piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jego jedyny sukces to leśne ruchadło!!!!!!!!!!

Ktoś nie tak dawno powiedział ,ze Duda to debil i miał rację a sąd to podtrzymał. Ja potwierdzam to samo i dodam ,że cham. OSTATNIO Z ROZPACZY ,ZE KORYTO MU ODJEŻDZĄ I SKOŃCZY SIĘ BALOWANIE NA KOSZT PODATNIKA I WYCIECZKI BEZ SENSU PO CAŁYM ŚWIECIE DAŁ O SOBIE PRZYPOMNIEĆ SZEREGIEM CHAMSKICH WYPOWIEDZI. Jedna z nich to parodiowanie i pouczanie prof Strzębosza. Pouczanie przez niedouczonego partacza prawnego który regularnie łamał konstytucję i rozwalił polski system prawny . To autor panującego obecnie chaosu prawnego. ALE WCALE SIĘ NIE CZUJE ZA TO ODPOWIEDZIALNY ANI NIE MA ŻADNYCH OBIEKCJI WOBEC SIEBIE W TYM TEMACIE. Jednak przeszedł sam siebie mówiąc o profesorze cyt\" wielu sprawców zbrodni komunistycznych nie zostało skazanych\". - Obserwowaliśmy fatalne, porażające, wołające o pomstę do nieba orzeczenia, między innymi Sądu Najwyższego, jeżeli chodzi o różnego rodzaju przestępców komunistycznych. I to były efekty właśnie tego, że nie dokonano dekomunizacji wymiaru sprawiedliwości w porę - ocenił Duda. Dodał, że \"za to współodpowiedzialny jest między innymi pan profesor Strzembosz\". - Może to jest przykre dla niektórych, ale taka dzisiaj jest prawda i to jest problem, z którym do dzisiaj nie możemy sobie poradzić - stwierdził prezydent. Zapomniał obrzydliwy typ jak sam po cichu w nocy mianował na sędziego trybunału konstytucyjnego byłego komunistycznego prokuratora Piotrowicza w nagrodzę za to ,ze razem z nim i pisowską mafią demontował polski wymiar sprawiedliwości łamiąc konstytucję a dzisiaj czyni zarzut profesorowi za brak dekomunizacji. TAKI JEST PIS TAKA JEST PISOWSKA MAFIA.

Polska jeden dom

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jego jedyny sukces to leśne ruchadło!!!!!!!!!!

A TO ODPOWIEDŹ PROFESORA

CYT\"Były I prezes Sądu Najwyższego zareagował na zachowanie prezydenta w Radiu Wnet w rozmowie z portalem Wirtualna Polska. Zapytany, czy chciałby coś odpowiedzieć Dudzie, prof. Strzembosz odpowiedział: - Nie, nic.

Następnie dodał, że \"każdy działa tak, jak dyktuje mu serce i jego kultura\". - Dla mnie to nie jest żadne obrażanie się na pana prezydenta. Pan prezydent przyjął taką formę wypowiedzi i ja to akceptuję - powiedział profesor.

Jego zdaniem Duda chciał pokazać swoją niechęć w stosunku do niego. - Byłem wobec pana prezydenta bardzo niemiły w sensie zarzutów, jakie mu stawiałem. Wydaje mi się, że robiłem to kulturalnie i merytorycznie. Pan prezydent nie musi mnie lubić i rozumiem, że chciał jakoś zaznaczyć swój stosunek do mnie. Nie przywiązuję do tego rodzaju zachowań żadnej wagi. Ludzie są o różnych poglądach, postawach i różnej kulturze - dodał profesor.

I KTO TU MA KLASĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polska jeden dom

[ur]https://www.youtube.com/watch?v=M2Co6vGw9Qo

Polska jeden dom

https://www.youtube.com/watch?v=M2Co6vGw9Qo

Polska jeden dom

to tylko burek łańcuchowy I serkretarza KC PZPR-pis, tyle jego co poszczeka.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

W Polsce jest podobno wielki wzrost gospodarczy. Czy na pewno? Może wszystko jest po prostu na długach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org