wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cynizm lekarzy...

Rozwalają służbę zdrowia wygórowanymi żądaniami już od wielu miesięcy i co najśmieszniejsze przez szefów związku są wykorzystywani tak naprawdę w walce politycznej. Bo jak inaczej nazwać to że szefowie OZZL Bukiel i Underman a także szefowa pielęgniarek Gardias będą kandydować do parlamentu...? Troche rozsądku...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cynizm lekarzy...

wyjątkowo zgadzam się z janem_serce

ja tez

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

ja tez !! Najlepszy był transparent "Lekarze leczcie sie sami " :) hanba normalnie !! maja robote siedza na tyłkach i jeszcze im mało !!

Doskonale rozumiem tych ludzi. Jestem z oświaty, a oświata i służba zdrowia to najgorzej opłacane sektory gospodarki. I lekarze, i nauczyciele muszą się cały czas kształcić, na bieżąco poznawać najnowsze metody pracy. A kiedy lekarz ma znaleźć czas na naukę, skoro szuka zarobku w trzech miejscach na raz, pracuje non stop? Dlatego rozumiem desperację lekarzy i popieram ich protest. Praca w tym zawodzie powinna być doceniana, lekarze powinni mieć pensje równe poborom posłów, bo posłem może zostać nawet prosty człowiek, a w szpitalu musi pracować fachowiec z górnej półki, który przez wiele lat ciężką pracą zdobywał doświadczenie, bez przerwy uczy się nowych rzeczy. W naszym szpitalu są świetni fachowcy, mamy ich do dyspozycji 24 godziny na dobę, a przecież to też ludzie, powinni mieć życie rodzinne. Są dla nas świetni, mili, z uśmiechem odpowiadają na każde, nawet naiwne pytanie.

pajentka dziękuję i trzymam za was kciuki
nie rozumiem że pielęgniarki dają się tak manipulowac te protesty sa tez w ich sprawie

Autor: mark (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-09-07 10:58

Doskonale rozumiem tych ludzi. Jestem z oświaty, a oświata i służba zdrowia to najgorzej opłacane sektory gospodarki. I lekarze, i nauczyciele muszą się cały czas kształcić, na bieżąco poznawać najnowsze metody pracy. A kiedy lekarz ma znaleźć czas na naukę, skoro szuka zarobku w trzech miejscach na raz, pracuje non stop? Dlatego rozumiem desperację lekarzy i popieram ich protest. Praca w tym zawodzie powinna być doceniana, lekarze powinni mieć pensje równe poborom posłów, bo posłem może zostać nawet prosty człowiek, a w szpitalu musi pracować fachowiec z górnej półki, który przez wiele lat ciężką pracą zdobywał doświadczenie, bez przerwy uczy się nowych rzeczy. W naszym szpitalu są świetni fachowcy, mamy ich do dyspozycji 24 godziny na dobę, a przecież to też ludzie, powinni mieć życie rodzinne. Są dla nas świetni, mili, z uśmiechem odpowiadają na każde, nawet naiwne pytanie.
--------------------------------------

Mhm ciekawe, a w którym momencie pojawił się ten uśmiech?
Z tymi 24h to bym nie przesadzał tak samo z tymi fachowcami z górnej półki bo tych to na palcach obu rąk można by policzyć... radzę uważniej czytać posty na forum.

Lekarze mogli zarabiać więcej na kontraktach nie chcieli, więc wniosek z tego, że chyba nie o pieniądze tu chodzi.

ja osobiście nie spotkałam lekarza, który na prawdę z zaangażowaniem potraktowałby moje problemy zdrowotne. Zawsze jest to zbywanie pacjenta bez wnikania jak mu pomóc. Rutynowe działania i rutynowe klasyfikowanie dolegliwości. Skierowania na badania nie dadzą, tylko będą doświadczać na tobie osobiście jakie leki będą dla ciebie dobre, metodą prób i błędów. Takie doświadczenia mam od 1 kontaktu z lekarzem do ostatniego. To przykre ale prawdziwe. Może jest to też wynikem stanu całej służby zdrowia ....? Może powinni więcej zarabiać ...? Ale swoje rządania powinni jednak jeszcze raz przemyśleć i poszukać kompromisu. "Z próżnego i Salomon nie nalaje" Dla mnie to oczywiste.

za pracę na odwal to i tak dobrze zarabiają

co ty piszesz lekarze walcza tylko o siebie tak jak powiedzial wczoraj pan kolakowski ich reszta nie interesuje szkoda ze cie nie bylo na zebraniu mylicie pojecia

luśka napisał(a):

> za pracę na odwal to i tak dobrze zarabiają
masz racje luska a niech ida wszyscy w sdiably

wedlug mnie jak na łomze to i tak maja super zarobki. a co maja powiedziec inni ludzie ktorym ledwo wystarcza na czynsz i utrzymanie rodziny.

pielegniarkom sanitariuszom sie należą podwyżki lekarzom NIE!!!!mają dość pieniedzy w porównaniu z innymi pracownikami wstyd!!!!!!!!w dodatku niszcza nasz szpital chcą nam tu powiat zrobic

moge tylko grupie pielegniarek i sanitariuszom i reszcie pracowników podziekować że walczą o nas o łomżyńskich pacjentów !!!!Lekarze leczcie sie sami!!!!

za mało wśród nich psychiatrów żeby skutecznie się wyleczyli

lekarze to banda kretaczy kombinatorów hehehe myśla jak tu tylko zarobić na nowy dom nowe bmw itd

;)

jak dadza im podwyzke to za rok znowu bedzie im malo i tak ciagle.

"Autor: mark (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-09-07 10:58

(...) służba zdrowia to najgorzej opłacane sektory gospodarki. I lekarze, i nauczyciele muszą się cały czas kształcić, na bieżąco poznawać najnowsze metody pracy."

HAHAHHAHAHA, ale ty jestes smieszny! A ktory zawod nie wymaga nieustannego ksztalcenia????

A to ze sluzba zdrowia to NAJGORZEJ oplacane sektory gospodarki to npormalnie bezczelna kpina! KPINA!

STOP terrorystom w bialych fartuchach!

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

"Lekarze winą za doprowadzenie do tragicznej sytuacji w łomżyńskim szpitalu obarczają dyrektora placówki Mariana Jaszewskiego. Twierdzą, że to on doprowadził do takiego napięcia... Ich zdaniem w tej chwili sprawę może rozwiązać tylko właściciel szpitala jakim jest Urząd Marszałkowski w Białymstoku."

Hahaha strajki rozpoczęły się w całym kraju, a nie tylko w Łomży, i to drodzy lekarze tylko Wasza wina,że w tym mieście, gdy dają Wam palec to bierzecie całą rekę.
Chcecie szukać nowej roboty?otwierać gabinety prywatne?- proszę bardzo ale pamiętajcie ,że na swoich sumieniach (o ile w ogóle jeszcze je macie) będzie spoczywał los wielu pracowników szpitala i zdrowie pacjentów!

Nie zgodzę się z tym że nie ma życzliwych lekarzy. Są tacy.
Ale faktycznie, słysząc o podwyżkach, których żądają lekarze to jestem okrutnie zdziwiony. Nie chcę tutaj szerzyć herezji, ale z tego co pamiętam to chodziło o podwyżkę (w ciągu kilku lat) rzędu 1800 zł (brutto). Większość Łomżan nie zarabia tyle w tej chwili.
Jasne, to odpowiedzialny zawód. Ale odpowiedzialność to jedno, roztropność drugie. Kaźdy człowiek powinien zarabiać godnie i <z>godnie z itelektem i poniesionymi nakładami na swoją edukację. Ale mieszkamy w Polsce a nie w USA.
Gdybym był chamem to napisałbym "pokaż lekarzu..." itd. Ale nie zazdroszczę Wam pracy.

Eee, tam rozgadałem się znowu....

Pozdrawiam

"
Autor: gtw-tomek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 28-09-07 17:26

Nie zgodzę się z tym że nie ma życzliwych lekarzy. Są tacy."

Ja rowniez nie twierdze ze sa wsrod lekarzy dobrzy ludzie.

"Jasne, to odpowiedzialny zawód. Ale odpowiedzialność to jedno, roztropność drugie."

Widac, jacy "odpowiedzialni" sa nasi lekarze ze szpitala.

Terrorysci w bialych fartuchach!

wszystko prawda, niech wam bedzie. a teraz poszukacie sobie nowych. ciekawe jak szybko ich znajdziecie.

że się tak zapytam, gdzie Ty psilocyberze, zamierzasz się w przyszłości leczyć? tak szczerze;
może skorzystam z Twoich wskazówek, a może nie tylko ja...

Mark to,że skonczyleś parę fakultetów nie czyni Cię najmadrzejszym.Nie żyjesz w środowisku szpitalnym,nie pracujesz więc nie pisz bzdur,jak czytam te twoje wypocinay to mam niemily odruch wymiotny.Nic nie wiesz
co i jak jest, tyle co rzadaja nasi lekarze to w innych miastach mają profesorowie.Nie potępiam wszystkich są tez u nas fachowcy,ale ci mąciciele to sa podrzedne lekarzyny,ktore nie umieja wykazac się fachowoscia więc krzyczą.Dobry lekarz f,achowiec zarabia dobrze i wypowiedzenia nie sklada.

Jeśli ci co złożyli wypowiedzenia to według was podrzędne lekarzyny to czemu po nich placzecie i chcecie aby wrócili, powinniście się cieszy

Łomżyński szpital to jeden wielki burdel. 80% kadry lekarzy to gamonie i lamusy,którzy albo nie mają zielonego pojęcia o swoim fachu,albo im się po prostu rąk z kieszeni nie chce wyjmować. Ulizani synusiowie i córeczki rodziców lekarzy,protegowani na uczelniach,potem w pracy,żeby im się tylko dobrze ułożyło. Przez kilka lat obserwowałem cały ten skorumpowany,obłudny mechanizm nierobów od podszewki,jako sanitariusz.Wszystko na odwal,po najmniejszej linii oporu,konieczne minimum i to z grymasem na ryju,a pacjent wiecznym intruzem.Wielcy panowie i panie "doktory" co paradują korytarzem pouwieszani stetoskopami,a co drugi prawidłowo "zleceniówki" nie potrafi wypełnić (o ile pamięta by to zrobić). Żal i porażka. Jak się chce coś dostać,to najpierw trzeba coś dać z siebie.Cała czarna robota z podcieraniem obsranych dup pacjentów-warzyw należy do szpitalnego "plebsu" (bo i takie stwierdzenie z ust lekarza zasłyszałem) typu pielęgniarka,sanitariusz,których zarobki oscylują pomiędzy 800-1100zł netto. I niech mi tylko nikt nie mówi,że trzeba się było uczyć,bo według norm unijnych pielęgniarki i sanitariusze muszą mieć wszelkie specjalizacje etc,a co za tym idzie kształcą się cały czas pompując w to kasę,a ich wiedza z zakresu wykonywanych czynności jest naprawdę duża. (jak przejrzałem materiały ze studium specjalizacji sanitariuszy z izby przyjęć i pogotowia to mi szczena opadła. Nasi lekarze są od nich lepsi tylko tyle,że mają pieczątki z mocą prawną i Dr. przed nazwiskiem)
Jeśli ktoś ma wątpliwości,co do tego płaczu tych obiboków,jak to mało zarabiają polecam się przejść na Hipokratesa,a potem pod szpital i popatrzeć z jakich aut "doktory" wysiadają całymi rodzinami do pracy dojeżdżając (każdy oczywiście swoim autem). Skąd to wszystko? Z tego 1700 brutto,czy ile tam zarabiają? Skoro im starcza na takie rzeczy to po co podwyżki? Mało tego! Niech się podzielą wiedzą tajemną jak z niecałych 2 tysiaków postawić wyuzdaną chawirę i kupić po nowym samochodzie dla każdego z małżonków? Może należało by do nich na rozmowę wysłać nie marszałka sejmiku,a Policję Skarbową? Może jakby się koło dupy zaczęło gorąco robić to by się wreszcie za robotę wzięli i przestali pierdolić smuty,że im źle i bieda?
Żenada panowie "doktory". I po co było przysięgać? Hipokrates się w grobie przewraca.

P.S. Tylko jeden lekarz w Łomży zrobił na mnie niesamowite wrażenie poprzez swój stosunek do pracy i pacjenta (i nie tylko) i wiem z autopsji że uratował mnóstwo ludzkich instnień. Pozdrawiam Dr. K Bućko.

wlasnie. zamiast odetchnac z ulga ze te "zakały" wreszcie odchodzą ...
cieszcie sie! juz nie bedziecie mieli komu zagladac do garazy :)))
o przepraszam! teraz beda bialostoccy medycy do ktorych bedziecie zasuwac. oni tez jezdza super wypasionymi brykami. mozecie im to wypomniec przy najblizszej wizycie. najlepiej po zaplaceniu za nia ;)

zreszta po tych epitetach ktore ostatnio uslyszelismy to coraz wiecej osob nie ma ochoty wracac do tego szpitala nawet na nowych warunkach. atmosferka sie zepsula. coz, jak to w zyciu...

widzisz graboś jak czytam twoj dlugawy i plugawy poscik to sie utwierdzam w swojej opinii na temat sanitariuszy i innych "geniuszy". to ze was od lekarza tylko pieczatka dzieli to juz od dawna wiadomo. tak samo jak to ze wiecie wiecej od kazdego lekarza bo w koncu trenujecie mozgi tego (wiadomo czym).
jak jestes w tym samym stopniu niespelniony co zakompleksiony i zawistny to dam ci rade. zakasaj rekawy i zapier*** do roboty. wez sobie fuche i poloz komus kafelki albo gnoj z obory wyrzucaj, to wtedy bedziesz wiedzial co to jest dorabianie po godzinach. bo z golego etatu, smieciu, to zarabiam niewiele wiecej niz ty.
a jak juz tak sobie wrzucamy bezinteresownie to ja wspomne o stosunku sanitariuszy do pacjenta, ich hamstwie, a wrecz agresji. ja mam wrazenie ze to dla was pacjent jest dodatkiem do waszej pracy, a ruszyc wasze ciezkie dupska z kanapy to jest dopiero wyzwanie...
a jesli masz obiekcje co do wycierania choremu tylka - idz na studia - bedziesz mogl zlecac to komus, matole.

@psilocyber
atmosfera się zepsuła, bo sami ją zepsuliście...
nie dziw się, że pozostałemu poersonelowi (jak to pewien lekarz określił - sierściuchom) się scyzoryki w kieszeniach otwierają - przez Waszą niesubordynację oni teraz nie będą mieli co do garnka włożyć...
zaproponowali Wam 800 zł podwyżki, to czemu jej nie wzieliście?
skoro piszesz, że zarabiasz 1200 zł (oczywiście śmiech na sali), to podwyżka rzędu 800 zł netto to prawie 80% wzrost... mało???
podejrzewam, że każdy by chciał taką podwyżkę dostać...

@graboś
święta racja... podpisuję się pod tym obiema rękami...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

@psilocyber:
nie wszyscy sanitariusze są tacy i nie masz prawa obrażać nikogo...
to tak samo jakby napisać, że wszyscy lekarze piją, biorą łapówki i się opierdalają...
są różni ludzie - różni lekarze, różni sanitariusze, różne pielęgniarki, ale tylko Ci pierwsi (notabene niektórzy z nich) uważają się **** wie kogo...

ja osobiście szanuję bardzo wielu lekarzy, ale spotkałem się też z takimi przypadkami, które opisał graboś... szczególnie w łomżyńskim szpitalu...
i wiedz, że możliwe, że znam pewne historie lepiej niż Ty...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

psilociber, tak się składa że z różnych powodów sporo się kręcę po szpitalu, znam lekarzy, znam pielęgniarki, znam sanitariuszy(ki) i powiem Ci że pierdzielisz takie farmazony że aż przykro czytać. Widzę jak lekarz odnosi się do pacjenta, jak pielęgniarka, a jak sanitariusz. Więc po prostu gościu nie pierd... głupot !!. Ogólnie jesteście zadufane w sobie chamy i tyle. Nawet jeden z drugim 'dzień dobry' nie potrafi powiedzieć wchodząc do pomieszczenia.

________
Malachit

to widocznie praujemy w roznych szpitalach.
bo w tym w ktorym ja pracuje sanitariusze tez nie mowia dzien dobry.
a ty malachit sie krecisz po szpitalu ot tak czy sam jestes sanitariusz? bo sadzac po tym jak cie to ubodlo to chyba to drugie
i nikogo nie obrazam piszac prawde. jak juz tak sobie szczerze dyskutujemy. zreszta moglbym napisac sporo ciekawych rzeczy rowniez na temat pielegniarek ale zachowam dla siebie. na razie.

...i tu się mylisz, nie jestem sanitariuszem ani pracownikiem szpitala. Pacjentom też stawiasz takie fałszywe diagnozy ?!!

________
Malachit

to moze ty jestes sam dyrektor :)))))))

@psilocyber:
wyraźnie masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem...
napisałem, że ludzie są różni...
sanitariusze, lekarze, położne czy pielęgniarki... konkretnymi przypadkami nie będziemy się zajmować...

nikogo nie oskarżam, ale znam takich aparatów, co na bezczela się chwalą, że mają np. mikrofalówkę czy magnetofon z oddziału...

i jeszcze jedno: niektórzy początkujący lekarze są przerażeni tym całym strajkiem... to wiem akurat bardzo dobrze...

ten specjalista od siedmiu boleści spod Łomży - Kołakowski i kilku innych decydentów najwyraźniej lubią się wysługiwać hehe

...psilociber a czytanie ze zrozumieniem ?. Napisałem że nie jestem pracownikiem szpitala więc dyrektorem też !. Ludzie i to ma być lekarz ?!

________
Malachit

to kim ty jestes? chodzisz tu i tam, krecisz sie, wszystkich znasz, wszystko wiesz? moze wyznasz, bedzie latwiej dyskutowac.

Saneone oczywiscie ze ma klopoty ze zrozumieniem bo wlasnie sacze sobie piweczko. I co? alkoholik pewnie, nie? i lapowkarz? i pokaz lekarzu co masz w garazu? i co jeszcze... smiac mi sie chce z was miernoty z tych waszych durnych haselek.

Kim jestem ?!, nie Twój interes. Ważne że jestem, wiem i widzę. Sączysz piweczko i śmiejesz się z ludzi... to pewnie ta bieda... Sami się podkładacie.

________
Malachit

@psilocyber:

czy ty przypadkiem nie nadajesz z dyżuru, CIOŁKU?
patrząc po Twoim IP, to tak właśnie jest hahaha

"[saneone@mordor ~]$ ping szpital-lomza.pl
PING szpital-lomza.pl (80.240.162.99)"

ja *******ę... teraz to jesteś dla mnie śmiesznym człowiekiem...

"smiac mi sie chce z was miernoty z tych waszych durnych haselek"

nie ja te hasła wymyślałem, więc stul japę pajacu...
nie dość, że jesteś głupi, to jeszcze wkurwiasz tonem swoich wypowiedzi...

ciężko się z dyskutuje z takim głupcem, bo najpierw sprowadza do swojego poziomu, a potem pokonuje doświadczeniem...

ZLodzieje lekarze, oddajcie nam -obywatelom kase za studia! TO z naszych podatkow je macie. A potem Przeproscie i Spierdalajcie.

ja sie po prostu dostosowalem do poziomu wypowiedzi. a nadaje nie ze szpitala ciemniaku. cos tam se popingowales i cos ci g** wyszlo. za tepy jestes mlotku.

...to Ty taki kameleon... z której strony wietrzyk zawieje...

________
Malachit

wyszło tak, że nadajesz zza NATu Szeptela... przypadkiem (albo i nie) szpital chodzi na tej sieci...

ciemniakiem raczej nie jestem... mogę się założyć, że moja wiedza ogólna przerasta twoją kilkukrotnie...

troche lepiej ale dalej cienko. watsonie :)

podaj końcówkę swojego numeru...

albo jeszcze podaj nazwisko i numer PWZ (żebym wiedział, że nie zmyśliłeś nazwiska)...
zadzwonię do szpitala i się zapytam czy przypadkiem nie masz dzisiaj dyżuru...

chyba, że tchórzysz...

a ty mi podaj numer do twojej kobiety to zaraz podjade i sie nia zajme...

podjedziesz? po piwie?

coraz ***** lepiej hahahaahah

jak, powywijasz fallusem jak sznureczkiem? Skoro nie potrafisz w zyciu zawodowym stanac na wysokosci zadania, to jak chcesz dogodzic kobiecie?

saneone> po piwie zrobie jej lepiej niz ty bez piwa :))))
a co ma ptasi móżdżku życie zawodowe do dogadzania kobietom?
co ty wiesz o moim zyciu zawodowym? do dupy ta dyskusja bo wy sie boicie przyznac kim jestescie. spadajcie mlotki.
logout

"do dupy ta dyskusja bo wy sie boicie przyznac kim jestescie."

hahahaha
uwierz pajacu niedojebany, że nie chciałbyś rozmawiać ze mną teraz (po tym jak mi naubliżałeś) w cztery oczy...
wyczerpałeś moją cierpliwość lamusie...

poza tym pokazałeś przed chwilą, że to właśnie ty się boisz przyznać kim jesteś...

Oj, a dostaloby sie frajerowi. Za narazanie zdrowia ludzi tez.

Autor: psilocyber (80.240.162.---)
Data: 28-09-07 23:39

widzisz graboś jak czytam twoj dlugawy i plugawy poscik to sie utwierdzam w swojej opinii na temat sanitariuszy i innych "geniuszy". to ze was od lekarza tylko pieczatka dzieli to juz od dawna wiadomo. tak samo jak to ze wiecie wiecej od kazdego lekarza bo w koncu trenujecie mozgi tego (wiadomo czym).
jak jestes w tym samym stopniu niespelniony co zakompleksiony i zawistny to dam ci rade. zakasaj rekawy i zapier*** do roboty. wez sobie fuche i poloz komus kafelki albo gnoj z obory wyrzucaj, to wtedy bedziesz wiedzial co to jest dorabianie po godzinach. bo z golego etatu, smieciu, to zarabiam niewiele wiecej niz ty.
a jak juz tak sobie wrzucamy bezinteresownie to ja wspomne o stosunku sanitariuszy do pacjenta, ich hamstwie, a wrecz agresji. ja mam wrazenie ze to dla was pacjent jest dodatkiem do waszej pracy, a ruszyc wasze ciezkie dupska z kanapy to jest dopiero wyzwanie...
a jesli masz obiekcje co do wycierania choremu tylka - idz na studia - bedziesz mogl zlecac to komus, matole.

Ty ciągle z tym "pokaż lekarzu co masz w garażu",chyba coś cię boli w tym kierunku,albo masz coś do ukrycia.Napisałem wyraźnie,że chętnie poznał bym tę waszą wiedzę tajemną,jak z tej marnej pensji postawić taki dom i kupić samochód.Ja tego lekarzom,nie żałuję,ale skoro płaczą,że mało zarabiają,to SKĄD TO WSZYSTKO?? A skoro walisz potężny pieniądz na nieopodatkowanej i niekontrolowanej przez nikogo prywacie,to nie rycz żeś biedny! (p.s. może byście sobie w końcu sprzęt do gabinetów pokupowali,anie jedziecie na państwowym w godzinach pracy)
Jeśli chodzi o mnie,to nie muszę nikomu kłaść kafelków. Nigdzie też nie napisałem,że jestem biedny.Zarabiam co najmniej kilka razy więcej od Ciebie,a czasy szpitala to przeszłość,którą jednak dobrze pamiętam.Obaj dobrze wiemy,że to wasze dupska znają najlepiej topografie skórzanych foteli w klimatyzowanych pokojach lekarzy i że wysługujecie się wszystkimi dookoła NA MAXA! "Weź zdejmij te szwy,bo dopiero co ręcę umyłem i nie chce mi się już znów z tym chrzanić" -takie (mniej więcej) słowa kieruje z rękoma w kieszeniach chirurg do sanitariusza innego oddziału,który przywiózł pacjentkę na konsultację, i nie ma prawa wykonywać żadnych zabiegów. Brawo! Dajmy mu za to 7 tys brutto! Mógłbym wyliczać takie przykłady do usranej śmierci,miejsca by na serwerze zabrakło.Żeby murarz miał takie podejście jak Wy, sufit by Ci się na łeb zawalił. Żeby mechanik miał takie podejście jak Wy, z buta byś pocinał. Żeby piekarz miał takie podejście jak Wy, wpieprzał byś co dzień zakalca,a żeby reszta personelu szpitala miała takie podejście jak Wy, to sam byś te dupy musiał podetrzeć! Jesteście (te wspomniane wcześniej 80%) bandą zadufanych w sobie nieudaczników nie godnych być lekarzami,bo dr przed nazwiskiem zobowiązuje. Kieruje do Ciebie te same słowa,co Ty do mnie. Chcesz zarabiać więcej? Zakasaj rękawy i zapierdalaj do gnoju (tylko najpierw wywal go z butów,bo Ci wystaje) albo połóż komuś kafelki po godzinach,to nie będziesz musiał ryczeć,żeś biedny,bo za tę profanację sztuki lekarskiej,którą na co dzień odpierdalasz NIE NALEŻY CI SIĘ ANI GROSZ WIĘCEJ! ROZUMIESZ MATOLE? [B] ANI GROSZ WIĘCEJ!! [/B] Chyba,że jesteś jednym z tych nielicznych,którzy zasłużyli na miano doktora,w co wątpie.

P.S. Śmiecia, to sobie poszukaj wśród swoich.
Nie pozdrawiam i nie życzę niczego dobrego
Żegnam

Psilocyber.Jeseś jak mniemam lekarzem i jak rozumiem do tej gołej pensyjki dorabiasz układaniem kafelek i wyrzucaniem gnoju.Słownictwo też masz jak na budowie(sorry budowlańcy).Żadna praca nie hańbi,pochwalam że sobie radzisz i stąd te domy i samochody...Po prostu zaradny człowiek jesteś!

małe pytanko, pan psilocyber wraca do pracy, czy pokazuje odrobinę honoru i odchodzi do lepiej płatnej pracy? nie wnikam jakiej..

przeciez to od razu bylo wiadomo ze nikt nigdzie nie odejdzie bo gdzie oni znajda lepsza robote...za taka kase...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org