Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto to zgubil?? |
Dzis rano znalazlam pod swoim kioskiem na dworcu paczke z ksiazkami. Prosze o odbior w dni robocze od 8 do 16.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto to zgubil?? |
NIE MA JAK UCZCIWY CZŁOWIEK TYLKO ABY SIĘ ZGŁOSIŁ PRAWDZIWY WŁASCICEL TEJ PACZKI :d (
|
|
jak ktos sie zglosi bedzie zgadywal jakie dokladnie sa ksiazki
|
|
Ty to tylko chodzisz i coś znajdujesz,a podejrzewam,że znajdujesz... ale sobie nowe temety na forum.... pamiętam jak ostatnio znalazłaś 100zł i pisałaś o tym na forum,żal mi Ciebie,że jedynym Twoim zajęciem jest znajdowanie..... NOWYCH TEMATÓW NA TYM FORUM. POWODZENIA W DALSZYM ZNAJDOWANIU Dziecko neoooo
|
|
nula78, chyba troche się rozszlałaś. Znalazła i chce oddac. I dobrze. Ciekawe czy jak ty byś coś zgubiła to co by się działo. Na pewno chciałabyś to odzyskac ...
|
|
Angel . Hmmmm Ja póki co nic nie gubię. A jak zgubię napewno nie będę pisała o tym na forum,ale są tacy co piszą i takich rzeczach.....wiem jak coś zgubię napiszę do jakiegoś detektywa. Pozdrawiam
|
|
nula78 ty glupia wariatko. nie wiem moze ty bys te ksiazki sprzedala na allegro jak bys znalazla bo ja zamierzam je oddac wlascicielowi. Dla mnie to ty jestes dzieckiem neo i to jeszcze chciwym. Wiesz mi to żal takich osób co zgubia cos wartosciowego a nie tych ktorzy chca oddac. A tak z grubej rury moze wpadniesz do mnie poogladasz sobie ksiazeczki ( przyznasz sie do bledu, jezeli tacy ludzie jak Ty umieja sie tak daleko posunąc) i stwierdzisz w ktorym komisie je pogonic... ZAPRASZAM Dla Ciebie jestem DZIECKIEM SZCZESCIA JESLI JUZ
|
|
nula87 lol
|
|
madziusmadzius przez Ciebie nie będę spała całej nocy,dlaczego jesteś dla mnie taka nie miła? Może i głupia jest ale żeby od razu wariatka.....muszę to poważnie przemyśleć. lol
|
|
bo mi cisnienie podnioslas.. i badz tu czlowieku dobrym
|
|
przepraszam,obiecuję że to był ....PRZEDOSTATNI RAZ, Mówisz na allegro....?!Hmmmmm.Pomyślę Ok.Jak coś znajdę to sprzedam na allegro,ale oczywiście zanim to zrobię,wynajmę prywatnego detektywa,oczywiście jak Ty napiszę na forum,później do Ciebie bezpośrednio a jak to nie przeniesie efektów to tak jak pisałaś sprzedam na allegro. Pozdrawiam.
|
|
nula twoja głupota jest głupsza niż ustawa przewiduje ....he lol
|
|
lol ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Sebo czyli że głupota jest głupsza od mojej głupoty,czy ustawa tej głupoty jest aż tak głupia?
|
|
nie, to ze hcialabys byc hociaz tak trohe glupia jak w tej ustawie o glopocie, jestes glupsza niz ja :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
czy są na to jakieś skuteczne lekarstwa?
|
|
2 metry dobrego sznurka jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
sznurek pekł,a miałbyć taki dobry,tak mówiła Pani w sklepie ogrodniczym,i co dalej......?
|
|
zgineli dwa kaski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |