Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum - Festiwal głupoty |
Ogłaszam konkurs na najgłupszy temat naszego forum!!! Warunki zgłoszenia: 1.Podanie tytułu tematu 2.Zacytowanie kilku "wybitnych" informacji z tych tematów 3.Zwycięzcą pozostanie oczywiście ten temat,gdyż będzie zawierał (może) zbiór tych wyróżniających się wypowiedzi Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum - Festiwal głupoty |
1. forum-festiwal głupoty 2. "Ogłaszam konkurs na najgłupszy temat naszego forum!!! Warunki zgłoszenia: 1.Podanie tytułu tematu 2.Zacytowanie kilku "wybitnych" informacji z tych tematów 3.Zwycięzcą pozostanie oczywiście ten temat,gdyż będzie zawierał (może) zbiór tych wyróżniających się wypowiedzi"
|
|
heheheh dziękuję, zgarnę nagrodę. A nagrody są wyjątkowe: pamiątkowe długopisy, cenne breloczki o raz kapsle po piwach! Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
sprostowanie. Nie jestem autorem tego tematu. Ktos mnie sklonowal. Autora tego tematu proponuje jako pierwszego kandydata na najglupszy post. ściemka wszystkim
|
|
sorki czuubek, nie wiedziałem że ktoś istnieje o taki nicku Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |