Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawiacz pralki pilnie poszukiwany |
potrzebuję fachowca, który naprawi pralkę. Ile może to kosztować? Czy płaci się za samo przyjście gościa do domu, czy tylko gdy już coś zacznie grzebać? I w ogóle czy w dzisiejszych czasach opłaca się jeszcze naprawiać pralkę kupioną 6 lat temu? Dzięx za pomoc :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawiacz pralki pilnie poszukiwany |
To tak jak bym napisał, poszukuję gościa który naprawi mi samochód. Nie podałaś jaka pralka i co się zepsuło, a przynajmniej jakie sa objawy "choroby". A poza tym co fachowiec to inna cena.
|
|
ja kupiłam nową i jest spoko.Proponuje pralki firmy LG,obroty minimum 1000,ceny różne
|
|
Naprawiłam pralkę . Kupiłam w 2001r w styczniu. Uważam, że warto naprawiać. Pralka dobrze pierze, tylko poszły łożyska. Za usługę zapłaciłam 125 zł, polecam nr tel. 696105255
|
|
dzięki Baarbara :) Do cavalera, pralka polar WMN 500 dziadostwo zakupione 6 lat temu, czyli już bez gwarancji. O objawach pisala nie będę gdyż jest ich za dużo i mija się to z celem, potrzebuję po prostu kontaktu do naprawiacza i tyle. dziękuję i pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |