wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jazda po bandzie?

nie wiem jak nazwać te przepychanki pomiędzy wojewodą a prezydentem Łomży w sprawie ograniczenia wjazdu pojazdów powyżej 10t do miasta w godzianch 22.00 do 06.00. Dzisiaj dowiedzielismy sie od Pana Karwowskiego tego od rond w Łomży ,że mimo faktu zdjęcia dwóch znaków na trasach nr 645 i 679 zakaz ten nadal obowiązuje. Ja słyszałam o falandycazji prawa ale teraz mamy chyba do czynienia z karwoizacja prawa o ruchu drogowym. Nie wiem a jak wy sądzicie? Czy kierowca jadący którąś z tych tras ma prawo żądać zwrotu kosztówm przejazdu w sytuacji gdy o zakazie jest informormowany dopiero ustawionym znakiem na wjeździe do miasta a winien być poinformowany odpowiednio wcześniej tak aby miał prawo wyboru i uniknąć z tego tytułu strat. Zwłaszcza gdy takie znaki zostały ustawione a potem zdjęte na wskutek sporu pomiędzy stronami.

Nasza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jazda po bandzie?

To że po Łomży nie powinny jeździć tiry to wszystkim łomżyniakom powinno zależeć, oczywiście ty bardziej martwisz się o ciężarówki... czemu mnie to nie dziwi, wszak o naszym mieście nigdy nie wypowiedziałaś się dobrze, to teraz popierasz ludzi z Białegostoku.

Jasiu gówno ty się puknij w moim poście nie ma nawet troche takiego stanowiska jak sugerujesz no ale ty nie potrafisz czytać a jak coś już powiesz to z reguły brednie

Nasza

uuuuuuuu ktoś tu się zdenerwował:))) ja nic nie sugeruje, inaczej byś tego tu nie zamieszczała, ale chcesz koniecznie Łomży dokopać, spadaj lizać dupe ludziom z Białegostoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez tak zrozumialam Twoja wypowiedz "nasza" ze jestes przeciwko lomzyniakom wiec moze ty cos nie tak napisales
Pozdrowienia :)

Igusia

bijcie sie :>

hahaha

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Nasza

Piszesz jak sfrustrowana stara panna. Do tego wylewasz tu wiadra pomyj na czyjąś głowę. Jeśli masz coś do człowieka, to idź do niego i mu to powiedz. Miej trochę odwagi, a nie ukrywasz się tu pod anonimowym (tak ci się tylko zdaje) nickiem i dajesz upust frustracjom. Zaśmiecasz tylko forum. Nie mam ochoty czytać takich bredni.
Nie znam się na drogowych przepisach i nie chcę nic oceniać. Ale nie chcę też TIR-ów w Łomży, zwłaszcza w nocy. Tu ci z ratusza mają u mnie plusa.
Poza tym Jan_Serce ma rację. Cały czas nie podoba ci się wszystko, co nie podoba się śledziom. Czyżby Topcio się rektywował? Ale raczej myślę, że jesteś jakąś niedopieszczoną babą z Łomży.
Takie osoby jak ty na forum nazywane są trollami.

Nasza... musisz zauważyć, że zakaz ruchu nadal obowiązuje. Nakaz zdjęcia znaków wyszedł od wojewódzkiego zarządu drug w Białymstoku, które zarządzają drogami wojewódzkimi. Na drogach wojewódzkich znaki zniknęły - na pozostałych pozostały.

jeśli pytasz o to kto powinien płacić kierowcom... to ja Ci powiem, że ten który nie chce informować kierowców o zakazie i naraża ich na podwyższone koszty podróży... :)

(panowie i panie - dajcie spokój bluzom - konkrety wystarczą, a jad i tak nie pomoże :) )

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org