Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ulica sienkiewicza |
Co sądzicie o wyremontowanym budynku na ul sienkiewicza. Powiny wyremontowac cała ulice ładnie by to wyglądało.Słyszałem że mieli ludzi wysiedlac ale coś ucichlo i że ma być wyłożona kostka tak jak na Farnej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ulica sienkiewicza |
przemo - patron tej ulicy zasługuje na odrobinę szacunku aby zgodnie z polska pisownią pisać z dużej litery. W tym roku nawierzchnia jest przewidziana do przebudowy. Byłem świadkiem jak w piątek facet rąbnął podwoziem w sterczące płytki że aż iskry poleciały. Wiem że powiadomione straż miejska i popolicja nie zrobiły nic aby zabezpieczono powstałe załamanie jezdni przez tira z Biedronki
|
|
A z kąd tyle pieniędzy Łomża nabierze ?
|
|
A od czego sa podatki!! grzybek
|
|
Ptysiu! Nie nas pytaj skąd na to będą pieniądze, a postaraj się taką odpowiedź uzyskać bezpośrednio w Urzędzie Miasta. To że Łomża pięknieje to widać. To dobrze. Tylko za tymi pięknymi fasadami domów, w niejednym z mieszkan rozgrywa sie dramat: co dać dzieciom do jedzenia, skąd wziąć pieniądze na opłaty, czy jutro będzie co wlożyć do garnka. Bo jakoś nie widać aby przybywało nam nowych miejsc pracy.
|
|
Łomża sie zmienia bo jesteśmy w UE.
|
|
Z tą ulica jest jak z malowidłami na starym rynku chcielibysmy aby Łomża pieknie wyglądała ale potrzebne są na to pieniądze tylko z kąd ich weźmiemy ?
|
|
Jeszcze raz Ptysiu. Spytaj u źródła, czyli w Urzędzie Miejskim. A jak się dowiesz skąd, to napisz.
|
|
Ulica Sienkiewicza jest chyba jedną z najbardziej urokliwych w Łomży... cieszy mnie fakt odbudowy dawnego hotelu... najprawdopodobniej w nowy hotel (tu zasługa nie europejskiego, a amerykańskiego kapitału). Uważam, że ta ulica zasługuję na zainteresowanie ze strony naszych włodarzy... pomyślcie o parku przy tym małym kościólku w ciepły letni dzień... oczywiście pomijając widok ludzi siedzących na ławeczkach z kubeczkami wina ;)... Nasza Łomża !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |