Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To cyniczna, polityczna hucpa brunatnej swołoczy |
\"Najważniejszy jest medialny przekaz\" - Jak zaczniesz krzyczeć, że jesteś patriotą i zaśpiewasz \"Jeszcze Polska nie zginęła\", to będziesz miał 2 mln wyświetleń - polecali. Aktywiści usłyszeli także, że \"mają nie gadać z mediami, chyba że z Republiką\". - Najważniejszy jest medialny przekaz. Nawet jak telefon wam nie działa, to udajecie, że nagrywacie, bo to też deprymuje drugą stronę. W razie czego od razu cały czas podkręcasz, krzyk tzw. lokowany jest bardzo ważny, przyjeżdża policja, krzyczycie \"zostawcie mnie, ja bronię polskiej granicy\" - brzmi polecenie.https://wiadomosci.wp.pl/ruch-obrony-granic-dziennikarz-ujawnia-jakie-dostal-polecenia-7181322834324192a Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To cyniczna, polityczna hucpa brunatnej swołoczy |
![]() Ja protestuję przeciw oszczerstwom paplaka - alfonsa żydokomuny! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Hajhitla wdvpokrato, straszysz swoimi protoplastami jevany hajhitlerze? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ja protestuję przeciw oszczerstwom. ... ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna”. Taki poziom hagadynów żydokomuny! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Cokolwiek szkaradnego naPiSać o Rzyjdzicowym dvPOkracie vel debilkracie to nie będzie oszczerstwo tylko świnta prowda... Np. to, że zamiast napletka pejsaci obrzezali jemu mózg i dziś świntuszy trzy PO trzy... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hajhitla wdvpokrato, sama się chwalisz swoimi faszystowskimi poglądami. Na polecenie Putina? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |