Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIECHCIANE SMSY |
Mam taki problem - moja Ukochana dostaje smsy i sygnały od pewnego przygłupka, pomimo tłumaczenia mu żeby przestał się narzucać i dał sobie spokuj nadal to robi nawet i o trzeciej w nocy. Czy jest możliwość zablokowania jego numeru i niechcianych smsow. Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIECHCIANE SMSY |
jeżeli jest telefon z "czarną listą" tpo da rade
|
|
Temat był już poruszany. Zajdź do operatora sieci w której twoja ukochana ma telefon i przedstaw sprawę powinni coś poradzić :)
|
|
Ptysiu 91 dobry pomysł ale weż zmien ten obrazek bo głupi że aż żal
|
|
"Zawadzki" myślę że Twa Kobieta powinna powiedzieć temu "amantowi" że nie ma ochoty utrzymywać z nim kontaktu i podać powód.A najlepiej jak byście byli razem przy tej rozmowie.Być może to Wam pomoże rozwiązać Wasz problem.Tylko szczera prawda.By "amant" nie robił Wam więcej problemów. Myślę że jesli zobaczy Was razem i powiecie mu o tym to zrozumie że nic nie zdziała.Powodzenia
|
|
biess(pieczny). To było przerabiane, tzn. Moja Kobieta mówiła mu to żeby dał sobie spokój i nic ja dzwoniłem do niego i pomogło na około miesiąc a potem znowu to samo tak myślę, że zostaje rozwiązanie siłowe
|
|
Znam ten problem... Najgorsze jest to że można kupić za jakieś śmieszne pieniądze kartę i dalej katować sms`ami z innego numeru. Kontaktowanie się z operatorem nic nie da. Kupiłe w 1998 roku telefon w erze i ku mojemu zdziwieniu zaraz po zakupie słyszałem rozmowy innego użytkownika (!). Konkretnie telefon dzwonił, ja odbierałem, ale to nie była rozmowa do mnie. Słyszałem kogoś, on mnie nie, tylko rozmawiał z kimś innym. (Ciężko to wytłumaczyć ;) ). Zadzwoniłem do ery to powiedzieli mi że to nie możliwe. No więc napisałem pismo żeby mi zmienili n-ru telefonu i odpowiedzieli że nie ma podstaw boo wina jest innego operatora. Dopiero kiedy w trakcie rozmowy tych "obcych" jeden podał nr telefonu (zapisałem) i oddzwoniłem sprawa się zakończyła. Choć wcale się nie dziwie, bo z treści rozmów wynikało, że są to policjanci zajęci przemytem papierosów... Tak więc nie licz na operatora, tylko ze swoją kobietą rusz do gościa i BARDZO GRZECZNIE mu wyjaśnij że sobie nie życzycie ŻADNYCH kontaktów, a każdy potencjalny z innego n-ru bardzie Jego problemem....
|
|
Witaj "Zawadzki".Jeśli to Wam nie pomogło to ja widzę tylko jedno rozwiązanie.Przejdzcie się do operatora i poproście o zmianę nr. na tym samym abonamencie.Słyszałem że tak można.Rozwiązanie siłowe nic Wam tu nie pomoże.A możesz narobić sobie problemów.Potrzebne Ci to?Jeśli są to jakieś wulgarne sms-y możesz zgłosić to na komendę.Moze oni coś zaradzą?Rozwiązania siłowego nie polecam.Co do zmiany nr. wiem że są związane z tym pewne komplikacje ale myślę że warto je przejść dla świętego spokoju.Powodzenia
|
|
Zawadzki podaj numer tutaj. My mu pokazemy :)
|
|
duży. numer telefonu: 504014333 Serdeczne dzięki
|
|
palant! juz mu poslalem troche towaru z bramki sms :) -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Dzięki. Mam nadzieje że to coś pomoże.
|
|
Po wpisaniu numeru tego Pana w google otrzymujemy takie np wyniki: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=504014333&lr= http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=10630 Czyli chłopaczek nazywa się Krzysiek... Zaraz jak się "przeszpera" dobrze internet itp rzeczy to się wszystkiego o tym Panu dowiemy i "uniemilimy" życie ;-)
|
|
NIECHCIANE SMSY |
A czy Twoja ukochana poprostu nie moze zmienic numeru telefonu?? i podac go osobom zaufanym?? Uczennica ZSD
|
|
najprostsza sprawa zmienic numer a jak beda dalej to trzeba sie zastanowic czy naprwde sa niechciane
|
|
tez tak mialam.niech nie odpisuje mu nic.tydzien,dwa ja pomeczy a potem da sobie spokoj bo nie bedzie odzewu...ciekawe tylko czy twojej ukochanej nie pochlebia taki wielbiciel...:P
|
|
Właśnie o to chodzi, że mu nie odpisuje, ale to nic nie skutkuje, a jeśli chodzi o to czy jej pochlebia to czy nie to pomyśl czy by Ci to odpowiadało gdyby ktoś pisał do Ciebie jak analfabeta i trzeba czytać po kilka razy sms żeby zrozumieć, co tam jest napisane? Myślę, że nie schlebiałoby to nikomu. Pozdrawiam
|
|
to niech nie odpisuje, wtedy mu na bank przejdzie
|
|
Zawadzki wiem co czujesz ja tez mam taka sytuacje do mojego chlopaka pisze taka dziewczyna ktora mieszka ze 100km od łomzy i nic nie pomaga ;(
|
|
hmmmm.... jezeli koles ma abonament to mozesz zlozyc zawiadomienie na policjii i sprawa prosta napewno sie odczepi i Twoja dziewczyna nie bedzie musiala zmieniac nr tel :P mooj kumpel tak mial i pomoglo :DDD
|
|
Ja jak Ja nawet jak sie nie odpisuje to tacy ludzie nie daja za wygrana oni chyba maja nie tak cos pod sufitem
|
|
Dziękuję wszystkim, którzy starali się pomóc. Moja dziewczyna złożyła zawiadomienie na policji, mają wysłać do niego dzielnicowego a gdyby i to nie pomogło i nadal będzie nękał ja sms-ami to tą sprawą zajmie się prokurator. Pozdrawiam wszystkich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |