Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parkowanie w drzwiach Biedronki |
Dzień dobry. Czy mógłby ktoś mnie poinstruować w jaki sposób można wkleić tu zdjęcia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parkowanie w drzwiach Biedronki |
--mój profil---edytuj profil---url obrazka ????chyba jakos tak
|
|
wrzuć zdjęcie na imageshack.us a następnie wpisz: [IMG]link do zdjęcia[/IMG]
|
|
Taa domyślam się co chcesz wkleić. To jest standardowy "problem" w Łomżyńskich Biedronkach. Niedługo będą parkingi albo garaże w środku...
|
|
Dokładnie, pod samymi kasami. Jeszcze tylko nurtuje mnie pytanie: co byłoby, gdybym takiemu driverowi przejechał koszem po boku od przedniego do tylnego zderzaka, bo to strasznie kusi:)
|
|
a przed drzwiami nie mozna?
|
|
AdamO: Było by to ze kierowca tego auta ma mandat za złe parkowanie, a Ty jak by Cię ktoś zauważył miałbyś do zapłaty odszkodowanie za zniszczenie mienia, do tego kierowca auta by dostał z auto kasko, więc pokrył by mandat i jeszcze by mu zostało na naprawę , a z tego wszystkiego i na nowe felgi.
|
|
Wrzuciłem na imageshack, ale one tam jakieś strasznie malutkie są... A jak się powiększy, to znowu zupełnie nieczytelne... Lipka.
|
|
Tarczyn, mnie się wydaje, ze to jest prywatny parking Biedronki, więc o mandacie za złe parkowanie nie może być mowy. Skoro chcą więc być tacy widoczni i zawsze z przodu, to można by zrobić im tutaj reklamę. A potem to już tylko szacunek i wieczna sława!;D
|
|
A mam pytanie do autora tematu na jakich blachach był ten driverowi BL czy BLM
|
|
M.J_23 a co to ma jakieś znaczenie? jak na BLM to może stać a jak BL to już nie? a może na odwrót? hehe kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
łot problem dnia
|
|
i to jest najlepszy przykład że do biedronki śmigają tylko buraki :-)
|
|
A co cie obchodzą blachy?czy to takie ważne?
|
|
Albo tak stają np blisko tego czegoś na rowery lub blisko sklepu że ni ich przeskoczyć ni koło nich przejść...:/ Ale co tu się dziwić..- przeważnie z wioch przyjeżdżają po zakupy..zero obycia co nie którzy..
|
|
http://img442.imageshack.us/img442/8181/parkingwbiedronce1.jpg http://img708.imageshack.us/img708/9949/parkingwbiedronce.jpg Także nie spieszyłbym się z wrzucaniem wszystkich do jednego wora:)
|
|
haha przecisnąć się nie mogłeś pampuchu :D hahaaaaaa
|
|
trzeba wezwać straż wiejską
|
|
Nie, nie!!! To przez ten koszyk! Do sklepu trafiłem elegancko, boczkiem obok tego cinquecento, ale z powrotem problemik już był, bo szofery zobaczyli, że jednak jeszcze da się i poprzestawiali auta;D
|
|
Hehe, powinni strażnika postawić co by pilnował porządku na parkingu, nie wiecie że dojście do samochodu dalej postawionego na parkingu kosztuje zużywaniem się butów ??? Hehe mają ludzie tupet nie??
|
|
ja kupuije w Biedronce i uważam ,ze to bardzo dobrze zaopatrzony sklep, z dobrymi jako.ściowo produktami i z bardzo dobrymi cenami - ceny najlepsze w mieście. Bimbo
|
|
Akurat na Łagody często brakuje miejsc i stawiają gdzie jest trochę wolnego miejsca.
|
|
Ja tak zawsze parkuję AdamO i najnormalniej w świecie dostał byś w mordę i oczywiście tam jest kamera to i odpowiedzialność cywilna za szkody. Nie ma w tym miejscu żadnego zakazu parkowania. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
AdamO jak cię to kusi to spróbuj się przejechac koszem po boku od przedniego do tylnego zderzaka to zobaczysz ile to kosztuje. nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
No kierowca tego niebieskiego jeździdła dowalił, nie powiem :D Jeśli Adamie pozwolisz, wezmę tą fotę do prywatnej kolekcji "Jak łoni stawajo" :P
|
|
mustapha to tobie potrzebny jest zakaz parkowania żebyś normalnie stawiał samochód przed sklepem..? pff..trochę kultury..a zgodnie z zasadą z chamami trzeba po chamsku,to czy szkodą cywilną byłoby np dyskretne ochrachanie twojej klamki do samochodu..? :D już widzę twoją minę jak za nią chwytasz...:D
|
|
green:chcialbym zobaczyc twoja mine gdyby to" dyskretne ochrachiwanie" zobaczyl wlasciciel auta. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kagulik chyba w temacie nie jesteś..
|
|
a z resztą niech stawia tak żeby ci co wychodzą ze sklepu mieli jak przejsć..czy tak dużo się wymaga..? nie sadzę..
|
|
AdamO masz te problemy nie ma co...,żebym miał tak zastanawiać się ile gdzie i jak ludzie codzień parkują to pewnie zabrakło by mi czasu. Są ludzie i taborety,tych drugich choćby chciał to nie wbije do łba rozumu więc uśmiechnij się z żalem do nich i wrzuć na luz,po co roztrząsać gnój w złym miejscu,wątpię żeby to dało jakieś efekty.
|
|
a to nie idzie obejść ich na łokoło ? trochę ruchu kurrrrrrrrrrrrr wa
|
|
|
To wina właściciela, że nie zapewnił odpowiedniej ilości miejsca do parkowania, a na miejscach parkingowych nie można zbyt blisko podjechać, bo zrobili zbyt wysoki próg i przód ciągle do malowania.
|
|
HAHAHAH adam o faktycznie jest pampuchem hahaha...
|
|
mamy w tej dyskusji odwieczny konflikt pomiedzy tymi co maja co parkowac a tymi ktorzy chcieliby miec co zaparkowac pod tymi drzwiami ale niestety sa skazani na tradycyjny srodek transportu(nogi) kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Tak, w tej witrynie to faktycznie odbicie mojej skromnej osoby, a za mną (to do Kaligulika) mój środek transportu;) Adam123- uwierz mi., że miejsca było pod dostatkiem, ale, niestety, zbyt daleko byłoby iść do sklepu... Tak naprawdę to chodzi mi o to, że zirytowały mnie te samochody, gdyż z powodu zajętego miejsca ja też musiałem iść do drzwi dobre dziesięć metrów, czy Wy sobie wyobrażacie jak to boli?
|
|
Ach i zapomniałbym: Mustapha, kup sobie smarta i podjeżdżaj pod kasy. A co! Niech widzą!
|
|
hehehe. mysi worek pozamiatal :]. adamo: 10m nie boli. po tej fotce wnioskuje, ze przydalby ci sie dluzszy spacer ;] _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
ale u tego CC spokojnie mozna rozpoznać nr rejestracyjny ;p
|
|
kolego ty nie masz co robic tylko foty na parkingach??? przeciez widac ze po prawej stronie mozna normalnie wejsc do sklepu...ale "zlej tancownicy bedzie przeszkadzac rombek u spodnicy".....ja myslalem ze ktos powaznie podstawil sie tylem zeby odrazu wychodzac ze sklepu ladowac do bagaznika...tutaj widze normalnie zaparkowane samochody....moze pojedz pod Kaufland i narob foty ze trzeba na mijanke chodzic a nie ma dla ciebie w lini prostej czerwonego dywanu...ludzie to sa chorzy,jak nie na nogi to na glowe,porazka
|
|
hehehhe prawda :) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Biedronka jest tak popularna, że zawsze jest tam mało miejsca. Filmy download eonline.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |