piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biedni Lekarze

To jest smieszne ,zeby lekarze twierdzili ,ze zarabiaja po 1300 zlotych ,wiec jesli to prawda ,niech wyjasni mi ktorys ,ze za te pieniadze stac ich kupic samochod {nowy oczywiscie} ,postawic dom w rok,miec najnowszy sprzet elektroniczny.Bo ja zarabiam 2000 zlotych i jakos nie moge sie tak szybko dorobic.Pozatym niech nie pisza ,za pracuja po 300 godzin miesiecznie bo i tak nie uwierze ,,ze wyjezdzaja do innych miast i maja prywatne praktyki skoro maja na miejscu zamieszkania prywatne gabinety ,wiec sa na miejscu.I jak to jest ,ze przyjmuja prywatnych pacjentow w czasie dyzuru szpitalnego ,wykonuja badania na sprzecie szpitalnym nie placac za jego uzytkowanie? Dlaczego jestem ''gorszym ''pacjentem ,jesli nie dam w ''lape'' lub dowodu wdziecznosci skoro to ja placac podatki oplacilam pana lekarza studia a teraz placac ciagle skladki na ubezpieczenie zdrowotne i podatki utrzymuje jego i jego rodzine?Wyjasni mi ktos ta zawilosc.Pozatym u nas w szpitalu jet tylko kilku Panow Doktorow reszta to lekarze ze specjalizacja lub bez wiec nie mylmy pojec.I zadajmy zeby zaczeli traktowac pacjentow z szacunkiem jak ludzi nie cholote.Ps.Kto zna normalnego lekarza ,ktory traktuje wszystkich po ludzxku

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biedni Lekarze

Nasi kochani lekarze (ogromna wiekszosc) sa na tzn 'kontraktach'... czyli poza tymi 1300,- majajeszcze kilka razy wiecej z dodatkowaych dyzurow.

zadnych konkretów same slogany
takie bicie piany
po co wogole tracic czas na pisanie takich rzeczy :/

--------------------------
running with scissors

niech sobie zarabiają :) też bym chciał zarabiać jak najwięcej, jednak niech nie dziadują, ale niech kombinują ile się da? czy mi to przeszkadza? nie!

Zgadzam się z Izą 28
Wystarczyło by żeby nie mogli korzystać ze sprzętu szpitalnego do celów prywatnych i w czasie dyżuru nie przyjmowali swoich pacjentów, którzy leczą się u nich prywatnie to by dopiero im głupio było...

ooo świeta racja

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org