czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wakacyjne podwyżki w ratuszu

no i co wy na to ??? bo mi to ręce opadają !!!!

10650 - pensja !!! za co??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wakacyjne podwyżki w ratuszu

nie powinni mieć więcej niż 3k.
czemu obywatel nie może sobie dać podwyżki? to my powinniśmy im ustalać "na ile" zarobili

A pamiętacie jak pisałam ,że za wszystkie błędy już pani skarbnik nalicza nagrody.A co na to radni bezradni ?Wniosek jeden walić głupa a udawać najmądrzejszego a potem powiedzieć przykro się ;pomuliłem; ,bo nawet po polsku poprawnie nie potrafi pan z pedagogicznym wykształceniem powiedzieć.No i za to nagroda!!!!!!!!!Ludzie już takie cyrki jak się w Łomży dzieją to nie ma podobnego miasta w całej Polsce.Szkoda nawet chyba dyskusji w tym temacie bo honor to ci panowie mają dawno w piętach, a do końca kadencji trzeba wydusić ile się da.

to tylko dodatek!!! nich im sprawdzą boki, ci od CBA CBŚ KGB FBI itd wtedy się złapiecie za bolące głowy == i po grać w totka==

się POMULIŁ :)) , fakt sprawia takie wrażenie :((

honor w piętach mają? oj chyba ciut wyżej, ale też z tyłu.. :(
no, chyba że nie mają go w ogóle..

Nie no to prezydent jest. Bycie glowo miasta to cieżka praca. Trzeba przeciez siedziec za biórkiem, od czasu do czasu jakis dokument podpisac, spotkac sie, albo gdzies na jakies imprezy jezdzic regionalne. :PP Jeżeli pensja w takiej pracy wynosi 10000 to typowy gospodarz na osiedlu co codziennie lata z miotlo, albo rotnicy powinny zarabiac z 20000. Ale polityka jest polityka.

mi też ręce opadły....

10 tys zł miesięcznie, i za co?

a co ma powiedzieć reszta mieszkańców? Myślę, że dużo ludzi czuje niesmak. Bo jakże to? Wszyscy pracują, jedni ciężej nawet. I co? Mają te 1500 (jak dobrze pójdzie). I praca czasami nie porównywalna. A tu, co? papierków kilka podpisać, posłuchać głupot. Pojechać sobie to tu to tam. Zero odpowiedzialności ( teren pod LIDLa kto za to odpowie?) i wiele innych. Prywata. Dostać się do ratusz do pracy (to trafić 6 w totka). Nie masz tam "dobrego" znajomego-zapomnij. Nie liczą się umiejętności, poziom wykształcenia..... Rozumiem, że jest to Prezydent - ale też człowiek i to jest Łomża. Zastanówmy się czy nas mieszkańców stać na takie fanaberie jak takie pensje naszych prezydentów? I czy faktycznie jest im za co aż takie pensje płacić?

A w barach wódki nie ma...

ponad 10 tysięcy zł brutto za opier... się -- takich antymądrych mamy w ratuszu

Wlasnie zastanawiam skad tak wysokie pensje i za co? podpisywanie papierkow? ostatnio to i na to nie ma czasu pan prezydent, bo coz dla nie go znaczy taki szaraczek....a jakze wkurzajace jest jak to mowi, ze np, chcialby "stac" finansowo tak jak ja, smiechu warte!!! mowie ze ja to mam 1126 zl brutto na co on z usmiechem szyderczm...ze zartuje!!! chcetnie bym sie z nim zamienila na te wynagrodzenie, ciekawe jak by zyl z takiej pensyjki. czlowiek jak slyszy takie bzdury, to dlonie w piesci sie zaciskaja. Po co jeszcze upokarzac w ten sposob ludzi, takich przecietnych. Szlak mnie bierze......... ciesze sie jednak ze to juz nie dlugo i skonczy sie kadencja panow prezydentow, mam nadzieje ze to co sie dzieje w urzedzie ludziom otworzylo szeroko oczy. Pozdrawiam wszystkich co mieli doczynienia z tymi ludzmi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org