środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znalazłem telefon - Panasonic

Znalazłem telefon komórkowy m-ki Panasoni z kartą Orange. Model nie jest mi znany. Nie mam ładowarki do apratu tego typu więc nie jestem w stanie namierzyć właściciela po nr. zapisanych na karcie.
Proszę o kontakt na maila.

POZDRAWIAM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znalazłem telefon - Panasonic

A w jakich rejonach znalazłeś telefon ?

tzw. "alejki" pomiędzy reymonta a prusa - wygląda na damski, jest b. mały.
Raczej długo sobie leżał...
Sam wiem jak to jest stracić kartę, gdzie się ma zazwyczaj wiele numerów więc ogłaszam, bo telefon chyba nie jest za bardzo wiele warty.

Ja nie pomogę w znalezieniu właściciela, ale pochwalam Twoje postępowanie. Dzięki takim ludziom jak Ty może zmieni się troche mentalność ludzi, którzy jak znajdą telefon to biorą go dla siebie, a kartę wyrzucają do śmietnika.

Tak trzymać - plus dla Ciebie.

BTW: może trzeba kartę oddać do jakiegoś salonu Orange...może oni znajdą właściciela jak tu się sam nie znajdzie.

Pozdrawiam

Brawa, brawa i jeszcze raz brawa dla znalazcy

Telefon znaleziony super! Teraz chyba jest problem innego rodzaju, jak znaleźć osobę, która zgubiła? :)

Hellou

A to nie ;) ,a mieszkam właśnie przy samych alejkach ;p. A co do właściciela weź wsadź kartę do swojego fona i zadzwoń do kogoś z kontaktów co na karcie są ;) Na pewno ktoś da potrzebne informacje lub powie właścicielowi.Ja tak kiedyś miałem znalazłem telefon jakieś dziewczyny pogrzebałem w kontaktach zadzwoniłem do ''Mój Misio'' i ona odebrała sama ;) i telefon znalazł właściciela ;)

Najlepiej zgłoś się na komendę tam oddasz telefon...a właściciel pewnie zgłośił zagubienie.
MIałem podobną sytuację tyle że to ja zgubiłem a ktoś odniósł telefon warty 1200zl na policja. Gdzie wcześniej zgłosiłem zagubienie.

po 2 tygodniach znalazł się.Proponuję to samo zrobić...bo jeśli nie daj boże będziesz w posiadaniu tego telefonu podczas kontroli policji i zapytają Cie o okazaniu telefonu, sprawdzą IMEI i można mieć problem potem z wytłumaczeniem sięw jaki sposób wszedłeś w posiadanie tego przedmiotu :)

4lomza.pl

to tak na boku żeby Cie nie wystraszyć :) bo nie mam takiego zamiaru

4lomza.pl

Właśnie po to piszę na forum, żeby nie mieć nieprzyjemności związanych z prawem. Bo jak już wspomniałem telefon nie jest rewelacyjny.
Do bartes: niezły pomysł - jutro przed zgłoszeniem na policję spradzę. Choć pewnie PIN mnie zatrzyma...

Dobrych snów

jak to się mówi,znalezione nie kradzione ;-)) hehe ale na poważnie ;-) Twój gest zasługuje na wielkie brawa :-) oby więcej takich ludzi!

pozdro

Tak, z mojej strony także pełen szacunek do Twojej osoby.

bo Tomcio to dobra duszyczka jest i ma zlote serduszko hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org