pięknymi fasadami domów, w niejednym z mieszkan rozgrywa sie dramat: co dać dzieciom do jedzenia, skąd wziąć pieniądze na opłaty, czy jutro będzie co wlożyć do garnka. Bo jakoś nie widać aby przybywało nam nowych miejsc pracy.

Łomża sie zmienia bo jesteśmy w UE.

Z tą ulica jest jak z malowidłami na starym rynku chcielibysmy aby Łomża pieknie wyglądała ale potrzebne są na to pieniądze tylko z kąd ich weźmiemy ?

Jeszcze raz Ptysiu. Spytaj u źródła, czyli w Urzędzie Miejskim. A jak się dowiesz skąd, to napisz.

Ulica Sienkiewicza jest chyba jedną z najbardziej urokliwych w Łomży... cieszy mnie fakt odbudowy dawnego hotelu... najprawdopodobniej w nowy hotel (tu zasługa nie europejskiego, a amerykańskiego kapitału). Uważam, że ta ulica zasługuję na zainteresowanie ze strony naszych włodarzy... pomyślcie o parku przy tym małym kościólku w ciepły letni dzień... oczywiście pomijając widok ludzi siedzących na ławeczkach z kubeczkami wina ;)... Nasza Łomża !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org