Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziury |
Są coraz większe "masakra" może wpisujmy tutaj gdzie się pojawiły, gdzie występują aby ostrzec wszystkich.(mile widziane też zdjęcia) http://www.naszalomza.forumex.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziury |
dziewice to były w średniowieczu
|
|
|
Jako pierwszy napisze al.Piłsudskiego kilku znajomych stracilo opony. http://www.naszalomza.forumex.pl
|
|
ul Piłsudskiego poczynając od Zawadzkiej, aż do Poznańskiej, cała wytłuczona koszmar!!! Łatwo zerwać resora
|
|
a dokładnie na torach i wysokosci orlenu masakra i jak to ujme dziury latane sa" piaskiem z woda" a jak lezy snieg na ulicy "to snieg z sola" http://www.naszalomza.forumex.pl
|
|
może łatwiej będzie napisać gdzie ich niema ? :) ;)
|
|
to sie w glowie nie miesci powinni pozamykac drogi do czasu zrobienia z nimi porzadku przeciez dziury stwarzaja niewyobrazalne zagrozenie dla zycia kazdego poruszajacego sie samochodem panstwo potrafi oczywiscie tylko karac mandatami jak na 40 na poznanskiej przekrocze predkosc uwaga o 20km/h dostaje niemaly mandat bo niby stwarzam zagrozenie dla innych uczestnikow ruchu drogowego to pytam sie jaki mandat powinno dostac panstwo za narazanie na utrate zycia nie 1 nie 2 nie 50 a okolo 20milionow istot ludzkich kazdego dnia??
|
|
|
wlasnie, ale jak tiry zapier***ja tak, ze domy sie trzesa na Poznanskiej, albo jezdza na skroty po ulicach, po ktorych nie powinny to juz mandaciku nie dadza! Okrutny jest tez odcinek ul. Zawadzkiej na wysoosci Mazowieckiej do Sikoraka
|
|
XX, te dziury są wszędzie :-( Drogowcy zaspali.
|
|
Dziury dziurami, a kultura jazdy to zupełnie inna sprawa. Ja dziękuję być poczęstowanym taką wodą z kałuży podczas przechodzenia przez jezdnię lub oczekiwania na przystanku.
|
|
|
Dzisiaj przyłomotałem mocno w dziurę na rondzie przy Stokrotce. Jadąc Puławskiego w górę na pasie dla jadących prosto/lewo. Uwazajcie ! Po prawej miałem inny samochód i mimo jazdy 5km/h głębokość wyrwy zrobiła swoje. Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
dziury były, są i będą, niestety taka prawda i taka polska rzeczywistość. dzisiaj jadąc w okolicach grajewa usłyszałem na cb radiu taki komentarz: "po co oni łatają te dziury jak i tak jutro powstanie większa." to ja już nie wiem, inni narzekają że są dziury i się jeżdzić nie da a inni narzekają że te dziury drogowcy łatają. ludziom to niedogodzi.
|
|
Ludzie ! A może Wy penetrując wyrwy w jezdnini pomożecie ? Jasiu Śmietana zgubił samochód ; możliwe , że właśnie w jakiejś wyrwie !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |