Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ostatnie porzegnanie :((( |
;( opurzczam wasze miasto pienkne i pahnace Pragne was fszytskih pozegnac barzo cieoplótko bende tensknil :**** ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ostatnie porzegnanie :((( |
jade do biauegosztoku kibicofac jakielonii :D ![]() w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
nareszcie !!!!! huraaaaaa nigdy wiecej takich debili i popaprańców
|
|
jasiu,jaka to niepowetowana strata dla Brańska,weź ze soba mapę żebyś nie zabłądzil w śledziewie i szczęśliwie dotarł na stadion.Jakby co pisz,odwiedzimy Cię w szpitalu ![]()
|
|
Jasiu nie opuszczaj mnie :( Nie możesz mnie tak poprostu zostawić na pożarcie złym istotkom ;(
|
|
mam innom
|
|
To wysraj w doope ;/
|
|
straszne. nie wiem jak sobie poradzę z tą stratą.
|
|
jasiu zostan prosze, bez Ciebie tem forum nie ma "sęsu"
|
|
A wypierdalaj w pizdu jak najdalej :D
|
|
jasiu żegnaj, nie będzie mi Ciebie brakować to raczej test, czy będziemy zanim tęsknić czy nie, bo w śledziowie by go na stadion nie wpuścili xD ![]() weź ze sobą Lusiaczek -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
+ krzyżyk na droge wszystkim wszawym prostytutkom
|
|
uczcijmy to minuta ciszy...
|
|
Landriness kocham cie!
|
|
W.O.N
|
|
won - wole obnarzac nogi
|
|
jasiu ja nie chce byc twoja jedna z wielu.... :P
|
|
Jasiu, a więc jesteś zdrajcą :( Nawet nie zauważyłeś, że napisałam tylko wyznałeś miłość innej :( Smutno mi ;(
|
|
lusiaczek spadaj puszczarz sie pod mcdonaldem za frytki ja chcee landriness ma fajnego piezka
|
|
oj Jasiu widze ze mam konkurencjeee....sale i tak ich wszyskich pokonam 4 you...;***
|
|
tylko się nie pobijcie o jaśka, a zreszta jest ich kilku dla kazdej starczy
|
|
a dobże sie pukasz? w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
jasiu wstaw se w avatar - jestem z śledziowa :) bo nowi użytkownicy mogą mieć problem, kto z kąd pochodzi -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
![]()
|
|
jasiu nie odchodź, wiesz jaką gorącą blondynką jestem i wiesz dobrze, że po ostatniej nocy nie potrafie -rzyc- bez ciebie, proszę zostań
|
|
z kąd tu tyle lafirynd ehhh kończĘ szkołe i z tąd też uciekam xD -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
mistrz418 no trudno akurat Ty w moim typie nie jestes
|
|
basia bylabys ok tylko myj tylek przed stosunkiem!! tak od niego walilo jak lizalem ze nie dalo sie wytrzymac :(
|
|
mistrz418 mam kilka rad dla ciebie: - troche oglady w pismiennictwie - najpierw pomysl potem napisz - nie probuj na sile nabijac sobie postow bezsensownymi wypowiedziami - badz soba, nie nasladuj jasia, bo on to chociaz jest zabawny i mu to wychodzi, a ty zalosny i nudny - idz dokoncz ta szkole-przy dobrych wiatrach 2% szans ze ci sie uda - mini mini poogladaj tam jest taka rybka w gore i w dol cos na twoj rozum, na pewno zrozumiesz przeslanie na razie tyle mam nadzieje ze juz nie bede musiala do ciebie nawiazywac
|
|
chociaz jasiu z ostatnimi postami coraz nizej schodzisz....
|
|
Jasiu zostan!!!!Jaga jaga jaga!!!TYLko FRANEK ŁOWCA BRAMEK77777
|
|
pffff
|
|
Fikcja jestes taka mądra, a vectra trzepie Ci tyłek jak może !!! Przcież to jeden z najwolniejszych i najdroższych dostawców netu !!! Ja nikogo nie naśladuje, piszę w swoim stylu. Jasiu jest śmieszny > Już mnie bardziej śmieszą wypowiedzi FINA, jak może kogoś śmieszyć ten kaleczniak pisowni. Chciałem w tym temacie zejść na poziom Jasia, ale mi się nie udało, w innych tematach można zauważyć różne moje błyskotliwe wypowiedzi. Co do zarzutów o nudziarstwo, to ciekawe, kto jest bardziej rozrywkowy w realistycznym świecie, a co do szkoły idzie mi nieźle (5 średnia w klasie), więc mam 99% na zdanie szkoły. Fikcja tylko ocenia, a sama to się nie wypowie, trochę wiary w SIEBIE . . . -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
ty mi dostawcy internetu wybierac nie bedziesz. wypowiedzi fina smieszne? bo jak dla mnie wulgarne i chamskie ale co kto lubi... jakos nie kojarze tych twoich blyskotliwosci-widocznie nie rzucily mi sie w oczy wiec pewnie to tylko twoje zdanie. gratuluje sredniej w klasie tylko teraz pytanie co to za szkola i co to za klasa... badz obiektywny wobec siebie i troche samokrytyki rozumiem ze sie musiales dowartosiowac w tym poscie ale bez przesady... "w innych tematach można zauważyć różne moje błyskotliwe wypowiedzi" aha... "to ciekawe, kto jest bardziej rozrywkowy w realistycznym świecie" nie interesuje mnie to "5 średnia w klasie" od końca? mi wiary w siebie na pewno nie brakuje wiec twoj tekst nawet nie na miejscu, ale nie siedze na forum 24 h na dobe takze w kazdym temacie sie nie wypowiem i mysle ze to dobre podejscie, bo lepiej napisac post w temacie o ktorym sie ma pojecie niz pod kazdym dopisywac byle glupote PS: te gwiazdeczki w twoim podpisie to bardziej do dziewczyny pasuja ;P
|
|
Fikcja po prostu z tymi gwiazdeczkami odkryłem swoje dziewczęce JA xD I znowu musiałaś mi dogryść, ty nie dobra dziewczyno :) Niestety średnia jest od góry, zazdrośnico :) o_0 ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
moi kohani, teraz rozómiem ile tak naprafde dla was znecze :))) nigdy was nie opószczem !!! :))) lusiaczkó :******** ![]()
|
|
[*] szkoda -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Dasz jeszcze jednego buziaczka Jasiu?
|
|
ludziska podziwiam was. z kturej strony by na to nie patrzec ciesze sie ze kogos natchalem. nawet muj podpis stal sie rozpoznawalny. a czesc osob nawet nie rozroznia 4ech ruznych nickuw ludzaco podobnych.szkoda rze troche sie to odbija na mnie ale coz. jest milo czytac. te 4 osoby robia z wami co chco. dajecie sie nabierac i to jest piekne. zawsze twierdzilem ze lomza to miasto ze stosunkowo niskim ilorazem i pokazujecie to. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |