Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadkowe popołudnie |
Czy droga 61 przebiega przez Kupiski Stare? Wypadek miał miejsce w miejscowości Janowo na skrzyżowaniu przy ogródkach działkowych Bawełny. Wyjeżdżający z drogi podporządkowanej od strony Kupisk Starych jadąc na wprost nie zachował należytej ostrożności wymusił pierwszeństwo przejazdu i uciekł z miejsca wypadku, pozostawiając zderzak wraz z tablicą rejestracyjną. Kto chce obejrzeć zdjęcia link poniżej: http://www.forum.lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=10059#10059
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadkowe popołudnie |
pocieszajonce w tym tylko to, ze zgubil tablice, pszynajmniej sprawdza nie bendzie bez winy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ci którzy nie czytali na 100% winę zwala na kierującego motocyklem , tak już to bywa , ucieczka z miejsca wypadku, nieudzielenie pomocy , mam nadzieje ze sprawca dostanie odpowiedni wyrok
|
|
|
ktoś mi mówił że ten koleś z auta był pijany, to prawda ? jak tak **** powinni obrazu zajebać za takie coś.... ;)
|
|
Tego nie wiadomo,ale skoro koles ucieka to znaczy ze cos nie tak...Nie tłumaczcie mi ze był np.w szoku...Normalny człowiek nie ucieka z miejsca wypadku,wrecz przeciwnie-stara sie pomoc.
|
|
Policja znalazła samochód zabrała, kierowca gdzieś się ukrył. Czy złapali nie wiadomo. Mieszka jakieś pół km w linii prostej od tego wypadku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |