piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co się buduje za WORD-em w Łomży?

Czy ktoś wie co się buduje za WORD-em w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co się buduje za WORD-em w Łomży?

buduje się word

WORD

word się rozwija

Szłyszałem, że w Łomży ma powstać oddział Inspekcji Transportu Drogowego i budują tam jej siedzibę. Nie wiem na ile to prawda.

slm

Pewnie to się Word rozwija. Albo nowa Biedronka ; )

; )

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17119

kto szuka nie błądzi:) wystarczyło google :)

w skrócie WORD 2 z gadżetami :)

Tak naprawdę to WORD tam nie powinien funkcjonować.Jest zawalidrogą, utrudnia normalny ruch pojazdów na Zjeździe, stwarza zagrożenia wypadkami. Rozumiem, że są tam biura, plac manewrowy i rozpoczęta inwestycja ale nie rozumiem dlaczego na to pozwolono?Ktoś wydawał decycję o lokalizacji, ktoś nie przemyślał...WORD powinien być na obrzeżach miasta.

wordzie, tak zaplatales sprawe- ze tej nocy o czwartej rano powiadomilam dyrekcje ochrony transportu ze za duzy snieg w Polsce i po opony dzisiaj on nie pojechal, mojemu jedynemu co do babci mial - tez juz powiedzialam ze jedziemy do dysnejlandu -a bacia tu z walizeczka sama przyjedzie, bilety tez pewnie przepadna, lubie jak sie rozwija word w lomzy , tylko nie znam jego obslugi

co ty ćpasz ?

tomy01 właśnie to jest obrzeże miasta więc chyba nie wiesz co mówisz? Rozbudowują WORDa tylko poco ? żeby więcej warszawiaków przyjeżdżało zdawać w naszym mieście ? moim zdaniem to by było dobre miejsce na prawdziwe Centrum Handlowe i nie tylko Łomża by wpadała na zakupy a ci co myślą że by to utrudniło ruch to się mylą w Warszawie na samym wjeździe są C.H. i nie ma problemów ;)

raczej nowa biedronka albo kosciol nastepny :D

http://moviemix.tnb.pl

No niby obrzeże ale przy krajowej 61, gdzie jest bardzo duży ruch samochodowy, tranzyt i nie tylko. Myślałem raczej o okolicach Poligonowej, Szosie do Mężenina czy terenach po "Bawełnie". A tak wogóle to zastanawiam się w jakim kierunku rozwija sie ten WORD? Bo wyrasta z tego jakaś biznesowa firma? Czy to jest zadanie WORDU? To miała być państwowa komisja egzaminacyjna na prawo jazdy a staje sie kombajnem do zarabiania kasy.Ciekawe dla kogo?

dom emerytow lomzynskich nie zdaje sobie sprawy ze word tej zimy zamarzl na przedmiesciach paryza,
jezeli -pseldo-francuskie-polki z narwianskiego pochodzenia, zalapaly zakazna chorobe wywolana przez wirusowe nocne goraczki kabli ze wschodniej granicy--to warszawa moze i tak; tylko czy paryskie pomoce rodzinne potrafia zrozumic uchodzca polskiego?

??? Albo to ja jestem glupi albo komus sie cos poprzestawialo? No albo to za pozna pora na czytanie postow :-)

szaszu co ty pierdo.lisz wes sie nie udzielaj na tym forum wiecej idiotow juz nam nie potrzeba

Żaden word, to excel

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

kolejny word zeby wiecej tumanów z całej polski zdawało u nas egzamin i zeby juz kompletnie zablokować ruch w Łomzy i zrobić tu jeden wieli plac manewrowy

Buahahahhahaha biedronka! haha

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org