Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Metallica w maju w polsce!!! |
wybiera sie może ktos na koncert do chorzowa? jak tak to można by coś zorganizowac, piszcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Metallica w maju w polsce!!! |
jest taki temat juz kolego, szukaj nie boli
|
|
wstyd mi za ciebie ze chcesz tam jechac
|
|
Metallica is death...
|
|
Jan serce gdzie tacy pojeby jak Ty się wychowują?
|
|
Metallica tylko w Polsce traktowana jest jeszcze jako gwiazda bo w USA gra supporty przed młodymi "gwiazdami" rocka. To co kiedyś tworzyli teraz rozmieniają na drobne, taka jest prawda...
|
|
heheh o widze jan serce że w dupie byłes i gówno widziałeś :) niby komu oni tam suuport robią ??? nawet jesli sie tak zdarzyło to i tak większośc fanów idzie tam dzieki nim a nie dzieki jakimś obszczymurom :) a z drugiej strony kto w polsce bedzie suportem dla nich ? jak był slipknot było ekstra :D ;)
|
|
nie podniecaj się tak mocno:) W USA ale i w Europie metallicy nie ma zupełnie w mediach, ani w tv ani w radio. Ten zespół to przeszłość, co nie znaczy że nie można lubić tego co robią teraz, ja lubie sobie posłuchać starych kawałków. Ale potrafię dostrzec że ten zespół się skończył, a suporty grają na pewno, gdzieś widziałem o tym w tv. Dla młodych ludzi ten zespół nie istnieje, mtv ich olewa bo nic sobą teraz nie reprezentują a ile można grać kawałki z przeszłości i w stanach są tylko na przystawkę...
|
|
heh a ja lubię czasem ich posłuchać. Szcególnie kawałki z albumu S&M Większość pewnie nawet nie wie co to za zespół i sugeruje się tylko nazwą ech
|
|
no jak dla mnie to zajebiaszcze piosenki mieli z kill em all albo z justica... no ale racja teraz niema ich w tv.... teraz nietrzeba mieć talentu aby śpiewać itp... wszystko jest tak sztucznie wykreowane..... wystarczy posłuchac kogoś na żywo dosłownie jak mandaryna :P hehehe a w tv to tak zajebiaszczo wyglada :) chociaz w tv niema już zadużo rocka metaluitp kiedyś muzyka była o niebo lepsza Led Zeppelin Metalica Guns n Roses Aerosmith Pantera itd. chłopaki dawali czadu na byle czym i byle gdzie :) ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |