Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam sklepu z plexi. |
Witam. Szukam w Łomży sklepu/hurtowni gdzie można by kupić plexi. Potrzebne są tafle około 1x1 metr o grubości 6mm, więc nie małe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam sklepu z plexi. |
Z tego co się orientuje to w Ostrołęce masz najbliższą hurtownię. Dokładnie na ul. Warszawskiej. Na wylocie na Warszawę z Ostrołęki za rondem, firma mieści się po lewej stronie.
|
|
W Łomży ATEST-POL - niedaleko browaru, to chyba poligonowa
|
|
Na poznańskiej obok urzędu celnego
|
|
Poznanska 156. Firma Święta Anna
|
|
tylko firama Kursor, w Białymstoku. Możliwe że ul. Octowa.Przy Turkusie w prawo, koło więzienia, przez tunel, na rondzie w prawo i po prawej stronie bedzie widoczna.Pełna gama kolorów, tną na wymiar.)
|
|
liroy merlin czy jak to sie zwie ale to w bialymstoku najblizej to w firmie mazurskie plandeki! na pilsudskiego. jadac od al legionow za orlenem w lewo i do konca i w lewo.
|
|
stefanek1 w kursorze sprzedają plexi cienką folderową, ale masz rację octowa
|
|
...w Białymstoku mogę polecić firmę NEXT...ul. Hurtowa
|
|
...w Kursorze sprzedają także grubsze tworzywa...a jak będzie trzeba wygną na gorąco itp...
|
|
Dziękuje wszystkim za informacje. Niestety nie udało mi sie znaleźć plexi w Łomży. Wspomniane firmy na ulicy Poznańskiej nie miały plexi w ofertach poza jedną, która to mogla mi sprzedać tylko blat 3x2,5 metra. Podsumowując dopiero w Białymstoku znalazłem to co mnie interesowało. Jakby ktoś kiedyś szukał to : Firma Next na ul. Hurotwej w Białymstoku. gg:1516980
|
|
Sorki zapomniałem dodać że wysyłają płyty za niewielką opłatą rzędu 15-20zł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |