Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz |
Witam mam pytanie do PAń. Co sądzicie o Pani Doktor Marzenie Podeszwik MAlinowskiej ???? Czy dobrze sprawdza sie jako lekarz prowadzący ciąze ??Pozdrawiam i prosę o szczere odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz |
Lepiej weż lekarza męszczyznę bo wiesz , nieraz jeszcze trzeba coś przy płodzie poprawić, coś dorobić, to rozumiesz.
|
|
ooo żal, jacy niektórzy sa ograniczeni (nie do autorki wątku) Ja tej pani nie polecam ;p
|
|
U siostry prowadziła i nie ma żadnych zastrzeżeń... Raczej na takie pytania nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi, bo są różne przypadki i nie ma reguły. Takich pytań na forum o ginekologa itd było już mnóstwo. Poszukaj zamiast zakładać nowy wątek.
|
|
Witaj mala22, miałam ten sam dylemat kogo wybrać dr marzenę Podeszwik - Malinowską na NFZ czy dr Roberta Pijagina, no i po wielu opiniach i poradach wybrałam dr Pijagina. Chociaz myslę że co człowiek to opinia inna, i gdybym wybrała dr Malinowska tez byłoby dobrze. A Ty między kim sie wahasz?
|
|
heh Pani prowadziła moją ciążę a ciął doktor. Są w porządku, ona spokojna, miła. Miałam wszystkie badania bez problemu. Zwolnienia też. On wesoły, zabawny zawsze rozwesela. Interesuje się pacjentką. Powie wszystko co i jak. Polecam.
|
|
sloneczko661- sama nie wiem pomiedzy kim sie waham bo nie mialam zabardzo stycznosci z ginekologami :) wiec ich nie znam Turboszyman a o kim mowisz o jakim doktorze????
|
|
Pewnie w Milano w Jeziorku się nie wahałaś?
|
|
Spadaj Maly jak sie nie orientujesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj. Bo szkoda mi Ciebie a na takiej wiosce to widze ze jestes stalym bywalcem he he he eh
|
|
Pijagin i Malinowska
|
|
Pijagin jest świetnym lekarzem.Polecam wszystkim.Dobry z Niego i lekarz i człowiek.
|
|
Zgadzam się z Adi28. I polecam.
|
|
....Pijagin jest świetnym lekarzem.Polecam wszystkim.Dobry z Niego i lekarz i człowiek.... - to sie jeszcze okaze ;)
|
|
A ja Pijagina nie polecam :(
|
|
prowadziła mi ciąze ,ale nie byłam z niej zadowolona do końca.Polecam dr.Załęsko albo Zarębe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |