Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli nie wiesz jak się zachować, zachowaj się przyzwoicie. |
Miło było popatrzeć w powyborczy poniedziałek na panikę w wilczych ślepiach tfuska, kiedy ogłosił swoje wystąpienie powyborcze, na którym, założyłbym się o wszystko, tylko nie ma tego jak sprawdzić, że miał zamiar ogłosić, że wykryto putinowską ingerencję na tiktoku i wybory zostały sfałszowane, a on je unieważnia. Ale rano zadzwoniła Wodęleję Urszula i złożyła gratulacje Karolowi Nawrockiemu, a może zadzwoniła po tych gratulacjach do tfuska i powiedziała: Oscar - to koniec. Nie będziemy wchodzić w konflikt z Donaldem Trumpem tylko po to, aby ratować gościa który się nie sprawdził, radź se sam! Takie są okoliczności do zrozumienia obecnej sytuacji, tego co zrobił tfusk, kiedy ta ostatnia możliwość ratowania zawiodła, bo nie dostał zgody na to, żeby wybory unieważnić, więc zrobił dokładnie powtórkę z 2015 roku. Wtedy to Andrzej Duda ośmielił się wbrew salonowemu paplactwu wygrać wybory prezydenckie. I wtedy też była odmowa złożenia gratulacji dla zwycięzcy, co dowodzi, że Kwachu miał rację kiedy tłumaczył baleronowi Rysiowi charakter tfuska - rudy i mściwy, a Rysiek dodał - kanalia bym powiedział. Nawet Trzaskowski, przy wszystkich swoich wadach zachował się jak człowiek przyzwoity, może dlatego, że został mocno przetrącony przez los, a takie rzeczy zwykle sprzyjają refleksji nad sobą, ale po prostu przyzwoicie złożył Karolowi Nawrockiemu gratulacje z powodu wygranych wyborów, sam wrócił do ratusza, zachowuje się porządnie, natomiast tfusk donald, nadąsany jak smerf maruda - NIE. Wszyscy złożyli gratulacje, nawet taki Trinidad i Tobago (dawne terytorium I Rzeczypospolitej), bo to jest elementarna przyzwoitość. A tfusk - NIE. Tfusk w końcu wydukał, że on gratuluje wyborcom Nawrockiego, żeby od razu powiedzieć, że ma ich gdzieś, bo ten wybór niczego nie zmienia, on się nie cofnie ani kroku w tył, on ma plan awaryjny - pitu-pitu od wieczora aż do świtu. Czy znacie inną sytuację, by premier kraju demonstracyjnie odmówił złożenia gratulacji prezydentowi-elektowi? Ja jedną – w 2015 jedynym przedstawicielem UE, który nie pogratulował wyboru prezydentowi Dudzie, był przewodniczący Rady Europejskiej – czyli Donald Tusk. „Cokolwiek sądzę o tym człowieku, gratuluję jego wyborcom, ale od razu im mówię – mam was gdzieś, wasz wybór niczego nie zmienia. A zwłaszcza nie zmienia rządzącej koalicji. Bo to, jak sobie ona poukłada na nowo personalia, nikogo poza bezpośrednio zainteresowanymi nie obchodzi”. Zachowanie rządzących, tych ich wszystkich medialnych ekspertów, i samego Tuska, to nieustająca powtórka z rozrywki. Wiocha, hołota, zagłosowali na gangusa, sutenera, ćpuna, ludzie bez rozumu, odebrać im prawa wyborcze... noż qrwa, nóż się w kieszeni otwiera …. Niejaki Markowski, ponoć profesor, swoimi wypowiedziami na temat nędznego elektoratu dr Nawrockiego bardzo przyczynił się do zwycięstwa naszego prezydenta Karola Nawrockiego za co mu serdecznie dziękuję, bo mam klasę, w przeciwieństwie do niego. Nawet taki, pożal się Boże, Misiek Kamiński z tym nie może dalej żyć. Pytał się publicznie jakiegoś redaktora, czy ma pan zaufanie do Tfuska? Bo jak spotka się Karol Nawrocki z Donaldem Trumpem, to my będziemy w tym widzieć spotkanie prezydentów dwóch zaprzyjażnionych krajów a tfusk z paplakami będzie w tym widział spotkanie alfonsa z przestępcą. I co? Zaufa pan takiemu premierowi? A ty obywatelu? Po której stronie stodoły w Jedwabnem staniesz? To nie do paplaków pytanie, ich zdanie mnie kompletnie nie interesuje. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli nie wiesz jak się zachować, zachowaj się przyzwoicie. |
tyyyyyyyyyyyyyyyy jjjjjjjjjjjigo_banderowski chvju .
|
|
sranski - całuj paplaka pod ogon https://www.youtube.com/watch?v=4ZCFNeDld_4 — Ziemkiewicz =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
paplak- przestań pisać jako rzekomy katolik. Ogon szatana przeziera ci spomiędzy wypocin rzekomego PiS-owca ... Więc nie jest ”ten tegies” pomocniku szatana ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Bardzo ładnie wąski. Cieszy mnie niezmiernie, że postępujesz zgodnie z instrukcjami (podbijaj istotne posty). Jeżeli chodzi ci o wiadomości zdementowane, to niniejszym oficjalnie dementuję fałszywe pogłoski, jakobym miał coś wspólnego z którymkolwiek z miejscowych paplaków. Brzydzę się nimi i żadnemu ręki bym nie podał, nawet gdyby grozili mi natychmiastową śmiercią lub kalectwem. Aha - pod żadnym pozorem nie zapominaj dodać pod każdym swoim - nie bójmy się tego słowa - postem następującej frazy: „każdy paplak to burak” z dodaniem, że jest ona mojego autorstwa. Jeszcze raz składam podziękowania i liczę na dalszą owocną współpracę. RAZEM ZMIECIEMY paplaki Z POWIERZCHNI ZIEMI. (Mam nadzieję!) =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |