Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gadu Gadu |
Macie Gadu Gadu ? a jak macie to możem tak se Dyskutować na GeGe :P co wy myślicie na ten temat i byśmy poznali się lepiej :D i wogóle .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gadu Gadu |
he no my gadamy sobie na gg ale moje gg 7889552 jak co to walcie :d
|
|
Nom :) domnie też można walić :D znacie Numer :P
|
|
Chyba Padu-Padu :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja też mam gg :P Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
No znamy na komórke hehe (jak masz)
|
|
a podasz ? albo podlacz sie do mnie Gosienka 7889552
|
|
Tlen Rulez GG to syFF ;o
|
|
Ja wole GG niż Tlen mam zainstolowanego tego Tlena i gówno pożytku !
|
|
ja tez mam tlena ale to jest dopiero lipaaaaaaaaaaa
|
|
Jak lipa to osika... Ptysiu oczywista!! :DDDD Ryskago
|
|
Ryskago a ty masz gg ? jak tak to podłacz sie 7889552
|
|
Nie mam i nie będę miała zapewne nigdy, bo to pożeracz czasu jest. Ryskago
|
|
czemu tak sądzisz ?
|
|
Bo tak. :(
|
|
Ryskago podaj mi swego e majla :D
|
|
Ryksago i masz rację :) hehehehehe ale te forum to też niezły pożeracz :P Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
mi to nic niepozera czasu chyba idea jak do kogos dzwonie.
|
|
Ja tam myśle że GG i forum to nie głupota :/ przez GG poznałem kilka fajnych osób z którymi mam kontakt do tej pory i nie tylko przez GG ale też żeczywiście.Wole pogadać z koleżanką i się umówić z nią i popisać oczymś na forum niż stać pod klatko i głupa zrzynać albo co innego powalonego robić :/;/
|
|
+polak+, jeśli wolisz rozmawiac z koleżanką przez GG lub forum niż spotkać się z nią w realu, to jest to bardzo źle, bo nic nie zastąpi fizycznego kontaktu z drugą osobą ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac masz racje zgadazm sie z tobą :D
|
|
ptysiu91 a ty miales juz jakikolwiek kontakt fizyczny z jakas kolezanka?? :P buhahahahhaha
|
|
Tak dawałem jej cześć i co zatkalo ? a ty mialeś ?
|
|
ptysiu91, cycq: rozumiecie mój post zbyt dosłownie :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markmac ja rozumiem doskonale....ale sam powiedz ze "kontakt fizyczny" mozna zinterpretowac na kilka sposobow...sprytnie to wykorzystujac chcialem wyciagnac od ptysia informacje na temat jkego "kontaktow fizycznych" ale niestety...zawiodlem sie...widac dziewcxzyny z bawelnby trzymaja sie m,ocno :PPPPPPP buhahahahha
|
|
Jak dobrze pamietam, ptysiu91 chwaliłeś się, że podczas uroczystego otwarcia Stokrotki, skorzystaleś z okazji, kiedy wpadały na Ciebie dziewczyny w tłumie podczas przepychanek :))) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja sie mu nie dziwie...sam bym kskorzystal....wkoncu nie ma to jak tlum na[palonych na promocje nastolatek i emerytek buhahahaha ale obawiam sie ze bylto pierwszy i ostatnio kontakt fizyczny ptysia z plcia przeciwna...nieliczac uscickow mamy i babci.... :))) PZDR
|
|
markac masz lipe !! najpierw 3 razy dokładnie przeczytaj mój post a dopiero coś napisz :) bo chodzi mi o ten post : Autor: markac (80.240.162.---) Data: 15-03-05 19:52 +polak+, jeśli wolisz rozmawiac z koleżanką przez GG lub forum niż spotkać się z nią w realu, to jest to bardzo źle, bo nic nie zastąpi fizycznego kontaktu z drugą osobą ;) A to jest mój post : Ja tam myśle że GG i forum to nie głupota :/ przez GG poznałem kilka fajnych osób z którymi mam kontakt do tej pory i nie tylko przez GG ale też żeczywiście. ( inaczej spotykanie na relu )Wole pogadać z koleżanką i się umówić z nią i popisać oczymś na forum niż stać pod klatko i głupa zrzynać albo co innego powalonego robić :/;/ i czy niby ja napisałem że wole gg niż spotykanie na realu ? hm...chyba ktoś puścił bąka :-/
|
|
+polak+, wystąpiło tutaj takzwane podwójne zaprzeczenie :P "Wole pogadać z koleżanką i się umówić z nią i popisać oczymś na forum niż stać pod klatko i głupa zrzynać albo co innego powalonego robić" Ale niech Ci będzie... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
No może zle mnie zrozumiałeś :/ ale teraz wszystko jasne :P
|
|
trzeba uważnie czytać temat i sie wie o co chodzi.
|
|
Ptysiu Ty nie czytasz uważnie!!! niestety!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
heh....a ty sie polak tak spotykasz z tymi panienami ze hoho...walą do ciebie drzwiami i oknami...heh...a no i ja jush wiem duzioo na twoj temat...w tym kontekscie ze głownie gadasz z nimi na gg a nie sie spotykasz...i masz lipe... ...:::KonFiDenT z CieBie:::...
|
|
. Ave ![]()
|
|
ja czytam uważnie a co ?
|
|
A idz Ty to wiesz ... !! daj spokój !! ===== Świnie bendą i kłody żucać Pod Nogi =========
|
|
Ptyś nei czytasz uwaznie bo często nie chwytasz o co chodzi lub piszesz coś zupełnie sprzecznego :P Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Czy komuś się chce czytać głupie posty ? chyba nie to więc sie nie czyta uważnie tego czego sie niechce czytać :D ====Prosta=Realia=RPA======
|
|
Tak właśne jest
|
|
znowu mamy koalicje i opozycję ...
|
|
he no chyba polutyka sie zaczyna.
|
|
>>Polityka<<
|
|
a teraz post w stylu Ptysia ale mój własny =): no comment :p Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Gosienka masz racje bez komętarza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |