środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca

hej:)
Pilnie poszukuje osób ktore roznosza ulotki na terenie Łomż,a mianowicie kontaktu z takimi osobami:)
Moglby mi ktos napisac gdzie mozna pojsc aby dostac taka prace?? Czy sie oplaca i jak z kasa??
Wiem ze niektore osoby zaraz napisza zebym sama sie przeszla,ale dosc daleko mieszkam od Łomży i nie mam takiej mozliwosci. Dzieki z gory:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca

ja roznosiłam z banku Citifinancial, płacili 7zł brutto, (okolo 5,20 na reke jesli sie uczysz) praca po 3,5h dziennie, pada, świeci czy co tam jeszcze musisz isc...
czy poszłabym drugi raz roznosić ulotki?! NIE

a roznosilas te ulotki po blokach?? czy jak i mam pytanie gdzie trzeba sie zglosic zeby te ulotki dostac;)?? sorki za takie pytanko no ale nigdy nie roznosilam ulotek i nie jestem z terenow lomzy:)

a ja nigdy nie roznosilem ulotek bo to marne grosze, a jeszcze teraz pot bedzie z ciebie splywal jak bedziesz szla z masa ulotek, poczekaj jeszcze troche i znajdz cos mniej wykorzystywanego za wieksze pieniazki , godzina przed komputerem dziennie na ogloszenia z roznych portali poswięcic tez dobrze,czasem nadazy ci sie jakas opieka nad kims czy cos.

Zaara pusta samotna idiotka :)

Wiesz co ja roznosiłem kiedyś ulotki:) jeszcze za czasów liceum i powiem Tobie że nie było źle bo czasem nawet 100 zł za dzień wyciągałem i to roznosząc przez 5 godzin:) nie roznosiłem w Łomży ale w różnych miastach np. Białystok, Olsztyn, Ostrów, Pułtusk, Zambrów itd. firma mieści się w Łomży na ul. Polowej na przeciwko Urzędu Pracy chyba to urząd pracy:) jest na parterze w takim dużym budynku ale jak się firma nazywa nie pamiętam ale miło wspominam te czasy:p hehe jak się ulotki babci woziło żeby miała na rozpałkę:p Nie wiem czy firma jeszcze istnieje ale mogę sięzorientować jak to się nazywa tylko trochę to potrwa;)

Pozdro

Hmm... mogę jedynie powiedzieć że praca w ulotkach to ma swoje wady i zalety, ja roznoszę ulotki z jednej z bankowych placówek w Łomży i jest spoko, chociaz mam czasem dosc, nie uprzejmych ludzi.
Bo co komu szkodzi wziąść kawałek kartki :(
pracuje pare razy w miesiącu po 3 h i mam 10 zł brutto za godzinę z czego mam 25 zł na rękę :) niby mało ale uzbiera sie w miesiacu około 200zł
Czasem jestem sama a czasem z inną osobą wspolnie je roznosimy, są również akcje promocyjne gdzie idziemy z ulotkami razem z doradcą z banku ;) fajna praca przynajmniej lepsza niz siedzenie w domu :)

Urząd Pracy jest na Nowogrodzkiej a nie na Polowej!!

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Dzięki wielkie za informacje:**
misio fazi - jesli moglbys sie dowiedziec to bylabym bardzo wdzieczna;)
to moja poczta www.ewelina1592@wp.pl
a orientuje sie ktos czy jest mozliwosc np wziac takie ulotki od jakiejs firmy ?? np od banku,zamiast kierowac sie do urzedu?

Dzięki wielkie za informacje:**
misio fazi - jesli moglbys sie dowiedziec to bylabym bardzo wdzieczna;)
to moja poczta www.ewelina1592@wp.pl
a orientuje sie ktos czy jest mozliwosc np wziac takie ulotki od jakiejs firmy ?? np od banku,zamiast kierowac sie do urzedu?
adminadmina-hmm a co konkretnie masz na mysli z ta praca przy kompie?? i gdzie szukac takiej pracy?? a co do opieki to niestety ale nie ma szans, bo mam 17 lat i takich osob w moim wieku raczej nie chca,bo wola starsze :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org