Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FINek |
Witam. Jak myślicie, kim jest FIN i co sobą reprezentuje? Proszę o jakiekolwiek informacje o nim. Oto niektóre z jego wypowiedzi: "westerrn digital..... morda kapciu bez gimnazjum" "bym cie ku rwa rozerwal dzieciaku na strzepy !!!!! jakbym cie w lapska dorwal za takie komentarze !!!!!!" "...because u r stupid girl !! na kulanki stawaj i blowjob deepthroat bicz !!" "ahahaha ty parowo" Jego najmądrzejszym jak jak dotąd autorskim tematem był: "wpisywac sie milosnicy dresow !!!! przeciez pelnow lomzy to i na forum kilku jest !!! nie wstydzcie sie :D !!!!! A bo ja np lubie drresy ;]]]]" Pytanie do administratora. Co sobą reprezentuje to forum?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FINek |
Czy to jest tak mądre i poważne aby nowy temat zakładać, chyba tylko po to aby zepchnąć z widoku już istniejący?
|
|
Pff Pff Pff ... haha haha ; - ) ![]()
|
|
mało nazbierałes ;) dużo więcej takich tekstów. co 2ga wypowiedź jego w ten sposób brzmi.
|
|
hmmmm markac jazkze cieszy mnie to ze poswieciles chwile ze swojego zje banego zycia i napisales posta na moj temat ;D jestem naprawde wzzruszony i lzy cisna mi sie do occzu, ale to wlasnie dzieki takim jak ty widze ze moja misja na tym forum jeszcze nie dobiegla konca.... jeszcze dluga i wyboista droga przedemna ;D elo cudaki elo 3-2-0 !!!!
|
|
hehe jakie forum, takie odpowiedzi ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
saneone egzakli ;'DD
|
|
podbijam temat :P
|
|
Autor: FIN (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) podbijam temat :P aż tak bardzo jesteś dumny z tego? Jeśli masz tyle lat na ile się deklarujesz to nie zachowuj się jak dziecko neostrady (w przypadku Łomży - dziecko IST).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |