Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ten świat powien zginąć i ulec unicestwieniu |
bo tylko przez cierpienie może się dobro odrodzić. Po prostu tego co się na świecie dzieje nie da się już naprawić choćbyśmy się nie wiem jak starali. Inaczej mowiąc nasiskamy reset i startujemy od nowa. Nasza bis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ten świat powien zginąć i ulec unicestwieniu |
a tak pozatym wszyscy w domu zdrowi????
|
|
O co Ci chodzi????Przez cierpienie świat odrodzi????Zresetuj się może wtedy zaczniesz realnie myśleć.
|
|
hm no niestety taka jest prawda . Świat jest tak zepsuty mówiąc ogolnie ,że w wielkim uproszczeniu nie warto go naprawiać tylko po prostu wyrzucic na śmietnik i kupić nowy. i óswiadczam ,ze myśłe realnie i nie mam żadnych problemów takich czy owakich. Nasza bis
|
|
Zapachniało mi biblijną apokalipsą ;P Chociaż po części się zgadzam z założycielką tematu ;) Aczkolwiek to nie świat jest zły, tylko ludzie stali się zwierzętami ;) Mimo rozwoju technologicznego i naukowego współczesny człowiek swych zachowaniem i myśleniem wraca do czasów kamienia łupanego ;) Pozdrawiam ;)
|
|
"hm no niestety taka jest prawda . Świat jest tak zepsuty mówiąc ogolnie ,że w wielkim uproszczeniu nie warto go naprawiać tylko po prostu wyrzucic na śmietnik i kupić nowy." Nasza bis Może szerzej rozwiniesz swój post????Może wtedy więcej ludzi potrafi Cię zrozumieć????
|
|
Nasza bis wytrzymaj jeszcze do 2012 roku hehe:P
|
|
Droga kolezanko, pomylilas forum. Poszukaj o innej tematyce. Piszesz wlasnie o tych ludziach, ktorzy Ci odpowiadaja w tym temacie. Mija sie to z celem dyskusji. Pozdrawiam i zycze wiecej wyrozumialosci dla ludzkich slabosci.
|
|
Zapachniało Emo :) ;]
|
|
Daj mi numer swojego dealera!!!
|