czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Metallica w maju w polsce!!!

wybiera sie może ktos na koncert do chorzowa? jak tak to można by coś zorganizowac, piszcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Metallica w maju w polsce!!!

jest taki temat juz kolego, szukaj nie boli

wstyd mi za ciebie ze chcesz tam jechac

Metallica is death...

Jan serce gdzie tacy pojeby jak Ty się wychowują?

Metallica tylko w Polsce traktowana jest jeszcze jako gwiazda bo w USA gra supporty przed młodymi "gwiazdami" rocka. To co kiedyś tworzyli teraz rozmieniają na drobne, taka jest prawda...

heheh o widze jan serce że w dupie byłes i gówno widziałeś :) niby komu oni tam suuport robią ??? nawet jesli sie tak zdarzyło to i tak większośc fanów idzie tam dzieki nim a nie dzieki jakimś obszczymurom :) a z drugiej strony kto w polsce bedzie suportem dla nich ? jak był slipknot było ekstra :D

;)

nie podniecaj się tak mocno:) W USA ale i w Europie metallicy nie ma zupełnie w mediach, ani w tv ani w radio. Ten zespół to przeszłość, co nie znaczy że nie można lubić tego co robią teraz, ja lubie sobie posłuchać starych kawałków. Ale potrafię dostrzec że ten zespół się skończył, a suporty grają na pewno, gdzieś widziałem o tym w tv. Dla młodych ludzi ten zespół nie istnieje, mtv ich olewa bo nic sobą teraz nie reprezentują a ile można grać kawałki z przeszłości i w stanach są tylko na przystawkę...

heh a ja lubię czasem ich posłuchać. Szcególnie kawałki z albumu S&M
Większość pewnie nawet nie wie co to za zespół i sugeruje się tylko nazwą ech

no jak dla mnie to zajebiaszcze piosenki mieli z kill em all albo z justica... no ale racja teraz niema ich w tv.... teraz nietrzeba mieć talentu aby śpiewać itp... wszystko jest tak sztucznie wykreowane..... wystarczy posłuchac kogoś na żywo dosłownie jak mandaryna :P hehehe a w tv to tak zajebiaszczo wyglada :) chociaz w tv niema już zadużo rocka metaluitp kiedyś muzyka była o niebo lepsza Led Zeppelin Metalica Guns n Roses Aerosmith Pantera itd. chłopaki dawali czadu na byle czym i byle gdzie :)

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org