Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Romowie apelują do premiera |
Romowie apelują do premiera o działania przeciw nienawiści Stowarzyszenie Romów w Polsce wezwało premiera Donalda Tuska do zdecydowanej reakcji na nasilające się nastroje ksenofobiczne. Apel pojawił się po antyimigranckich manifestacjach firmowanych przez Konfederację, a także doniesieniach o zagrożeniu fizycznym dla Romów w niektórych miejscowościach. Roman Kwiatkowski zaapelował o jasny sygnał, że państwo nie akceptuje dyskryminacji, rasizmu i przestępstw z nienawiści. Nawet Cyganie zglupieli? Przecież obecność ubogacaczy islamskich to konkurencja dla nich do mieszkań socjalnych, do zasiłków, na nieczystych interesach kończąc. Wrogość dopiero teraz się pojawi. Jak nie biskup Ryś w baraniej skórze, który niczym partyjny sekretarz czy gauleiter hitlerowski wzywa wiernych do milczenia w sprawie inwazji islamu w Polsce to mniejszości od dawna zadomowione w Polsce głupieją w tempie które zadziwia najstarszych lotników.* Ci ludzie sami podcinają gałąź na której siedzą. * Smok olbrzymi od morza do morza się wije, nocą go widza w ogniu najśmielsi lotnicy, Ciemny łopocze w miastach i na trwogę bije, Sygnał strzelił rakietę znad pruskiej granicy. Prorok Julian Tuwin, Żydowin Polski =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Romowie apelują do premiera |
Możesz sobie paplak @Lobo paplać ile wlezie ale pojmij propagandzisto antykatolicki że Podlasie nie jest ciemne! ... A cytat z Pisma św. nie uświęca żenujących plutw i pamfletów ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Pewnie zauważyłeś, że dupokrata zwany przeze mnie wąskim, posługuje się tym moim cytatem: Każdy post paplaka to bełkot kretyna …. Otóż czyni to bez mojej zgody, a więc jest złodziejem. Tyle o jego katolicyzmie. Bo nieważne czy złodziej ukradł ci pieniądze, przedmioty, czy idee. Kradzież to kradzież. Przed Bogiem bez różnicy, a być może, że kradzież cudzych myśli Pan Bóg karze srożej. Ciekawi mnie czy wąski rozumie co cytuje? Dlaczego mianowicie Każdy post paplaka to bełkot kretyna …. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... No i przecież @Lobo nie istnieje. Istnieje paplający paplak ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Cześć! Naprawdę nie spodziewałam się, że chikenroad.pl tak mnie wciągnie. Na pierwszy rzut oka to prosta zręcznościówka – kurczak przebiega przez drogę, ale w rzeczywistości jest to znacznie trudniejsze: trzeba umieć obliczyć czas i prędkość. Wciąga od razu. Szczególnie fajne jest to, że każda próba jest inna. Chicken Road stała się moją ulubioną grą na kilka minut odpoczynku. Polecam spróbować — wciąga!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |