Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwo Łomża :-) |
"Łomża – piwo o smaku torfowiska niskiego z Doliny Rospudy, potęgowanym jeszcze szmaragdowym kolorem butelki. Najczęściej kupowane z powodu braku Żubra. Dobre piwo na niedzielne popołudniowe spotkanie z chłopakami za sklepem, aczkolwiek z jedną wadą: nie wiadomo co zrobić z bezzwrotnymi butelkami. Podsumowując: ból głowy ekologa." http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%81om%C5%BCa_%28piwo%29 :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwo Łomża :-) |
Tekst pod hasłem "Białystok" też jest niezły :) Dość stare, ale może nie każdy zna. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Bardzo dobre piwo... Choć przyznaje się, że na jakiś czas przerzuciłem się na inne marki żeby odpocząć od naszego rodzimego trunku. Czyżby aż tak się zepsuło przez te pół roku:( DRAMAT!!!!
|
|
zepsuło sie strasznie od kiedy wprowadzili metalowe puszki bleeeeeeeeee
|
|
a ja i tak wam powiem ze najlepsze piweczko jakie istnieje to ........... DEBOWE :P
|
|
napewne lepsze było w plasticowych i papierowych.. albo drewnianych ;) ! co?
|
|
Ja panowie piłem wiele piw... i powiem jedno. Najlepszy jest ŻYWIEC. Nie ważne przy tym, czy w puszcze, czy nie. Kto się ze mną nie zgodzi, ten nie ma racji! :-) Dochodzi do tego piękny profilowany kształt puszki :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Aha, właśnie je sączę :) Zdrówko! Miałem wypić przy super kinie, ale co tam :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
lol
|
|
Ja w przeciwieństwie do markaca piłem zawsze używki jednego producenta: Łomża. Uważam je za doskonały wyrób. Jest coś takiego w rankingach produktów jak: jakość/cena. Uważam, że w takim rankingu nasze piwo bije wszystkie powszechnie nam znane. Trudno powiedzieć co będzie po przejęciu koncernu przez duńczyków. Śmiem zakładać: jak oni nam (naszym łomżyńskim pracownikom) - tak my im. Chcą zwiększać rentowność (czyt. zyski) zwalnianiem naszych bliskich, sąsiadów... krótko mówiąc łomżyniaków ?? Jeżeli zaczną zwalniać pracowników to jestem pewien, że szybko zaczną tracić lokalny rynek. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
gdzie moderator że toleruje takiego idiote
|
|
chodzi o P@wcio
|
|
Specjal czarny, niestety w lomzy trudno dostepny ;/
|
|
Peter masz u mnie piwo, oczywiście łomżyńskie, wreszcie rozsądny głos w sprawie browaru, nie to co Jan Serce.
|
|
Zyncio P@wcio ma racje !!!!! Lomża górą Export , Grantat, mocne . Czasami tesz jestdobry Lech no bo przy Lechu bedzie sie dziaŁo OOO
|
|
Od kąd Duńczycy przejeli PEPEES piwo zaltuje duńskimi sikami.... nie kupuje juz tego badziewia, a będzie jeszcze gorzej zobaczycie
|
|
ŁOMŻa NOCNE tylko i zawsze małe , szkoda że nie ma 0.5 buteli
|
|
jest mocne w puszce 0,5 jak paietam to jeszce w wakacje bylo:D
|
|
Tylko i wyłącznie butelkowe - MOCNE ŁOMŻA.
|
|
Zubr wyrób alkocholo podobny zalatujący moczem krówek z Białowieży z delikatnym posmakiem sliedzia solonego.
|
|
"ŁOMŻa NOCNE tylko i zawsze małe , szkoda że nie ma 0.5 buteli" Jest jak najbardziej, ale niestety tylko w USA spotkałem. W Polsce nigdzie nie mogę znaleźć :/
|
|
SxxxK- brawo za postawę... Łomża mocna faktycznie najlesza
|
|
Zywiec to siki, wiwat Okocim Mocne i Palone. :] -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |