Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karta Motorowerowa |
Witam. Chciałbym się dowiedziec jak w Wordzie odbywaja sie egzaminy na karte motorowerową. Ile jest pytan na egzaminie czy jest tez test praktyczny czy tylko na papierze. Prosil bym o konkretne odpowiedzi a nie typu " nierób bo sie zabijesz " albo " poszukaj w google.pl " bo szukalem. cS ;d
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karta Motorowerowa |
wiec slabo szukales!!
|
|
nie rób i tak kosiarek juz dużo po mieście jeździ
|
|
popieram... a jak kupisz to od razu na zlom... najpożyteczniejszą rzecz z tym zrobisz...
|
|
chcialem uniknac takich odpowiedzi ;) wiem ze wy na gg macie 15 kontaktow i wszyscy niedostepni bo ich wymysliliscie ale ja niemam ochoty z wami rozkminiac masz konkretne informacje to pisz a jak nie to idz zobacz czy cie niema w kiblu. pozdro cS ;d
|
|
ja zdawałem kilka lat temu ze szkoly na karte to najpierw byl teoretyczny na papierze a potem plac. Nic trudnego jak jezdziles kiedys na skuterze to zdasz bez problemu.
|
|
dzieki :P na skuterze jezdze duzo wiec bez problemu a na egzaminie to ile pytan bylo . ? cS ;d
|
|
nie rób bo się zabijesz :) nie ma mnie w kiblu !!! patrzałem
|
|
xD ludzie co wy sie tak o mnie martwicie ;d martwcie sie o siebie ;d cS ;d
|
|
właśnie o to chodzi że się martwimy o siebie. jak co roku jak tylko przyjdą ciepłe dni to masa tych dziadowych kosiarek wyjeżdża na ulicę :/ albo zajadą małolaty na orlen i szpanują. mam dość słuchania pod oknem tego brzęczenia. już mój odkurzacz ma ładniejszy dźwięk.
|
|
Masz rację Sebi "odkurzacz ma ładniejszy dźwięk". Nasze "miśki" powinni naprawdę ostro się wziąć za badanie poziomu hałasu co niektórych tych pie.....nych kosiarek :) A Ty t0meCzek321 co na karcie nic nie masz, ciężko do WORD-u zadzwonić i zapytać się (tam napewno dowiesz się konkretów), a nie forum zaśmiecasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |