Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nazwisko |
czy zna ktos moze nazwisko Turski i włascicielem jakiego klubu on jest
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nazwisko |
UM jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
on jes wlascicielem hodowli tszody hlewnej w gminie wizna,,, wies nazywa suiem bodajze janczewo ?? ![]()
|
|
kolejna laska uslyszala w towarzystwie nazwisko i teraz szuka zeby go przekrecic :D
|
|
TY cioto ****** pytam tylko o nazwisko a *** Cie to interesuje po co mi ono jak nie wiesz to sie kutasie nie odzywaj
|
|
hehehe ale bulwersacja ....chyba jest w tym ziarenko prawdy heheh
|
|
Hmmmm ja sie domyslam w czym rzecz gość o mailu mturski26 chyva czy 25 wystawiał ogłoszenie że przyjmie do pracy w Pubie . Najwyraźniej dziewczyna chce wiedzieć jaki to pub?:> Odpowiadam na post nie wiem kto to;) Jedyny turski jakiego znam tanczył z jedrzejczak w TZG:P ha w X edycji:D ...Zaufanie to potega....
|
|
o widzisz funky002 masz racje tylko Ty jak widze:)
|
|
Prace masz na 100 jeśli potrafisz dmuchać do mikrofonu, namiary masz !
|
|
Zastrzelcie tego d....Śmietanę.
|
|
^^ ![]()
|
|
mart_a - waga to dziewczyna ktora chce przekrecic tego Pana na kauste :D Jest w ciazy i szuka ojca dla swego dziecka
|
|
prezes504 czy nie masz nic lepszego do roboty jak oczerniac laske ktora tylko zadala pytanie?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
popieram prezesa,kazdego z nas to moze spotkac. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |