Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala weselna w KIsielnicy |
Chciałabym polecić wszystkim małżeństwom i (nie tylko) salę weselną w Kisielnicy. Mieliśmy tam ostatnio wesele i jesteśmy naprawdę zadowoleni!!! ( zresztą nie tylko My ale i Nasi goście). Jedzenie bardzo dobre, obsługa spisała sie na medal!!!Wszystko zostało przygotowane tak jak Sobie życzyliśmy- a to w dużej mierze zasługa Właścicieli sali!!! gorąco polecamy!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala weselna w KIsielnicy |
nie polecamy wspólnie z moją żoną,w tamtym romu byliśmy tam gośćmi i nie podobało nam się ,ale każdy ma inne gusta......
|
|
No cóż. Kiedy ja byłem, to był problem z klimatyzacją. Nie dawała rady. Były to chyba najgorsze warunki z pośród wszystkich sal, na których byłem. Na plus można zaliczyć widoki :)
|
|
nie moglo byc problemu z klimatyzacja bo tam jej nie ma
|
|
Pewnie dlatego w lato nie dało się tam wystać. Pot lał się strumieniami. Piłeś hektolitry napojów i ani razu do łazienki przez całą noc, parowało? :)
|
|
ewka 21 nie rób reklamy .Każda prara zrobi wesele gdzie bedzie chciała
|
|
No wlasnie, przeciez to forum jest tylko od narzekania, chwalic absolutnie nie wolno. Ja tez bylem na weselu tam i bardzo mi sie podobalo, dobre zarcie, dobra obsluga i mozna sobie tez posiedziec na zewnatrz, ladnie wykonczone. Nie wiem na co narzekac.
|
|
a ja polecam moja sale weselna chce zeby wszyscy u mnie robili wesela:) w Kisielnicy nie bylem ale nie polecam bo sam chce zarobic:)
|
|
Dobre miejsce jak sie komus zachce pukac to i na dziwki bliskoxD
|
|
Polecam
|
|
I po co ta reklama? Rozumiem gdyby zakłądający watek polecił ją na czyjeś zapytanie. A może każda z łomżyńskich firm powinna codziennie rano założyć wątek "Zapraszam do ...." To dopiero byłby porządeczek na forum. Forum to forum, czyli wymiana poglądów, a nie reklama.
|
|
dla Ciebie każdy kto napisze, że gdzieś jest ok. musi być właścicielem ? Po prostu podobało się im i o tym napisali. Czy trzeba tylko pisać , że gdzieś jest źle?
|
|
A mi osobiście akurat ta sama się nie podobała,byłam tam na weselu. Na ścianach pajęczyny,a jedzenie zanim do nas dotarło to było zimne. W dodatku miejsce dla PAŃSTWA MŁODYCH jest gdzieś w głębi sali nie z nikąg go nie widac nawet nie jest oświetlone. Kiedyś chciałam tam swoje wesele zrobic ale właściciel nie był w porządku i zrobiliśmy gdzieś indziej. A poza tym latem jest tam gorąco,że nie da się wytrzymac a jesienią i zimą pustaki widac na ścianach bo pomieszczenie nie jest ogrzewane. Ale każdemu podoba się co innego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |