Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stomatolog- pilne dzis!!!! |
prosze o namiary na stomatologa w łomzy ktory moze dzis przyjac. Bardzo pilne!!! prosze o odzew to bardzo wazne!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stomatolog- pilne dzis!!!! |
W sobotę i niedziele w Łomży o stomatologu zapomnij.Dwa miesiące temu też pilnie potrzebowałem pomocy i nikogo nie znalazłem.Nawet moja ciotka ,która jest stomatologiem znalazła wymówkę.Trzymaj się do poniedziałku,no chyba ,że masz jeszcze mleczne tak jak ja to próbuj sama wyrwać.
|
|
dzieki ale nie pociesza mnie to wcale!! to znaczy ze nawet w naglych wypadkach takich jak ulamanie przedniego zeba dzien przed wyjazdem zaden stomatolog nie przyjmie??? pomozcie takowego mi znalezc!!!
|
|
kropelka jedynie
|
|
i kropelka nie zawsze jest super!!!! ale do smiechu tak naprawde mi nie jest!!! moze ktos jeszcze cos poradzi??? czekam niecierpliwie!!!
|
|
Wiem, ze wczesniej mozna bylo isc na Polowa, ten blok za dawna skladnica harcerska, gabinet na rogu. Nie wiem czy nadal tak przyjmuja, ale ja kiedys bylem chyba nawet w niedziele wieczorem z bolem zeba.
|
|
w sobote o 18 ? w tygodniu ciezko cos znalesc nie mowiac o sobocie .... chyba ze z bolem ale to i tak tylko lek i do poniedzialku ... wiec raczej nie ma opcji
|
|
Kiedyś jak mi jedynka wypadła to robiłem sobie ząbek z wyżytej gumy i nikt w szkole nie wiedział ,że Wojtuś jest szczerbaty.Powodzenia w poszukiwaniu stomatologa.
|
|
dzieki wszystkim za odzew i pomoc
|
|
Dran! nie znasz nazwiska tego dentysty, o ktorym pisales??
|
|
Paula ,napisz kiedy wracasz to może coś wymyślę.Wiem gdzie moja babcia trzyma cały swój komplet ,tylko ,że jutro jest niedziela ,a ona zawsze zakłada je do kościoła.(chodzi na 7 rano ) czyli na cały tydzień mogę Ci pożyczyć.
|
|
Mały!! jestes bardzo dowciapny ale przy sobocie ci wybaczam!!!
|
|
Ja tylko chcę Cię rozweselić,bo i tak nikt Ci dziś nie pomoże.
|
|
no to ci sie udalo!!!!Brawo!!!
|
|
Niestety raczej żaden stomatolog Ci nie pomoże, ponieważ gdyby raz zrobił odstępstwo to później ludzie nachodziliby go w weekendy, swieta czy nawet w tygodniu ale o późnej porze. Jeden powiedziałby drugiemu i tak to potoczyloby się..a wiadomo, że nikt dobrowolnie roboty sobie nie dokłada..
|
|
tak prawde mowiac szukam ratunku dla mojej znajomej, ktora jutro wyjezdza na miesiac!! moze teraz ja uda ci sie rozweselic????
|
|
Zadzwoń do Głuszkowskiego on przyjmuje w sobote jak ładnie poprosisz:)Mi się kiedyś udało o 21szej go ściągnąć do gabinetu tyle że z bólem zęba.Może i tu poradzi.
|
|
Niestety nie pamietam nazwiska, a wizytowke zgubilem... wiec nie mam nawet nr. telefonu.
|
|
Jak dla znajomej to tylko wersja z babcią.
|
|
Mały!! Taka sama wersje mi proponowałes przecie!!!
|
|
trio!!! dzieki
|
|
Niech znajoma udaję nałogową palaczkę.
|
|
a dlaczego????
|
|
Paula na Twoim miejscu to ja bym po prostu wsiadl w samochod i sie przejechal, najwyzej klamke pocalujesz... Bo tak to zaraz z 18 zrobi sie 23 i dalej bedziesz szukac...
|
|
Można palić i rozmawiać non stop nie wyjmując papierosa -w miejsce jedynki papieros.
|
|
Trio!! Podsunales mi dobry pomysł!!! Sama bylam kiedys u Gluszkowskiego, ale zupelnie o nim zapomnialam. Zadzwonilam do niego przed chwila i juz moja znajoma do niego pedzi!!! Dziekuje i panu doktorowi i wam wszystkim!! Pozdrawiam i zycze udanego sobotniego wieczoru!!
|
|
Maly!!! Bawi mnie twoj humor!! dzieki!!!
|
|
Paula,czy Ty aby dobrze się dogadałas z Tymi Głuszkowskimi,bo w soboty to tylko doktor Głuszkoawska przyjmuję.Jak wróci znajoma to napisz co jej robili.
|
|
tak tak!!! mam nadzieje ze dogadalam sie dobrze! Masz co na mysli, Maly???
|
|
Głuszkowska jest ginekologiem.
|
|
kazanska 5 pani stomatolog roginska rowinska zawsze przyjmuje ..............
|
|
Mały!!!, moze to jego zona, nie wiem, w kazdym badz razie napewno to jest Pan doktor Gluszkowski, przyjmuje na Polowej 15, lok.76 tel. 216 -28-68 polecam, usuwa zeby calkowicie bezbolesnie i nie tylko ja tak twierdze, a z leczeniem nie wiem, bo u niego nie leczylam. a a propo's doktor Gluszkowskiej- ginekolog to nie polecalabym raczej, ale o tym juz pisalam> pozdrawiam wszystkich, ktorzy odpowiedzieli.A ty co u niej robiles??? CIEKAWE!!!!!!??????
|
|
Uczę się na fryzjera i tam mam praktykę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |