Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy!!! |
mam prośbę. napiszcie jak usunąć profil swój na forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy!!! |
niestety musisz wyslac smsa do nich oczywiscie 9 zl plus vat
|
|
a jaki tam numer
|
|
Musisz wpisać specjaly kod: 5P13rDAlA7 Pr0F1Lu
|
|
mam prośbę. napiszcie jak usunąć profil swój na forum Przejdź się osobiście do administracji na Dworną. Nie ma innej możliwości. _________________________________________________________ ![]()
|
|
te forum jest przestarzałe, powinni coś z tym zrobić. żeby nie można było edytować swoich postów, usunąć swojego profilu to jest masakra.
|
|
hej wejdż do opcji panele starowania w systemie operacyjnym komputera potem opcje internetowe tam wydaj polecenie wyczyśc wszystkie pliki internetowe i bedziesz juz wylogowana Dina
|
|
jeszcze raz kliknij star potem panel sterowania potem opcje internetowe potem wyczyśc pliki tymczasowe Dina
|
|
i co myślisz ze to usunie profil? zastanów sie co piszesz ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
profil na forum jest powionzany z profilem na komputerze. usun urzytkownika w panelu sterowania i automatycznie zostanie usuniente konto jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu_smietana napisał(a): > profil na forum jest powionzany z profilem na komputerze. usun > urzytkownika w panelu sterowania i automatycznie zostanie > usuniente konto > i dla pewnosci sformatuj twardy dysk malo sie nie posikalem gdy czytam niektore komentarze profilu nie da rady usunac gdy sie tobie nie podoba to przestaj go uzywac i zaloz nowy
|
|
Załóż dość kontrowersyjny temat to sami cię usuną. I tyle. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę. ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |