środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
APEL DO PAŃ KIOSKAREK

Piszę ponieważ, już ktoys raz z kolei bedąc w kioskach gdzie sprzedaja starsze Panie nie moge kupic tego czego chcę bo Pani twierdzi ze tego nie ma lub nie ma pojecia o danej rzeczy, gdy zmienia sie sprzedawca po kilku dniach okazuje sie ze rzecz ktora mnie interesuje była w kiosku zgodnie z dostawą i reklamami w mediach. Moze to drobiazg i absurd pisanie tego ale nie zaszkodziłby odrobine orientacji tego co jest w sprzedarzy bo zwyczajnie tracicie. Kolekcjonuje dosc drogie rzeczy i napewno nie tylko ja. Jesli nie kupie go tu to zrobie to gdze indziej. Uwaga dla włascicieli kiosków.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: APEL DO PAŃ KIOSKAREK

polecam jakis salonik prasowy, sama sobie znajdziesz co bedziesz chciala

Tak, to prawda że w salonikach prasowych jest wszystko ale wygodniej w kiosku bo bliżej domu, poprostu wygodniej:)

myślisz, że te jak to je nazwałaś "starsze Panie" mają jakiekolwiek pojęcie o internecie i to przeczytają?

ja też dziś kupiłem gazete, ale gdzieś 100m od kiosku spostrzegłem, że nie mam dodatku do gazety. Na moją uwagę kioskarka odpowiedziała, że nic nie może zrobić, bo taką gazete dostała...

...

dokładnie, jeśli zauważyłaś/łeś brak dodatku do gazety należy się wrócić do kiosku i wymienić bo to nie jest wina kioskarek że nie ma dodatku tylko tego kogoś kto je tam wkłada

:)

whatever myślisz że jak już starsze panie to już nie mają pojęcia o necie?? nawet strasze panie się interesuję i znają internetem.Do użytkowania internetu nie ma ograniczeń wiekowych.

ale do tego trzeba mieć dwie półkule mózgu czynne

P@wcio masz absolutna racje ale tak sobie mysle, ze gdy ktos nie orientuje sie w asortymencie jakmim handluje to pewnie tez nie wie jak wejsc na forum 4lomza. A swoja droga gdzie w Lomzy sa jakies saloniki prasowe ??

w galerii stokrotka tej starszej

w biedronce na wyszynskiego, na rondzie w miescie, na dworcu, na malachowskiego wiecej do glowy mi nie przychodzi

Słabo się sprzedaje to i nie będą zamawiały.

Filmy download eonline.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org