Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anglik z prawem do rejestracji co to znaczy |
Bardzo prosze o wytlumaczenie tej kwestji. dzieki Dziad
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anglik z prawem do rejestracji co to znaczy |
to ze samochód został sprowadzony z Angli został przystosowany do poruszania się po polskich drogach czyli zmiana kierownicy w anglikach jest z lewej w eu mamy z prawej zmiana lusterek jak spełnił te wymagania przeszedł badania techniczne i jest możliwość rejestracji
|
|
nie trzeba bedzie przekladac ani kierownicy ani niczego.po prostu cofnieta w rozwoju polska dostala ostatnie ostrzezenie bo to jedyny kraj w ktorym nie mozna rejestrowac anglikow Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
prosze panstwa znajdzcie mi przepis w którym jest napisane że kierownica musi byc po lewej stronie Łomża leży na Mazowszu !
|
|
jeżeli jest to samochód którego nie produkowano z kierownicą po lewej stronie np Nissan Skyline , to możesz go zarejestrować , ale prawo jest tak zamotane że tu i bez kierownicy furę zarejestrujesz ;)
|
|
ludzie poczekajcie do 1.01.2010 po tym dnui kazdy anglik bedzie mogl byc zarejstrowany bez przekladki i tych innych dupereli. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |