Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół na wesele |
Czy znacie jakies dobre zespoly na wesele??prosze o kontakty i opinie. Z gory dziekuje!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół na wesele |
jak zespół na wesele to tylko z trąbką!
|
|
zespol z kampucz- zagra i zabuczy
|
|
Boys
|
|
Proponuje zawodowców, nie cieniaków, próbkę ich talentu masz poniżej: http://pl.youtube.com/watch?v=5vVXyBdWWCw
|
|
Gratuluję niepowtarzalnego tematu. Było ich tylko 100. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Człowieku takich tamtów już były chyba dzisiątki zakładane. Poszukaj w dziale "Szukaj" to chyba nie boli...
|
|
Cliver
|
|
Tematów takich jest chyba 100 w archiwum.Niewidome dziecko.Żałosne
|
|
Zagra i zaśpiewa zespół z Pniewa hahahahhahah:D
|
|
tym co piszą że jest dużo takich tematów, chciał bym poinformować że w tym biznesie jest spora rotacja. Zespoły powstają, rozchodzą się, zmieniają nazwy, więc taki świeży wątek jest jak najbardziej na miejscu.
|
|
najważniejsze aby był zespół zgrany, trąbka, puzon i organy. Osobiście polecam Robins z Kolna:)
|
|
Witam, Z mojej strony polecam dj'a, ktory zagral u mnie na weselu jestem strasznie zadowolony, goscie rowniez. Nie tylko puszczal piosenki ale tez spiewal, caly czas wychodzil i zachecal ludzi do tanca, tak ze milo sie wspomina i oglada film, gdzie caly czas wiekszosc sie bawi. Proponuje duzo tancow grupowych, w ktorych uczestnicza prawie wszyscy goscie. Chwalili go nawet wlasciciele domu goscinnego w ktorym bylo wesele. Jak chcesz podaj maila to dam dane.
|
|
U mojego brata grał zespół Ronix to jest zespół godny polecenia .Chłopaki znają sie na robocie nie dośc ze piechota szliśmy razem z zespołem do Kościoła to na koniec grali godzinę za free Polecam maja własna stronę internetową na której jest demo do posłuchania www.zespolronix.pl
|
|
Polecam tak jak mój poprzednik zespół RONIX - dla mnie to najlepszy zespół na wesele.
|
|
a słyszeliście o zespole GRAFIT? jak tam oni grają ??
|
|
a ja polecam zespol "firma" zajebisci sa, bawilem sie z nimi na 100wce na weselu, podobno duzo wczesniej trzeba sie z nimi na termin ugadywac a sa chyba z zambrowa, serdecznie polecam,
|
|
chopiniak daj namiary na tego DJ-a - variat10@orange.pl Dzięki z góry
|
|
napalm death - slayer- z polskich -dead infection- vader polecam
|
|
U mnie na weselu grał zespół BOSS polecam bo jest świetny, ale numer gdzieś mi się zawieruszył ale chyba na stronie 4lomza mają namiary na nich
|
|
byłam na weselu gdzie grał zespół firma wcale rewelacyjnie nie grali
|
|
SZUKAJ POPRZEZ FUNKCJE SZUKAJ. LUDZIE UŻYWAJCIE MÓZGÓW SWOICH!!!!
|
|
Ach te zespoły... zapytajcie lepiej który zespół umie grać na żywo... teraz mini dyski, nagrany wokal a z 1600-2000 zł trzeba zapłacić za to że trzech panów stoi i udaje ze gra..... ale takie życie... osobiście polecam Orkan z Łomży, Absolwent i Partner z Zambrowa pajacyk
|
|
Polecam Boss, Robins z kolna i Chłopcy z placu Bema z Ostrołęki-śpiewa też dziewczyna i grają na żywo.
|
|
U kolegi na weselu grała Grupa Trzymająca Władzę- polecam!
|
|
trąbka musi być!
|
|
|
U mnie na weselu gral zespol Kartel z Zambrowa, musialabym tylko odnalezc telefon do Marka Klosinskiego. Biora 2000zl. W zespole bylo cztery osoby, dwoch facetow i dwie dziewczyny. Graja super a tym bardziej spiewaja super.
|
|
Tak w temacie - jest strona (łomżyńska), która "mówi" o oprawie weselnej. Nie podam adresu, bo nie wiem czy to nie będzie reklama (a takowa, z tego co pamiętam, jest niedozwolona na tym forum). Czyli google: slub.. lomza, .. itd a do kolegi(żanki) pajacyk22: A skąd przekonanie że nie ma w Łomży zespołów które umieją grać?
|
|
A ja polecam zespół ITEX ze Zbójnej. Słyszałam bardzo dobre opinie na ich temat. Byłam też na weselach gdzie gali Boss i Robins - grają również super.
|
|
1. dzięki chopiniak za namiary 2. Nr do zespołu Kartel - 601 967 188 3. Pozdrowienia dla wszystkich zespołów w tym szczególnie: BOSS, GTW, Kartel, Magda Band :)
|
|
co do zespołu firma to osobiście nie polecam. grali na mojej studniówce, ogólnie porażka...
|
|
Polecam zespół MODEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |