sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sala weselna w KIsielnicy

Chciałabym polecić wszystkim małżeństwom i (nie tylko) salę weselną w Kisielnicy. Mieliśmy tam ostatnio wesele i jesteśmy naprawdę zadowoleni!!! ( zresztą nie tylko My ale i Nasi goście). Jedzenie bardzo dobre, obsługa spisała sie na medal!!!Wszystko zostało przygotowane tak jak Sobie życzyliśmy- a to w dużej mierze zasługa Właścicieli sali!!! gorąco polecamy!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sala weselna w KIsielnicy

nie polecamy wspólnie z moją żoną,w tamtym romu byliśmy tam gośćmi i nie podobało nam się ,ale każdy ma inne gusta......

No cóż. Kiedy ja byłem, to był problem z klimatyzacją. Nie dawała rady. Były to chyba najgorsze warunki z pośród wszystkich sal, na których byłem. Na plus można zaliczyć widoki :)

nie moglo byc problemu z klimatyzacja bo tam jej nie ma

Pewnie dlatego w lato nie dało się tam wystać. Pot lał się strumieniami. Piłeś hektolitry napojów i ani razu do łazienki przez całą noc, parowało? :)

ewka 21 nie rób reklamy .Każda prara zrobi wesele gdzie bedzie chciała

No wlasnie, przeciez to forum jest tylko od narzekania, chwalic absolutnie nie wolno.

Ja tez bylem na weselu tam i bardzo mi sie podobalo, dobre zarcie, dobra obsluga i mozna sobie tez posiedziec na zewnatrz, ladnie wykonczone. Nie wiem na co narzekac.

a ja polecam moja sale weselna chce zeby wszyscy u mnie robili wesela:) w Kisielnicy nie bylem ale nie polecam bo sam chce zarobic:)

Dobre miejsce jak sie komus zachce pukac to i na dziwki bliskoxD

Polecam

I po co ta reklama? Rozumiem gdyby zakłądający watek polecił ją na czyjeś zapytanie. A może każda z łomżyńskich firm powinna codziennie rano założyć wątek "Zapraszam do ...."

To dopiero byłby porządeczek na forum. Forum to forum, czyli wymiana poglądów, a nie reklama.

dla Ciebie każdy kto napisze, że gdzieś jest ok. musi być właścicielem ?
Po prostu podobało się im i o tym napisali. Czy trzeba tylko pisać , że gdzieś jest źle?

A mi osobiście akurat ta sama się nie podobała,byłam tam na weselu. Na ścianach pajęczyny,a jedzenie zanim do nas dotarło to było zimne. W dodatku miejsce dla PAŃSTWA MŁODYCH jest gdzieś w głębi sali nie z nikąg go nie widac nawet nie jest oświetlone. Kiedyś chciałam tam swoje wesele zrobic ale właściciel nie był w porządku i zrobiliśmy gdzieś indziej. A poza tym latem jest tam gorąco,że nie da się wytrzymac a jesienią i zimą pustaki widac na ścianach bo pomieszczenie nie jest ogrzewane. Ale każdemu podoba się co innego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org