wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarz

Witam mam pytanie do PAń. Co sądzicie o Pani Doktor Marzenie Podeszwik MAlinowskiej ???? Czy dobrze sprawdza sie jako lekarz prowadzący ciąze ??Pozdrawiam i prosę o szczere odpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarz

Lepiej weż lekarza męszczyznę bo wiesz , nieraz jeszcze trzeba coś przy płodzie poprawić, coś dorobić, to rozumiesz.

ooo żal, jacy niektórzy sa ograniczeni (nie do autorki wątku)
Ja tej pani nie polecam ;p

U siostry prowadziła i nie ma żadnych zastrzeżeń... Raczej na takie pytania nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi, bo są różne przypadki i nie ma reguły. Takich pytań na forum o ginekologa itd było już mnóstwo. Poszukaj zamiast zakładać nowy wątek.

Witaj mala22, miałam ten sam dylemat kogo wybrać dr marzenę Podeszwik - Malinowską na NFZ czy dr Roberta Pijagina, no i po wielu opiniach i poradach wybrałam dr Pijagina. Chociaz myslę że co człowiek to opinia inna, i gdybym wybrała dr Malinowska tez byłoby dobrze. A Ty między kim sie wahasz?

heh Pani prowadziła moją ciążę a ciął doktor. Są w porządku, ona spokojna, miła. Miałam wszystkie badania bez problemu. Zwolnienia też. On wesoły, zabawny zawsze rozwesela. Interesuje się pacjentką. Powie wszystko co i jak. Polecam.

sloneczko661- sama nie wiem pomiedzy kim sie waham bo nie mialam zabardzo stycznosci z ginekologami :) wiec ich nie znam

Turboszyman a o kim mowisz o jakim doktorze????

Pewnie w Milano w Jeziorku się nie wahałaś?

Spadaj Maly jak sie nie orientujesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj. Bo szkoda mi Ciebie a na takiej wiosce to widze ze jestes stalym bywalcem he he he eh

Pijagin i Malinowska

Pijagin jest świetnym lekarzem.Polecam wszystkim.Dobry z Niego i lekarz i człowiek.

Zgadzam się z Adi28. I polecam.

....Pijagin jest świetnym lekarzem.Polecam wszystkim.Dobry z Niego i lekarz i człowiek.... - to sie jeszcze okaze ;)

A ja Pijagina nie polecam :(

prowadziła mi ciąze ,ale nie byłam z niej zadowolona do końca.Polecam dr.Załęsko albo Zarębe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org