piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Parkowanie w drzwiach Biedronki

Dzień dobry. Czy mógłby ktoś mnie poinstruować w jaki sposób można wkleić tu zdjęcia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Parkowanie w drzwiach Biedronki

--mój profil---edytuj profil---url obrazka ????chyba jakos tak

wrzuć zdjęcie na imageshack.us a następnie wpisz:
[IMG]link do zdjęcia[/IMG]

Taa domyślam się co chcesz wkleić.
To jest standardowy "problem" w Łomżyńskich Biedronkach.
Niedługo będą parkingi albo garaże w środku...

Dokładnie, pod samymi kasami. Jeszcze tylko nurtuje mnie pytanie: co byłoby, gdybym takiemu driverowi przejechał koszem po boku od przedniego do tylnego zderzaka, bo to strasznie kusi:)

a przed drzwiami nie mozna?

AdamO: Było by to ze kierowca tego auta ma mandat za złe parkowanie, a Ty jak by Cię ktoś zauważył miałbyś do zapłaty odszkodowanie za zniszczenie mienia, do tego kierowca auta by dostał z auto kasko, więc pokrył by mandat i jeszcze by mu zostało na naprawę , a z tego wszystkiego i na nowe felgi.

Wrzuciłem na imageshack, ale one tam jakieś strasznie malutkie są... A jak się powiększy, to znowu zupełnie nieczytelne... Lipka.

Tarczyn, mnie się wydaje, ze to jest prywatny parking Biedronki, więc o mandacie za złe parkowanie nie może być mowy. Skoro chcą więc być tacy widoczni i zawsze z przodu, to można by zrobić im tutaj reklamę. A potem to już tylko szacunek i wieczna sława!;D

A mam pytanie do autora tematu na jakich blachach był ten driverowi BL czy BLM

M.J_23 a co to ma jakieś znaczenie? jak na BLM to może stać a jak BL to już nie? a może na odwrót? hehe

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

łot problem dnia

i to jest najlepszy przykład że do biedronki śmigają tylko buraki :-)

A co cie obchodzą blachy?czy to takie ważne?

Albo tak stają np blisko tego czegoś na rowery lub blisko sklepu że ni ich przeskoczyć ni koło nich przejść...:/ Ale co tu się dziwić..- przeważnie z wioch przyjeżdżają po zakupy..zero obycia co nie którzy..

http://img442.imageshack.us/img442/8181/parkingwbiedronce1.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/9949/parkingwbiedronce.jpg

Także nie spieszyłbym się z wrzucaniem wszystkich do jednego wora:)

haha przecisnąć się nie mogłeś pampuchu :D hahaaaaaa

trzeba wezwać straż wiejską

Nie, nie!!! To przez ten koszyk! Do sklepu trafiłem elegancko, boczkiem obok tego cinquecento, ale z powrotem problemik już był, bo szofery zobaczyli, że jednak jeszcze da się i poprzestawiali auta;D

Hehe, powinni strażnika postawić co by pilnował porządku na parkingu, nie wiecie że dojście do samochodu dalej postawionego na parkingu kosztuje zużywaniem się butów ??? Hehe mają ludzie tupet nie??

ja kupuije w Biedronce i uważam ,ze to bardzo dobrze zaopatrzony sklep, z dobrymi jako.ściowo produktami i z bardzo dobrymi cenami - ceny najlepsze w mieście.

Bimbo

Akurat na Łagody często brakuje miejsc i stawiają gdzie jest trochę wolnego miejsca.

Ja tak zawsze parkuję AdamO i najnormalniej w świecie dostał byś w mordę i oczywiście tam jest kamera to i odpowiedzialność cywilna za szkody. Nie ma w tym miejscu żadnego zakazu parkowania.

Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)

AdamO jak cię to kusi to spróbuj się przejechac koszem po boku od przedniego do tylnego zderzaka to zobaczysz ile to kosztuje. nie placz kiedy odjade - tramwaj???

No kierowca tego niebieskiego jeździdła dowalił, nie powiem :D
Jeśli Adamie pozwolisz, wezmę tą fotę do prywatnej kolekcji "Jak łoni stawajo" :P

mustapha to tobie potrzebny jest zakaz parkowania żebyś normalnie stawiał samochód przed sklepem..? pff..trochę kultury..a zgodnie z zasadą z chamami trzeba po chamsku,to czy szkodą cywilną byłoby np dyskretne ochrachanie twojej klamki do samochodu..? :D już widzę twoją minę jak za nią chwytasz...:D

green:chcialbym zobaczyc twoja mine gdyby to" dyskretne ochrachiwanie" zobaczyl wlasciciel auta.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

kagulik chyba w temacie nie jesteś..

a z resztą niech stawia tak żeby ci co wychodzą ze sklepu mieli jak przejsć..czy tak dużo się wymaga..? nie sadzę..

AdamO masz te problemy nie ma co...,żebym miał tak zastanawiać się ile gdzie i jak ludzie codzień parkują to pewnie zabrakło by mi czasu.
Są ludzie i taborety,tych drugich choćby chciał to nie wbije do łba rozumu więc uśmiechnij się z żalem do nich i wrzuć na luz,po co roztrząsać gnój w złym miejscu,wątpię żeby to dało jakieś efekty.

a to nie idzie obejść ich na łokoło ? trochę ruchu kurrrrrrrrrrrrr

wa

Czyżby to Pan AdamO odbija się w witrynie sklepu???

To wina właściciela, że nie zapewnił odpowiedniej ilości miejsca do parkowania, a na miejscach parkingowych nie można zbyt blisko podjechać, bo zrobili zbyt wysoki próg i przód ciągle do malowania.

HAHAHAH adam o faktycznie jest pampuchem hahaha...

mamy w tej dyskusji odwieczny konflikt pomiedzy tymi co maja co parkowac a tymi ktorzy chcieliby miec co zaparkowac pod tymi drzwiami ale niestety sa skazani na tradycyjny srodek transportu(nogi)

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Tak, w tej witrynie to faktycznie odbicie mojej skromnej osoby, a za mną (to do Kaligulika) mój środek transportu;) Adam123- uwierz mi., że miejsca było pod dostatkiem, ale, niestety, zbyt daleko byłoby iść do sklepu... Tak naprawdę to chodzi mi o to, że zirytowały mnie te samochody, gdyż z powodu zajętego miejsca ja też musiałem iść do drzwi dobre dziesięć metrów, czy Wy sobie wyobrażacie jak to boli?

Ach i zapomniałbym: Mustapha, kup sobie smarta i podjeżdżaj pod kasy. A co! Niech widzą!

hehehe. mysi worek pozamiatal :].
adamo: 10m nie boli. po tej fotce wnioskuje, ze przydalby ci sie dluzszy spacer ;]

the thruth tracker

ale u tego CC spokojnie mozna rozpoznać nr rejestracyjny ;p

kolego ty nie masz co robic tylko foty na parkingach??? przeciez widac ze po prawej stronie mozna normalnie wejsc do sklepu...ale "zlej tancownicy bedzie przeszkadzac rombek u spodnicy".....ja myslalem ze ktos powaznie podstawil sie tylem zeby odrazu wychodzac ze sklepu ladowac do bagaznika...tutaj widze normalnie zaparkowane samochody....moze pojedz pod Kaufland i narob foty ze trzeba na mijanke chodzic a nie ma dla ciebie w lini prostej czerwonego dywanu...ludzie to sa chorzy,jak nie na nogi to na glowe,porazka

hehehhe prawda :)

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

Biedronka jest tak popularna, że zawsze jest tam mało miejsca.

Filmy download eonline.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org