czwartek, 17 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie mam za złe Damie z bękartem...

...że miała burzliwe życie erotyczne jako 15-letnie dziecko i także później jako nastoletnia POdlotka, tak mocno odbiegające od normy, że aż dwukrotnie brzemienne w skutkach z przyśpieszonym ślubem przed osiągnięciem pełnoletności. POzytywnie też oceniam fakt, że nie skorzystała (samodzielnie bądź za namową bliskich) z aborcji nawet gdyby ciąża ta była skutkiem zadawania się z jakimś ciemnym typem z półświatka, gwałtu, kazirodztwa, czy innego kontaktu z nieznanym gościem hotelowym, czego nie wiemy.
Jeżeli zaś wywlekanie jej burzliwych doświadczeń z młodości jest hejtem, to jest to wyłącznie hejt katolicki, a raczej katolski, bo gdyby dotyczyło to osoby związanej z drugą stroną POlityczną to wyglądałoby to znacznie gorzej. Ja tylko wyręczam katolstwo, które obłudnie zaciskając zębiska milczy. Nie milczeli jednak gdy Tuskowie brali późny ślub kościelny (Kwachowie też), albo gdy Jaruzel na łożu śmierci przyjął księdza. Małżonka prezydenta w POlsce stanowi uzupełnienie jego wizerunku, pełni różne, ważne funkcje publiczne, zatem jeśli jej życiorys zakłóca deklarowany światoPOgląd i deklaratywne przywiązanie do określonych wartości, to mamy do czynienia z obłudą i zakłamaniem, a to już jest istotne z punktu widzenia bezpieczeństwa państwa, wszak to najwyższy urząd!
Prawo do wywlekania tych, osobistych w zasadzie spraw, jest tym większe im więcej szkaradnych rzeczy dowiadujemy się o głównym pretendencie do tego najwyższego urzędu.
Nie tylko Cezar, ale i żona Cezara musi być ponad wszelkie podejrzenia.

Kościół katolicki uważa seks przed małżeństwem za grzech śmiertelny, zwany cudzołóstwem. Według nauczania Kościoła, współżycie płciowe jest zarezerwowane dla małżeństwa, gdzie ma wyrażać miłość małżeńską, jedność i płodność. Kościół uważa, że przestrzeganie zakazu seksu przed małżeństwem jest ważne dla utrzymania porządku społecznego i moralnego.
Czego katolikom nie wolno robić przed ślubem?
Cudzołóstwo. Kościół katolicki zabrania cudzołóstwa ( stosunku płciowego między dwiema osobami niebędącymi w związku małżeńskim) jako „poważnej sprawy” (patrz grzech śmiertelny), nazywając ją „poważnie sprzeczną z godnością osób i seksualnością człowieka”.

Ćpający Alfonsio w chwili POznania i zaciążenia nastoletniej panny z przychówkiem był pełnoletnim, dojrzałym człowiekiem mimo tego POstęPOwał razem z frywolną pannicą wbrew religii, do której przywiązanie tak mocno dziś deklaruje. Nie daje zatem gwarancji, że jego deklaracje są szczere. Wątpliwości POwstają także wobec tego co czynił później, a także pn. to, że pasierb znowu idzie drogą frywolnej mamusi czyniąc przed ślubem brzemienną nastoletnią koleżankę...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie mam za złe Damie z bękartem...

mały puto

A tobie nie przeszkadza,
żeś sam kvrva?

Judenrat 4lomza ma duże zasługi
dla wszechświatowej rewolucji Marksa
III generacji. Ale robi z siebie paplak pajaca

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

Paplakopodobny skv... przypomnę twoje słowa hipokryto! Nie zaglądaj nikomu do łóżka i pilnuj własnej dvpy!

Lewactwo pewnie by wyskrobało,a tu urodziła i wychowała.

Paplakopodobny skv...udaje porządnego i zacnego. Jakby nie miał nic za uszami! Idź oblubienicy o wszystkich występkach swoich opowiedz, albo nie rżnij oburzonego!

Kasia..

Dziwne że nie pyta trzasia,
jakie prostytutki i kreski zaliczał w Brukseli?

De.wotka jak zwykle błądzi jak pijany we mgle i nie kuma oczywistej oczywistości, że ja wyciągając te znane kwestie na wierzch robię to PO katolicku, używam katolickich POjęć i oceniam wedle katolickich zasad. Sam tak nie uważam, nie POtępiam, nie przekreślam żadnej dziewczyny/kobiety z POdobnym dorobkiem, bagażem i inwentarzem życiowym.
No i De.wotka znowu POtwierdza, że moja prowokacja i uderzenie w moralność Dulskiej, której wyznawcą nie raz na tym forum się objawiała, była celna i skuteczna. De.wotka i jej ślepe chviszcze zeżarli w wyborach paskudne gvwno i długo będzie się ono im odbijać czkawką etyczno-moralną.

W wyborach to lewactwo chciało ludziom wcisnąć govno ,jak widać się nie udało.Pozostał im ból dvpy i gorycz porażki. Pycha kroczy przed upadkiem mały skv... Już witali się z gąską, już bążur żonę przedstawił jako pierwszą damę. A tu uj wielki i dwa bąbelki.

Kasia..

De.wotka zeżarła szkaradne gvwno, POstąpiła jak bezmyślny sztubak, który na złość mamie odmroził sobie uszy, mimo to się cieszy i nagle POlski jej nie szkoda!
Parę latek temu nazad De.wotka z oburzeniem wywijała tęczowymi barchanami na wieść o tym, że obecna żona Macrona uwiodła go kiedyś jako chłopca będąc dużo starszą mężatką, twierdząc, że taka para prezydencka to obciach dla Francji. Dziś wobec familii ćpającego Alfonsia jej wymogi etyczno-moralne POległy na dnie stając do wyborów niczym tępa dzida i głosując jak anty POlskie, stare cvrwisko...

Polski szkoda,
odkąd rudy został tzw. premierem.

Jesteś paplak niepoważny.
Niepoważny albo i sku_ysyn
...
Codziennie wylewasz beczki hejtu
na ludzi pełniących misje publiczne
/konkretnie - Trumpa i Nawrockiego/
którzy przeszli już czyszczenie osobiste
i publiczne pranie i zostali desygnowani do
tych misji przez wyborców. A nie ma ludzi bez
wad i grzechów przecież.

Potem piszesz że czynisz to z pozycji katolickich!!!
A to jest właśnie niekatolickie. Bo to jest oczernianie!

To jest faryzejskie. Faryzeizm polityczny!

...a gdy katolstwo wyPOmina POdobne szkaradztwa drugiej stronie to już nie jest oczernianianie i jest wówczas katolickie..?
Oczerniania zaś w moich wPiSach w ogóle brak bo opieram się na faktach, przecież o historii rodziny sam ćpający Alfonsio i jego pucia publicznie informowali, a ich bękart w mediach sPOłecznościowych chwali się nastoletnią, brzemienną narzeczoną...
Trampek zaś został prawomocnie skazany w związku z dvpczeniem prostytutki i płaceniem jej za milczenie...

A oskar został skvrviony przez szkopów.

Dziś biskup nie dopuści do pracy w szkole jako katecheta (przed wojną w ogóle jako nauczyciel) nikogo, kto w życiu prywatnym ma POgmatwane sprawy małżeńsko - rodzinne, rozwód, życie na kocią łapę, samotne rodzicielstwo, wymuszony ciążą ślub... Zatem familia ćpającego Alfonsia nie mogłaby być katechetami, ale prezydencką parą jak najbardziej...
Świerzyńskiemu z Bayera przystoi uwieźć dziewuchę POniżej 15-lat (pedofilstwo) bo to przecież człek kato-prawicy, ale POlańskiego katolstwo chce ścigać do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej bo to żyd przecież jest...

no w czym macie problem pisowskie kanalie? wszak to jest cały obraz na wasze podobieństwo i mieści się w waszych standardach niemoralności. Podobnie wasza awersja do kolorowych których w dymaniu wasze córy preferują potomkie roztrząsaczy gnoju zwożą do kraju przy okazji świąt tabunami , defilując dumnie z naruchanym potomstwem po Kauflandzie.

Polska jeden dom

Jesteś paplak niepoważny.
Niepoważny albo i sku_ysyn

...
Napisał paplak #paplik-
Cytat:

Autor: paplik (---.ip-37-59-18.eu)
Data: 10-06-25 11:01

/.../

https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=642608&t=642608

...
W tych warunkach 4lomza jest tylko Judenratem
i nie ma szansy na poważną dyskusję o Polsce!

Zapomniałem napisać- ”Precz z komuną!
- Precz z żydokomuną!
- Precz z eurokomuną!

80% 🐏🚜🐏🚜🐏🚜 poparło alfonsa🤬

W imię wdzięczności każda Kato rodzina PiS co głosowała na sutenera może posłać córkę najstarszą na darmowe praktyki do grand hotelu. Oprócz fachu lafiryndy i wywłoko z papierami od Alfonsa Karola dojdzie odpust na żarcie miecha w piątki przez rok. Qrwieleison.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Chyba tylko w kato-POlsce katolstwo taka dziwna luda jest, że przestrzegania praw kościelnych, zwanych dla zmyłki bożymi, wymaga wyłącznie od przeciwników POlityczno-ideowych, a nigdy od siebie i od tych, których POpierają...

”Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co!”

Rzyjdzicowy dvPOkrata vel debilkrata leży i kwicy te swoje kretyńskie formułki oderwane od rzeczywistości...

„ wierzy w byle co!”

Czy te „byle co „ zgwałciło jakiegoś ministranta? A może te „byle co” wymordowało miliony istnień ? A może te „byle co” zamordowało swego syna i przybiło gwoździami do desek ?

Może te „byle co „ przespało holokaust ?
Może te „byle co „ mordowało kalekie dzieci głodem i wrzucało rękami księży i sióstr zakonnych kościoła rzymskiego do studni dzieci z irlandzkich katolickich domów matek ?

No ta „wierzy w Boga „ na pewno mordowało od IV wieku gdy stają się ta „Boga” państwowa zalegalizowaną rzeźnią.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Paplakopodobny ty mały szkaradny antypolskiiii uju jak nie widzisz różnicy pomiędzy związkiem młodej dziewczyny nawet i w ciąży o małej różnicy wieku, pomiędzy nią a mężczyzną, a związkiem nauczycielki z uczniem która miała go uczyć, a nie wydymać to żeś podwójny głupi uj!

Żegnam skv....bo rzygnąć można z obrzydzenia.

Kasia..

\"Świerzyńskiemu z Bayera przystoi uwieźć dziewuchę POniżej 15-lat (pedofilstwo) bo to przecież człek kato-prawicy, ale POlańskiego katolstwo chce ścigać do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej bo to żyd przecież jest...\"

Mały skv...jak nie zełga to nie przeżyje,z mleczem wyssał kłamstwa!

Świerzyński poznał swoją przyszłą żoną gdy ta miała 16 lat,a nie poniżej piętnastu.

Żeby ta gnida miała wygląd faceta to powinie za to wyłapać z liścia aż by się kopytami nakrył. A że nie ma,to jak mówią govna się nie tyka,bo śmierdzi i można się ubrudzić.

Pedofilii POlańskiego i gwałtu na 13 latce nie przykryją kłamstwa o innych! I uj normalnych ludzi obchodzi jego pochodzenie,tu nie ma świętych krów,jak niektórzy by chcieli!

Kasia..

Zanim Świerzyński założył zespół Bayer Full, był nauczycielem muzyki, organistą w kościele oraz prowadził grupę harcerską. To właśnie na jednym z obozów harcerskich poznał swoją żonę Renatę, która była w ciąży z nim w momencie ślubu. On miał 22 lata, ona niepełne 16... Katolowi wolno, a Macronowej już nie.?!
To ile dzieliło go od pedofilii..?, a wykorzystanie POzycji kościelnego nauczyciela do uwiedzenia nieletniej to czysta moralnie sprawa jest..?
To kolejny przykład na katolską moralność Kalego, na Dulszczyznę jaka króluje w waszych łepetynach...
Sikorskiemu nie wolno mieć żony żydówki, ale Dudzie jak najbardziej...
itp., itd., ...

Głupi uju miała szesnaście,a to nie jest poniżej piętnastu! Szkaradny, kłamliwy skv...Tfuu!

A co mnie debilu żona Sikorskiego czy kogokolwiek innego obchodzi? Wzięli sobie takie jakie chcielibi niech takie mają. Mi to koło dopy lata idioto. Interesuje mnie tylko i w tym momencie jeśli czyjaś żona zaczyna mieszać w Polsce czy Polakom na szkodę.

Pie*olony paplakopodobny kłamca !

\"Historia związku Sławomira i Renaty Świerzyńskich rozpoczęła się... na obozie harcerskim. Lider grupy \"Bayer Full\" od początku wiązał swoją przyszłość z muzyką. Swoją przygodę z zawodem zaczynał jako nauczyciel muzyki i organista. Prowadził także chór i grupę harcerską, w którym spotkał miłość swojego życia, 16-letnią wówczas Renatę\"

I nie praw mała kur...o żadnej moralności,bo żeś ostatni na tym forum który by mógł to robić...Małej kvr... przeszkadza panna z dzieckiem,a jej dziecko to bękart... Woooonnn skv....! Mało wam nagonki na Karola żonę to jeszcze za małą Kasię kilkuletnią dziewczynkę się wzięli! Banda podłych skv!

Kasia..

PO pierwsze primo POtępiam hejt na małą Kasię (POlicja już ustala internautów) i to nie jej dotyczy epitet \"bękart\" bo to dziecko jest z prawego łoża. Ten hejt został oficjalnie POtepiony ze strony demokratycznej, w tym sztabu Trzaska.
PO drugie primo kiedyś sPOtkałem w necie info, że znajomość Świerzyńskiego z, o zgrozo!, uczennicą miała miejsce w czasie kiedy ta nie miała jeszcze 15 lat, a w 16 roku to już ona była brzemienna.
PO trzecie primo nie ma żadnego usprawiedliwienia dla erotycznego zainteresowania nauczyciela z tak młodymi uczennicami, przyPOminam: to był kościelny nauczyciel! Za takie uwodzenie w obecnych czasach miałby przesrane...
De.wotka może nawet zeżreć swoje tęczowe barchany, ale i tak POzostanie moralnie starą Dulską...

W Księdze Powtórzonego Prawa, przekleństwo bękarta trwa przez dziesięć pokoleń, co najmniej 400 lat, uniemożliwiając dzieciom Bożym przystąpienie do zgromadzenia Pana . W Liście do Hebrajczyków te same słowa są używane do oznaczenia tych, którzy nie są w stanie przyjąć kary Pana – są oni nazywani synami bękartami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org