Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktos to zna ?:)) |
Ponizej podalem link z fragmentem piosenki :P Jak ktos zna ten utwor prosze o podanie jego hee :)) Z gory dziejuje http://www.wrzuta.pl/audio/ujVARRQLgp/techniawka_fajna#
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktos to zna ?:)) |
debil
|
|
Kiernek nie mow tak do mnie bo ja chce tylko sie dowiedziec o ten tyul a jak jeszcze raz cos od Ciebie do mnie tak przyjdzie to wpadne na ta Bawelne kiedys do Ciebie :]
|
|
Badziew. Tak też napewno brzmi tytuł. Prowokator
|
|
Mam to gdzieś jak znajdę to podam Ci tytuł z nimi się nie dogadasz bo oni słuchją Hity la 60 i 80 hahahahha
|
|
Pawcio bym byl Ci bardzo wdzieczny hehe no daj spokoj lachudry sie nie znaja ;p
|
|
"chce tylko sie dowiedziec o ten tyul" to forum a nie informacja, nie wiem czemu ale znaczna część "społeczeństwa" jak widzi miejsce gdzie można publicznie się wypowiedzieć to zwraca się z każdym, choćby najmniejszym problemem. Przez to tylko forum gubi swe pierwotne przeznaczenie - wyrażenie opinii. Inną rzeczą by było jakbyś w swym temacie wyraził co myślisz o tej piosence, jakieś sugestie, własna interpretacja i chciał porównać swój poglad z innymi użytkownikami - to jest właśnie forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |