Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Egzamin |
Witam,czy ktoś z Was wie ile obecnie trwa Egzamin praktyczny na prawo jazdy kat.B???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Egzamin |
sam egzamin powinien prawidło trwać 45 minut ale to też zależy od egzaminatora bo słyszałem że niektórzy nawet po 30 minut jeździli
|
|
Dziękuję.
|
|
To zależeć będzie od twoich umiejętność czasem egzaminatorowi wystarczy 30 minutek by stwierdzić że jest ok a czasem aż 45 ;]
|
|
No, zależy na której minucie się obleje. Jedni wracają po 44min, inni po 20, ale są i tacy co już na placu Kościuszki odpadają.
|
|
a czasami godzine
|
|
nom właśnie możesz jeździć i lepiej od niego ale żeby zgadzały my się statystyki np było 7 osób 5 już zdało to ze dwie musi oblać to i godzinę będzie cię po mieście ciągał żebyś się na czymś wyłożył/a
|
|
Zgodnie z rozporządzeniem dotyczącym egzaminów na prawo jazdy, egzamin powinien trwać minimum 40 minut. W czasie tym egzaminator powinien wykonać wszystkie elementy egzaminu przewidziane w instrukcji. Jeżeli z różnych przyczyn nie może wszystkich elementów przeprowadzić, wtedy egzamin trwa dalej nawet ponad 40 minut. Tak jak napisałem na początku egzamin trwa MINIMUM 40 minut. Oczywiscie mozna egzamin przerwac wczesniej.
|
|
ja jezdzilam godzine i zdalam za pierwszym razem :) jest ok, najczesciej to egzamin trwa 45minut Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
podobno 1 marca miało wejść w życie rozporządzenie dotyczące skrócenia długości egzaminu. Egzamin miał trwać minimum 25 minut. W TVP 3 Białystok wypowiadali się instruktorzy i egzaminatorzy z WORDU w Suwałkach, którzy twierdzili, że 40 minut to nawet dla doświadczonego kierowcy za dużo czasu. Live for nothing or die for something...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |