Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paliwo w stacji XXX w poprzednim tygodniu |
Czy ktos mial w tamtym tygodniu problemy z praca silnika po zatankowaniu paliwa z jednej z lomzynskich stacji ? gg: 737855 Jeli znajdzie sie kilku, mozna bedzie razem cos zdzialac i odsyskac. ...a moze paliwa wporzadku a samochod trzeba kupic nowy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paliwo w stacji XXX w poprzednim tygodniu |
tylko BP,reszta to szajs
|
|
A ty chociaż wiesz gdzie BP zaopatruje się w paliwo? W Lotosie...
|
|
Jak Pan Jeffrey Congo jezdzi caly czas na rezerwie i oparach to nic dziwnego ze pozniej sa problemy z furka:P Rebelila nie wielblad i pic musi :D
|
|
ja jeżdżę na rezerwie ale tankuje tylko na jednej stacji nie mam problemów i nie skuszą mnie żadne promocje po 3,44
|
|
odwieczne problemy z paliwem.heh.a moze auto masz sfatygowane.ulubiony temat.
|
|
po 3,44 to chyba masz tylko w łomży masz takie "promocje",bo w innych miastach jest to normą.Wniosek.............myślę że każdy wie dokładnie o co chodzi:]a jak nie wie to coż.....:}
|
|
Tylko ul Poznańska ( Przy Urzedzie Celnym) , właściciele uczciwi i paliwo zawsze jest ok, polecam - acha i nie trzeba się brudzić przy dystubutorze ,pracownicy tej firmy sami to za nas zrobią - warto.
|
|
Dobra stacja jest też na bazie WZGS przy TORACH :):)
|
|
Donald może i w lotosie się zaopatrują ale jakoś nikt na paliwo z BP się nie skarżył.ponadto na stacji Lotos jest tylko jeden rodzaj ON a na BP dwa.jak to wytlumaczysz?
|
|
Od 10 lat tankuje na Nowogrodzkiej i tylko tam i nigdy niemialem zadnych problemow:) Fiku
|
|
Master, z tymi pytaniami do do Lotosu, albo do właściciela stacji hehehe pytanie godne archiwum X.
|
|
Szkoda że cena paliwa jest baaardzo wysoka ! Tankowałem w Białymstoku na Paliwku po 3,31 (ON) w Łomży 3,69 niezła różnica. Jak się można domyślać zmowa cenowa w Łomży działa świetnie, nikt nie wyskoczy ponad układzik. Tym się powinien ktoś zająć.
|
|
Fiku, Lotos na nowogrodzkiej- rowniez polecam, tankuje tam od zawsze i nigdy problemu nie mialem. Do tego 10 gr rabat dla stalych klientow.
|
|
W Polsce są dwie firmy które zaopatrują nas w paliwo to Orlen i Lotos. BP.Shell.Statoil Mają kontrakty z Lotosem, reszta pewnie od Orlenu kupuje. Być może Łukoil sprowadza trochę paliwa gotowego dla siebie, ale to rosyjska firma i ma takie możliwości. Więc jakość na poszczególnych stacjach zależy głównie od ich właścicieli...
|
|
Autor: M@ster (---.gprs.plus.pl) Data: 28-01-09 09:04 Donald może i w lotosie się zaopatrują ale jakoś nikt na paliwo z BP się nie skarżył.ponadto na stacji Lotos jest tylko jeden rodzaj ON a na BP dwa.jak to wytlumaczysz? Tak Ci to wytłumacze, że problem jest w naszym łomżyńskim Lotosie, który nie ma w ofercie paliw "Dynamic", odpowiednika orlenowskiej Vervy, które inne stacje Lotosu, np. w Ostrołęce posiadają. Kwestia właściciela - czym chce handlować.
|
|
Autor: light (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-01-09 18:48 Tak Ci to wytłumacze, że problem jest w naszym łomżyńskim Lotosie, który nie ma w ofercie paliw "Dynamic", odpowiednika orlenowskiej Vervy, które inne stacje Lotosu, np. w Ostrołęce posiadają. Kwestia właściciela - czym chce handlować. problem to ja widze na wszystkich łomżynskich stacjach benzynowych ;P chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |