Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLSAT A W NIM.... |
KTOŚ OGLĄDAŁ POLSAT O 17? BYŁ WYWIAD Z KOLESIEM Z ŁOMŻY KTÓRY JEZDZI NISSANEM PRIMERA Z MONITORAMI W ZAGŁÓWKACH. KTOŚ WIE OCO CHODZI BO MI TYLKO SĄSIADKA NABĄKNEŁA?? 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLSAT A W NIM.... |
a jakim programie? w interwencji? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
w mamo to ja? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
NIE WIEM WŁAŚNIE KOLEŻANKA MI POWIEDZIAŁA ALE TO JAKIS PROGRAM BYŁ O AUTO MOTO 4lomza.pl
|
|
NIE JESTEM PEWIEN 4lomza.pl
|
|
16:35 13 posterunek - serial komediowy 17:05 Miodowe lata - serial komediowy może jakiś zwiastun dopiero był... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
COŚ W TAKICH GODZINACH BYŁO MOŻE W MIODOWYCH LATACH BYŁ :D 4lomza.pl
|
|
to na bank w tym...w tramwaju ogladam bb 4.1 ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dokłądnie to przed 17tą.... pare minut sąsiadka mówi że akurat na zailczenie do WSA się śpieszyłą i musiała wył.telewizor ale to na 100% on pod krewatem był i coś tam gadał 4lomza.pl
|
|
może teraz pogratulowali mu publicznie w polsacie ??? ?:D 4lomza.pl
|
|
Najepiej będzie jak sam właściciel się odezwie na forum i powie jaki to był program i w jakich godzinach, bo tak się prawdy nie dowiemy hehehe Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
no tak 4lomza.pl
|
|
Z kąd takie info ludzie biorą wywiad z gościem bo miał monitorki w zagłówkach w samochodzie phiii...
|
|
ale czym tu sie podniecac... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Pawcio: on jeszcze inną akcją się wsławił :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Widze tego gościa często na ulicach Łomży. Nissan Primiera kombi ciemna zieleń,przyciemniane szyby :P
|
|
jeju jacy wy jestescie smieszni, ta lomza naprawde schodzi na psy dzieki wam, na jednym forum pytaja sie o samochody a na tym o goscia z monitorkami w zaglowkach co za kosmos....... ameryke odkrylas ze taka happy jestes??
|
|
A jest taki pacjent jeździ sobie sam a z tylu ma właczone telewizory. Ciekawe dla kogo???
|
|
ja pier* jak chce to sobie jeździ... co drugi temat na tym forum wygląda tak samo. tamten to ma a ja tak nigdy nie będę miał... ogarnijcie się trochę...
|
|
Sławy w Łomży nie zrobił bo się nie lansuje jak ta reszta prostaczków z orlenu albo statoil :D Za to sławe ten koles ma praktycznie Europejska po tym co zrobil hehehe a widzialem dzis tez monitorki mial zapalone ale na niebiesko sie swiecily hahaha a wywiad byl o jakis pierdolach o clubbingu i klubach bo kiedys byl znanym djem na podlasiu 4lomza.pl
|
|
Gościu znany jest na mieście z tych monitorków włączonych nie wiadomo dla kogo. Jeździ w tą i z powrotem na Al. Legionów. Następny post bez sensu. Dlaczego wszyscy są tak zazdrośni. Jakiś EDEK800 w innym poście zazdrości że dwóch młodych gości jeździ co tydzień innymi luksusowymi albo sportowymi furami i dochodzi skąd je mają :/
|
|
Gościu znany jest tez z innych powodow o ktorych moze Ty nawet nie wiesz ! hehe a monitory ma wlaczone to sie zgadza ale jakos nie widac zeby cos w nich lecialo :) Zazdrosnicy ??? to Łomże akurat wyslawia wsrod innych miasteczek 4lomza.pl
|
|
Hehehe też widziałem tego artyste. Telewizory w zagłówkach powłączane a on na przodzie hehehe. Jaja poprostu, jakie ludzie mają pomysły, Hehe. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
*****,,skoro tak wam sie podoba ten samochod to sobie go skroje którejś nocy...i wystawie wam do licytacji rozpoczynami od 1 zł..Kto da wiecej?
|
|
OK JA DAM 2ZŁ :) 4lomza.pl
|
|
ALE W KONCU O CZYM TO FORUM JEST :) BO NAGLOWEK JEST "POLSAT A W NIM" BYL W POLASCIE COS TAM PIERD*LIŁ O MUZYCE FORMUM ZAPERTE ZOSTAŁO :D 4lomza.pl
|
|
wlasnie co z tymi telewizorami??
|
|
hahaha ... ale ludzie są ... ;) a ja wam powiem mieszka pewien koleś na wiosce na mazurach ma Land Rover DISCOVERY 3,Audi TT 2007 i kilka bryczek i to nie w jednej ma monitor ki i kamerki i jakoś na całej wiosce nikt o tym nie chuczył jak tu hah. ŁOMŻA GORZEJ NIŻ HAMY.
|
|
ten tez ma kamerki i wszyscy chuczą bo znana postac z telewizji i z zamachow na samoloty hahaha 4lomza.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |