wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Egzamin

Witam,czy ktoś z Was wie ile obecnie trwa Egzamin praktyczny na prawo jazdy kat.B???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Egzamin

sam egzamin powinien prawidło trwać 45 minut ale to też zależy od egzaminatora bo słyszałem że niektórzy nawet po 30 minut jeździli

Dziękuję.

To zależeć będzie od twoich umiejętność czasem egzaminatorowi wystarczy 30 minutek by stwierdzić że jest ok a czasem aż 45 ;]

No, zależy na której minucie się obleje. Jedni wracają po 44min, inni po 20, ale są i tacy co już na placu Kościuszki odpadają.

a czasami godzine

nom właśnie możesz jeździć i lepiej od niego ale żeby zgadzały my się statystyki np było 7 osób 5 już zdało to ze dwie musi oblać to i godzinę będzie cię po mieście ciągał żebyś się na czymś wyłożył/a

Zgodnie z rozporządzeniem dotyczącym egzaminów na prawo jazdy, egzamin powinien trwać minimum 40 minut. W czasie tym egzaminator powinien wykonać wszystkie elementy egzaminu przewidziane w instrukcji. Jeżeli z różnych przyczyn nie może wszystkich elementów przeprowadzić, wtedy egzamin trwa dalej nawet ponad 40 minut. Tak jak napisałem na początku egzamin trwa MINIMUM 40 minut. Oczywiscie mozna egzamin przerwac wczesniej.

ja jezdzilam godzine i zdalam za pierwszym razem :) jest ok, najczesciej to egzamin trwa 45minut

Jestem zmienna jak pogoda,
czasem zbyt pewna siebie,
ale przeciez to nie powód,
aby dzisiaj zmienic siebie!!!!

podobno 1 marca miało wejść w życie rozporządzenie dotyczące skrócenia długości egzaminu. Egzamin miał trwać minimum 25 minut. W TVP 3 Białystok wypowiadali się instruktorzy i egzaminatorzy z WORDU w Suwałkach, którzy twierdzili, że 40 minut to nawet dla doświadczonego kierowcy za dużo czasu.

Live for nothing or die for something...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org