Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieuczciwy pracodawca! |
Zaoszczędźmy ciężko pracującym ludziom odrobinę nerwów i czasu, który to mogliby przeznaczyć na spędzenie z rodziną a nie dym.anie na wyzyskiwaczy!!! Krótkie i na temat wpisy z doświadczeń z "pracodawcami" łomżyńskimi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieuczciwy pracodawca! |
no 1 twój temat i dotego zajebisty, to co że napisze ktoś kogoś , w mieście jest duże bezrobocie to i tak będą ludzie szli do nieuczciwych z nadzieją n zarobek przyzwoity, a wypisując kogoś imie, nazwisko czy nazwę firmy i szkalując ją narażasz się na odpowiedzialność karną, wpisz sobie domel czy coś w szukaj nad postami to zobaczysz dla czego ten temat jest do bani
|
|
Nic nie grozi za pisanie prawdy. Mi osobiście nie podoba się wydłużanie czasu pracy ponad 40 godz/ tygodniowo i niepłacenie za nadgodziny.
|
|
|
Bo teraz młodzi ludzie to chcą być rentierami, a nie pracować.
|
|
dyrektorkwiatkowski Wpisz pierwszego nieuczciwego pracodawcę skoro załozyłeś temat a nie podpuszczasz ludzi :)
|
|
Nie namawiam nikogo by wymieniał nazwisko czy nazwę firmy lub tym bardziej kłamał na ten temat. Jeśli się ktoś nie boi napisać prawdy o pracodawcy przez którego został oszukany to czemu nie? do zBig Pracuję od 13 lat więc do tych najmłodszych się nie zaliczam chyba:-) Miałem okazję zostać oszukany na własnej skórze przez osobę Damian Jaroś. Nie wypłaca pieniędzy do końca, później zmienia pracowników. Obiecanki o rejestracji słyszał każdy pracownik i co? i Nic! Firma zajmuje się układaniem kostki brukowej o czym właściciel nie ma najmniejszego pojęcia. Powodzenia w życiu osobistym "szefie" bo przyszłości jako biznesmenowi i poszanowania wśród ludzi panu nie wróżę! Obiecuję panu Damianowi, że znajdę resztę oszukanych pracowników i dobierzemy Ci się do tyłka. Nie fizycznie jeśli ktoś tak zrozumiał:-) To nie groźba! Obietnica! :-)
|
|
Ja osobiście też zostałem oszukany przez tego osobnika Damiana Jarośa nie wypłacił mi pieniędzy za wykonaną pracę, moja cierpliwość dobiegła końca i skieruje sprawę na drogie sądową bo to jest chore człowiek zatrudnia ludzi na niczym sie nie zna wszystko za niego trzeba robic a na koniec nie widać wypłaty, niedługo ktoś mu pewnie skopie dupę albo skończy sie to też w sądzie jak z moim przypadkiem, a do układania wielkich parkingów to ma 100kg zagęszczarkę, wiec już za parę tygodni będą dodatkowe reklamacje do tego pana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |