Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rejestracja |
zgubiono rejestracje Bl 14... dla znalazcy nagroda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rejestracja |
pewnie juz ktos zatankowal i zwial ze stacji na Twoich blachach,ale spoko zglos zgube i dostaniesz nowe blachy i kwit,pozdro TADZIKk
|
|
nie nowe tylko zrobio ci nowo blache to co zgubiłeś sto zł tam z groszami cię wyniesie przez okres 2tyg bendziesz jezdzic na czerwonych próbnych
|
|
a czemu przy rejestracji nie ma probnych?
|
|
no bo majo komplet blach a tu jak nie ma jednej to robio ci drugo i dajo na tej czas prubne .koleszka tak miał
|
|
lepiej od razu przerejestrowac i wziac komplet niz najpierw probne a pozniej znow po odbior rejestracji
|
|
przy rejestracji auta z zagranicy probne wydaja tylko wtedy gdy masz juz komplet dokumentow (skarbowka, celny, tlumaczenia itp) oprocz przegladu samochodu i np. sa one po to zebys mogl podjechac na kolach na przeglad ale to jest bez sensu (mniej wyniesie wypozyczona laweta) takze raczej przy rejestracjach nikt nie zaklada probnych
|
|
Do zysk, niedawno rejestrowałam samochód z zagranicy i niemiałam tylko przeglądu ,nikt mi nie powiedział o tym że można mieć tablice próbne z kąd ty masz takie informacje. Wracając do tematu na zwykłym papierze napisz nr rejetracyjny zamątuj go na czymś podobnym do blachy i po kłopocie znajomy tak jeżdzi oszczędzisz sobie kosztów i nerwów . ewa19
|
|
taaaaaa a jak policja cie zatrzyma to za kieszeń się łap :)
|
|
do ewa19, jak sie sama nie spytasz to zaden urzednik ci tego nie podpowie
|
|
Właściwie to prawda widocznie za udzielanie informacji im nie płacą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |