Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko Tusk i Putin nie pogratulowali Karolowi Nawrockiemu |
[B]Tylko Tusk i Putin nie pogratulowali Karolowi Nawrockiemu. PRZYPADEK??? NIE SĄĄDZĘĘĘ!!![/B] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już wiele światowych agencji zwróciło na to uwagę, że odpowiedzi prezydenta elekta na gratulacje światowych przywódców nie są rutynowymi grzecznościami ale zapowiedzią jak będzie wyglądała współpraca z nimi. To jest szok dla np takiej Urszulki czy szkopa z makaronem.... i z góry wiadomo, że Karol nie da się usadzić w wagonie dla służby z bagażami. Panika. No i brak gratulacji od Tuska i Putina jest oczywistym kolejnym potwierdzeniem dla salonowych debili, że Nawrocki to człowiek Putina..,:) HAHAHAHAHA!!! Niemcy proszę pana!!! A co??? Ruskich byś pan chciał??? =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko Tusk i Putin nie pogratulowali Karolowi Nawrockiemu |
Jeżeli chcesz paplak prezentować siebie jako katolika to musisz wiele w swoim życiu zmienić. Musisz więc nawrócić się na wiarę w Pana Boga Trójjedynego Nie jakiegoś tam Jahwe. To Lobo po pierwsze ... Po drugie pójść do konfesjonału grzechy tam wyznać i wtedy przestaniesz zadiablać to forum. Tobie i Polsce Lobo tego życzę ... Po trzecie - też będziesz musiał naprawić szkody wyrządzone Polakom tu i tam ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Jeżeli chcesz paplak prezentować siebie jako katolika to musisz wiele w swoim życiu zmienić. Musisz więc nawrócić się na wiarę w Pana Boga Trójjedynego Nie jakiegoś tam Jahwe. To Lobo po pierwsze ... Po drugie pójść do konfesjonału grzechy tam wyznać i wtedy przestaniesz zadiablać to forum. Tobie i Polsce Lobo tego życzę ... Po trzecie - też będziesz musiał naprawić szkody wyrządzone Polakom tu i tam ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Świetnie zareagowałeś na akcję paplaka który nazywa siebie z nieznanych powodów paplikiem. Tylko niepotrzebnie aż 2 razy jakbyś się jąkał. Ale nie mam do ciebie żalu, lepiej 2 razy niż ani razu. Bardzo ładnie wąski. Cieszy mnie niezmiernie, że postępujesz zgodnie z instrukcjami (podbijaj istotne posty). Jeżeli chodzi ci o wiadomości zdementowane, to niniejszym oficjalnie dementuję fałszywe pogłoski, jakobym miał coś wspólnego z którymkolwiek z miejscowych paplaków. Brzydzę się nimi i żadnemu ręki bym nie podał, nawet gdyby grozili mi natychmiastową śmiercią lub kalectwem. Aha - pod żadnym pozorem nie zapominaj dodać pod każdym swoim - nie bójmy się tego słowa - postem następującej frazy: „każdy paplak to burak” z dodaniem, że jest ona mojego autorstwa. Jeszcze raz składam podziękowania i liczę na dalszą owocną współpracę. RAZEM ZMIECIEMY paplaki Z POWIERZCHNI ZIEMI. (Mam nadzieję!) =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
![]() Wizualizacja paplaka. Jako odczłowieczonego snoba /tuż przed przystąpieniem do procesu nawracania/ ... Bo “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Bardzo ładnie wąski. Cieszy mnie niezmiernie, że postępujesz zgodnie z instrukcjami (podbijaj istotne posty). Jeżeli chodzi ci o wiadomości zdementowane, to niniejszym oficjalnie dementuję fałszywe pogłoski, jakobym miał coś wspólnego z którymkolwiek z miejscowych paplaków. Brzydzę się nimi i żadnemu ręki bym nie podał, nawet gdyby grozili mi natychmiastową śmiercią lub kalectwem. Aha - pod żadnym pozorem nie zapominaj dodać pod każdym swoim - nie bójmy się tego słowa - postem następującej frazy: „każdy paplak to burak” z dodaniem, że jest ona mojego autorstwa. Jeszcze raz składam podziękowania i liczę na dalszą owocną współpracę. RAZEM ZMIECIEMY paplaki Z POWIERZCHNI ZIEMI. (Mam nadzieję!) Powiem tobie w sekrecie, że paplaka i maliszewskiego diabli biorą, z tym, że maliszewskiego mniej, bo każdy wpis na forum to piniądz dla niego. A ja powszechnie wiadomo, za platfusiarni piniędzy nie ma i nie będzie, więc cieszy się on z każdego wpisu. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Oni to z racji dyplomacji a Tusk jako Polak i tym bardziej z Trójmiasta zna bandytę bliżej że swego regionu jak i zna całe pomorzenie gangstera Kaczyńskiego. Tego samego Alfonsa Karol N. Co prowadzał Niemcom za do pokojów polskie kobiety z gangsterami które przykuwanie do kaloryfera i gwałcone przez nich zmuszane były do prostytucji . Dziś ten bandyta jeszcze większy debil mi. Duda debil gangster będzie reprezentował Polskę. Czy warto i czy można pogratulować faszystom z Dachau że w obozach koncentracyjnych „medycy” testowali między innymi sterylizację za pomocą promieniowania rentgenowskiego, sprawdzali działanie wątpliwych leków, prowadzili „badania” nad hipotermią, tyfusem czy malarią i przeprowadzali bestialskie zabiegi chirurgiczne. Nawet udane odkrycia? Bandyci są zawsze bandytami. Ścierwo ma swoje miejsce. ![]()
|
|
|
Fajne te wasze memy. Jak dla mnie to jest naprawdę opcja bardzo pomocna i fajna jak dla mnie. Tak to ja obecnie widzę. _________________________ https://rzetelneprace.pl/tematy-prac-dyplomowych-filologia-angielska/
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |