poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
naprawiacz pralki pilnie poszukiwany

potrzebuję fachowca, który naprawi pralkę.
Ile może to kosztować? Czy płaci się za samo przyjście gościa do domu, czy tylko gdy już coś zacznie grzebać? I w ogóle czy w dzisiejszych czasach opłaca się jeszcze naprawiać pralkę kupioną 6 lat temu?
Dzięx za pomoc :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: naprawiacz pralki pilnie poszukiwany

To tak jak bym napisał, poszukuję gościa który naprawi mi samochód.
Nie podałaś jaka pralka i co się zepsuło, a przynajmniej jakie sa objawy "choroby". A poza tym co fachowiec to inna cena.

ja kupiłam nową i jest spoko.Proponuje pralki firmy LG,obroty minimum 1000,ceny różne

Naprawiłam pralkę . Kupiłam w 2001r w styczniu. Uważam, że warto naprawiać. Pralka dobrze pierze, tylko poszły łożyska. Za usługę zapłaciłam 125 zł, polecam nr tel. 696105255

dzięki Baarbara :)

Do cavalera,
pralka polar WMN 500 dziadostwo zakupione 6 lat temu, czyli już bez gwarancji. O objawach pisala nie będę gdyż jest ich za dużo i mija się to z celem, potrzebuję po prostu kontaktu do naprawiacza i tyle.

dziękuję i pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org