środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stomatolog- pilne dzis!!!!

prosze o namiary na stomatologa w łomzy ktory moze dzis przyjac. Bardzo pilne!!! prosze o odzew to bardzo wazne!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stomatolog- pilne dzis!!!!

W sobotę i niedziele w Łomży o stomatologu zapomnij.Dwa miesiące temu też pilnie potrzebowałem pomocy i nikogo nie znalazłem.Nawet moja ciotka ,która jest stomatologiem znalazła wymówkę.Trzymaj się do poniedziałku,no chyba ,że masz jeszcze mleczne tak jak ja to próbuj sama wyrwać.

dzieki ale nie pociesza mnie to wcale!! to znaczy ze nawet w naglych wypadkach takich jak ulamanie przedniego zeba dzien przed wyjazdem zaden stomatolog nie przyjmie??? pomozcie takowego mi znalezc!!!

kropelka jedynie

i kropelka nie zawsze jest super!!!! ale do smiechu tak naprawde mi nie jest!!! moze ktos jeszcze cos poradzi??? czekam niecierpliwie!!!

Wiem, ze wczesniej mozna bylo isc na Polowa, ten blok za dawna skladnica harcerska, gabinet na rogu. Nie wiem czy nadal tak przyjmuja, ale ja kiedys bylem chyba nawet w niedziele wieczorem z bolem zeba.

w sobote o 18 ? w tygodniu ciezko cos znalesc nie mowiac o sobocie ....

chyba ze z bolem ale to i tak tylko lek i do poniedzialku ... wiec raczej nie ma opcji

Kiedyś jak mi jedynka wypadła to robiłem sobie ząbek z wyżytej gumy i nikt w szkole nie wiedział ,że Wojtuś jest szczerbaty.Powodzenia w poszukiwaniu stomatologa.

dzieki wszystkim za odzew i pomoc

Dran! nie znasz nazwiska tego dentysty, o ktorym pisales??

Paula ,napisz kiedy wracasz to może coś wymyślę.Wiem gdzie moja babcia trzyma cały swój komplet ,tylko ,że jutro jest niedziela ,a ona zawsze zakłada je do kościoła.(chodzi na 7 rano ) czyli na cały tydzień mogę Ci pożyczyć.

Mały!! jestes bardzo dowciapny ale przy sobocie ci wybaczam!!!

Ja tylko chcę Cię rozweselić,bo i tak nikt Ci dziś nie pomoże.

no to ci sie udalo!!!!Brawo!!!

Niestety raczej żaden stomatolog Ci nie pomoże, ponieważ gdyby raz zrobił odstępstwo to później ludzie nachodziliby go w weekendy, swieta czy nawet w tygodniu ale o późnej porze. Jeden powiedziałby drugiemu i tak to potoczyloby się..a wiadomo, że nikt dobrowolnie roboty sobie nie dokłada..

tak prawde mowiac szukam ratunku dla mojej znajomej, ktora jutro wyjezdza na miesiac!! moze teraz ja uda ci sie rozweselic????

Zadzwoń do Głuszkowskiego on przyjmuje w sobote jak ładnie poprosisz:)Mi się kiedyś udało o 21szej go ściągnąć do gabinetu tyle że z bólem zęba.Może i tu poradzi.

Niestety nie pamietam nazwiska, a wizytowke zgubilem... wiec nie mam nawet nr. telefonu.

Jak dla znajomej to tylko wersja z babcią.

Mały!! Taka sama wersje mi proponowałes przecie!!!

trio!!! dzieki

Niech znajoma udaję nałogową palaczkę.

a dlaczego????

Paula na Twoim miejscu to ja bym po prostu wsiadl w samochod i sie przejechal, najwyzej klamke pocalujesz... Bo tak to zaraz z 18 zrobi sie 23 i dalej bedziesz szukac...

Można palić i rozmawiać non stop nie wyjmując papierosa -w miejsce jedynki papieros.

Trio!! Podsunales mi dobry pomysł!!! Sama bylam kiedys u Gluszkowskiego, ale zupelnie o nim zapomnialam. Zadzwonilam do niego przed chwila i juz moja znajoma do niego pedzi!!! Dziekuje i panu doktorowi i wam wszystkim!! Pozdrawiam i zycze udanego sobotniego wieczoru!!

Maly!!! Bawi mnie twoj humor!! dzieki!!!

Paula,czy Ty aby dobrze się dogadałas z Tymi Głuszkowskimi,bo w soboty to tylko doktor Głuszkoawska przyjmuję.Jak wróci znajoma to napisz co jej robili.

tak tak!!! mam nadzieje ze dogadalam sie dobrze! Masz co na mysli, Maly???

Głuszkowska jest ginekologiem.

kazanska 5 pani stomatolog roginska rowinska zawsze przyjmuje

..............

Mały!!!, moze to jego zona, nie wiem, w kazdym badz razie napewno to jest Pan doktor Gluszkowski, przyjmuje na Polowej 15, lok.76 tel. 216 -28-68 polecam, usuwa zeby calkowicie bezbolesnie i nie tylko ja tak twierdze, a z leczeniem nie wiem, bo u niego nie leczylam. a a propo's doktor Gluszkowskiej- ginekolog to nie polecalabym raczej, ale o tym juz pisalam> pozdrawiam wszystkich, ktorzy odpowiedzieli.A ty co u niej robiles??? CIEKAWE!!!!!!??????

Uczę się na fryzjera i tam mam praktykę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org