Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APEL DO LUDZI DOBREJ WOLI |
Apeluję do wszstkich, którzy zaglądają na forum. Nie odpowiadajcie i nie KOMENTUJCIE postów od adamosxx, czy też kmicica, choć poziom intelektualny, jest między nimi znaczny. Adamsxx, to chyba emeryt, którego ktoś nauczył klikać na komputerze, sposób formułowania i układania zdań zbyt dobrze o nim nie świadczy. Nie dajcie się podpuszczać. Z jego postami forum staje się naprawdę nudne. Czy chcecie tematu, że jeśli pada deszcz to jest oczywiście wina Tuska. Pomińmy go milczeniem, to sam zniknie. Ps. Tylko mi nie mów,że jestem zwolennikiem Po (dupku)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APEL DO LUDZI DOBREJ WOLI |
racja... nie warto sobie nim glowy zawracac... _____________________________________________________ ![]()
|
|
popieram, i to tyczy się nie tylko wymienionych osób, ale każdy, kto ma choć odrobinę rozumu i taktu potrafi odróżnić głupi temat, który po prostu należy zignorować i nie odpisywać, a wtedy może znudzi się wypisywanie głupot ludziom
|
|
haha tak nie zakneblujecie mi ust i mowienia prawdy jak narazie to forum nie ma jeszcze cech tvn gdzie mowi sie tylko jedna wasza peowksa pseudoprawde ps. mam 28 lat jak kogos to interesuje
|
|
28 lat chyba po przejściu na emeryturę (umysłową też), no i mnie też poniosło. Już nigdy więcej.
|
|
28 lat a zone i dzieci masz?
|
|
wielkie "tak " w tym temacie niech sie zabawia sam ze soba (jak to robi pewnie od dziecka) easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
przecież mieliście nie odpowiadać na jego posty:P
|
|
to nie jego post to apel xD easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |