Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga zboczeniec!!! |
Na placu zabaw niedaleko ul. Szerokiej wraz z koleżanką widziałyśmy mężczyznę który onanizował się w krzakach... robił to w bardzo perfidny sposób gdyż bardzo chciał żebyśmy to widziały...na szczęście nie było tam dzieci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga zboczeniec!!! |
..to jest choroba..ale trzeba uważać na takich ludzi a przede wszystkim chronić dzieci przed takim widokiem..
|
|
uciąć mu h..a
|
|
a ja widziałem koło PG1 w tamte wakacje scenę gościa w samochodzie, który czochrał bobra, a uczniowie rozchodzili się do domów :) to jest wolny kraj, było wezwać policje, ale to takie obciachowe, lub przynajmniej zwrócić uwagie, albo poprostu jak byłaś z koleżanko, zażartować z NIEGO, żeby on Usłyszał i brecht :) P.S. podejrzewam, że to temat założony z nudów. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Uśmiechnięta buźka w sygnaturce @Agniesi1986 trochę psuje efekt tego.. ogłoszenia. Opisz może jak wyglądał, żeby ktoś w razie napotkania mógł z czystym sumieniem połaskotać butem po twarzy.
|
|
@mistrz418: " a ja widziałem koło PG1 w tamte wakacje" "uczniowie rozchodzili się do domów :)" To porządna młodzież w tym PG1, skoro nawet w wakacje tak chętnie do szkoły uczęszczają.
|
|
Koleś przyjechał rowerem miał czapkę i okulary,więc za bardzo jego twarzy nie widziałam. Należało mu zwrócić uwagę ale nie miałyśmy odwagi nie wiadomo kim on był i co mógłby zrobić po prostu sobie poszłyśmy .....Często dzieci chodzą na ten plac bez opiekuna i apeluje do matek żeby nie puszczały dzieci samych!!!!
|
|
jeszcze tam jest? pomoge mu jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jezeli to ta sama osoba co kreci sie wokół starego cmentarza , i jeździ na typowym składaku , to chyba mało mu wrażen i chce znowu powtorke.
|
|
co on w tych krzakach robil ?
|
|
może szczał
|
|
Dalaran haha, ale zaliczyłem wtope, szybko pisałem chodziło mi o napisanie przed wakacjami, to było dwa tygodnie przed wakacjami -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Agniesia1986, było go wyśmiać zachowując bezpieczną odległość, ale takie akcje raczej dla chłopaków :) sory, że 2x, a nie w jednym poście
|
|
Łukasz1984: Cytat: Taaaak... a później strząchnął 75 razy ;-) ![]()
|
|
Po to sie nosi komorki z aparatem- zrobic kilka zdjec i juz jest namiar na faceta. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A moze gosciu poprostu stawial tak zwanego klocka i jak go zobaczylyscie to wstawal i nachy podciagal :D. Nie no zarcik, rowniez ostrzegom przed takimi osobami najlepiej nie zwracac uwagi, bo moze sie okazac jakis psyhol i zaatakowac. Pozdro
|
|
hahhaha, jeszcze troche a zjedzie do LOMZY BIEDRON w celu obrony inaczej kochajacych. CEJROWSKIEGO przemiewce ludzkich ulomnosci juz wzieli na celownik za to ,ze nazwal ich zahivionymi .Jak myslicie sklamal czy powiedzial PRAWDE?!!!!!!!!!! bagrmosen
|
|
100 SYNONIMÓW ZWROTU " Masturbacja" xD 1.Polerować torpedę 2.Czochrać bobra 3.Marszczyć Freda 4.Wyświechtać bombala 5.Brąchać dżdżownicę 6.Glancować lizaczka 7.Szlifować stalagmita 8.Rypać choinę 9.ściskać truskawę 10.Głaskać Jasia 11.Strobilizować polipa 12.ślupać wojownika 13.ślizgać bambusa 14.Szturchać pieczarę 15.Podawać hot-doga 16.Łuskać grocha 17.Gmerać morelę 18.Straszyć Gargame/a 19.Stukać gumiaka 20.Dynamizować ślimaka 21.Cofać Bułgara 22.Rozgrzewać sopla 23.Trzepać dywanik 24.Obierać wafla 25.Klepać kołderkę 26.Bawić się Fantomasem 27.Ubijać śmietanę 28.Kręcić dżointa 29.Grzmocić armatę 30.Flirtować z Wackiem 31.Przeczyszczać rurę 32.Obierać banana 33.Kwasić ogóra 34.Lukrować pączka 35.Detonować bombę 36.ślipać Flipa 37.ślupać Flapa 38.Rolować batona 39.Ocieplać Nerona 40.Robić naleśnika 41.Ważyć sosa 42.Wietrzyć trąbę 43.Grać fleta 44.Stukać tukana 45.ściągać kaptura 46.Poić wielbłąda 47.Gwizdać milicjanta 48.Moczyć szynszyla 49.Miętosić pompę 50.Czesać szczote 51.Ciosać kołek 52.Szlifować migdała 53.Cmokać dziobaka 54.Trząchać palmę 55.Łachotać Conana 56.Rozciągać parowe 57.Gilgotać gila 58.Dziubdziać Smerfa 59.Siorbać kucyka 60.Trenować ogiera 61.Formować pasztet 62.Rechotać Bazyla 63.Wielce improwizować 64.Walić pioruna 65.Froterować szczotę 66.Czyścić brudasa 67.Kleić łapę 68.Wałkować rogala 69.Poskromić złośnika 70.Demaskować świntucha 71.Ćwiczyć szabelkę 72.Walić Walezego 73.Poruszać ogonkiem 74.Ostrzyć ołówek 75.Robić kreta 76.Więzić ptaka 77.Drażnić frędzelka 78.Sprawdzać hydraulikę 79.Majstrować przy kablu 80.Dokręcać śrubę 81.Dziczyć kaczora 82.Wydoić byka 83.Gnieść korniszona 84.Kręcić śrubokręta 85.Zmiękczać twardziela 86.Ścinać pieniek 87.Dziergać Batmana 88.Skrobać Bena 89.Wyrywać rzepę 90.Wybrudzić świerszczyka 91.Zaciągać ręczny 92.Zgniatać Plastusia 93.Sterować pilotem 94.Zrypać kasztana 95.Poruszać imadłem 96.Zlustrować motyla 97.Obrzezać Cygana 98.Obciągnąć zmarszczucha 99.Uwolnić jaszczura 100.Robótki ręczne __________________________________________ 100 określeń wyrazi jakim zbokiem trzeba być żeby walić konia/czochrać bobra itp przy placu zabaw......Może wpadłyście mu w oko :p
|
|
jasiu o jaka pomoc ci chodzi zwalisz mu pupa? hahah easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
a gdzie jest okreslenie WALIC NIEMCA W HEŁM ??? ja sie pytam !
|
|
macharadża i jasiu smietana, czy wy naprawdę musicie sobie żarty stroić z poważnego tematu. jasiu,jeżeli szukasz pomocy to idź się leczyć i jak nie masz nic mądrego do napisania to w ogóle nie pisz, bo jak zauważyłam to inteligencją nie grzeszysz.
|
|
Czy on byl moze taki nie wysoki i chudy? Na zwyklym skladaku? Jezeli tak to dosc czesto bywa tez w krzakach przy ks. anny. Kiedys juz siostra wzywala policje... Poza tym jak dziolcha idzie sama to on lubi ja pogonic... Dlatego lepiej na tego palanta uwazac. Zreszta po mordzie napewno juz nie raz dostal i dalej mu malo... _____________________________________________________ ![]()
|
|
Przyjechał rowerem górskim ale był wysoki i szczupły....więc to pewnie jedna i ta sama osoba.
|
|
Autor: Agniesia1986 (---.adsl.inetia.pl) Data: 21-08-09 19:41 Na placu zabaw niedaleko ul. Szerokiej wraz z koleżanką widziałyśmy mężczyznę który onanizował się w krzakach... robił to w bardzo perfidny sposób gdyż bardzo chciał żebyśmy to widziały...na szczęście nie było tam dzieci. :) " A jaki to jest perfidny sposob? Najwyrazniej sie to wam spodobalo skoro nie odwrocilyscie glowek tylko doszlyscie do wniosku, ze jest to wykonywane w perfidny sposob, a moglyscie pomoc czlowiekowi w potrzebie, zeby nie musial brac spraw w swoje rece.
|
|
Widzę, że zdania w tej sprawie są podzielone.Do D czy uważasz że widok obleśnego typa który się masturbuje dla młodych kobiet jest bardzo ciekawe i może się podobać???Pfff
|
|
Agniesia pewnie tak, masz to na żywo -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
cihy konik ... http://baska.tivi.pl/2370,wpis,odcinek_17_cichy_konik.html#comments Tempiem głópote na foróm
|
|
"No chory na wory" :-D
|
|
a dlaczego nie zadzwonilyscie na policje? na forum moze kilka matek i przeczyta ale raczej nie wszystkie-a czesto tak jest ze dzieci sa same na podworku i wtedy nie ma kogos kto moglby zareagowac na takiego czlowieka. niestety...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |