poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ten świat powien zginąć i ulec unicestwieniu

bo tylko przez cierpienie może się dobro odrodzić. Po prostu tego co się na świecie dzieje nie da się już naprawić choćbyśmy się nie wiem jak starali. Inaczej mowiąc nasiskamy reset i startujemy od nowa.

Nasza bis

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ten świat powien zginąć i ulec unicestwieniu

a tak pozatym wszyscy w domu zdrowi????

O co Ci chodzi????Przez cierpienie świat odrodzi????Zresetuj się może wtedy zaczniesz realnie myśleć.

hm no niestety taka jest prawda . Świat jest tak zepsuty mówiąc ogolnie ,że w wielkim uproszczeniu nie warto go naprawiać tylko po prostu wyrzucic na śmietnik i kupić nowy.

i óswiadczam ,ze myśłe realnie i nie mam żadnych problemów takich czy owakich.

Nasza bis

Zapachniało mi biblijną apokalipsą ;P Chociaż po części się zgadzam z założycielką tematu ;) Aczkolwiek to nie świat jest zły, tylko ludzie stali się zwierzętami ;) Mimo rozwoju technologicznego i naukowego współczesny człowiek swych zachowaniem i myśleniem wraca do czasów kamienia łupanego ;) Pozdrawiam ;)

"hm no niestety taka jest prawda . Świat jest tak zepsuty mówiąc ogolnie ,że w wielkim uproszczeniu nie warto go naprawiać tylko po prostu wyrzucic na śmietnik i kupić nowy."

Nasza bis

Może szerzej rozwiniesz swój post????Może wtedy więcej ludzi potrafi Cię zrozumieć????

Nasza bis wytrzymaj jeszcze do 2012 roku hehe:P

Droga kolezanko, pomylilas forum. Poszukaj o innej tematyce. Piszesz wlasnie o tych ludziach, ktorzy Ci odpowiadaja w tym temacie. Mija sie to z celem dyskusji. Pozdrawiam i zycze wiecej wyrozumialosci dla ludzkich slabosci.

Zapachniało Emo :)

;]

Daj mi numer swojego dealera!!!

moze jakiś odmulacz by się zdał?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org