piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
te wybory najprawdopodobnie zostały sfałszowane !!!!!!!!!!

bardzo dużo faktów wskazuje na to. Po ponownym przeliczeniu wyników 13 okregów w większości z nich ujawniono nieprawidłowości na korzyść Trzaskowskiego. Różnica głosów jest niewielka a pobieżna analiza wyników już w 1500 okręgach wyborczych wskazuje ,że są co do nich poważne wątpliwości. Jedynym wyjściem aby uznać ważność tych wyborów jest ponowne przeliczenie głosów ale PIS się tego boi. Zabezpieczył sie przed tym jeszcze za czasów swoich rządów powołując upolityczniona izbę SN która nie ma umocowania prawnego. W izbie tej zasiadają upolitycznienie sędziowie zabetonowani na stanowiskach tak jak inni aparatczycy PIS którzy zapewnić mają bezkarność pisowskim przestępcom oraz zabezpieczyć interesy PIS w trudnych latach utraty władzy. Dlatego nie dojdzie do przeliczenia głosów bo upolityczniona izba SN zrobi wszystko aby nie dopuścić do ponownego przeliczenia głosów.

Polska jeden dom

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: te wybory najprawdopodobnie zostały sfałszowane !!!!!!!!!!

cyt\" Wiem, dlaczego Jarosław Kaczyński tak się boi. Gdybym ja był pewien, że mój kandydat wygrał, to bym powiedział: \"no to przeliczmy, okaże się, jak będzie\". Dlaczego oni są tak przeciwni? Jeżeli wygrali, to się przeliczy. Można zażądać warunków, że to będzie jawne, uczciwe i wszystko będzie zrobione. Ale mówić, że nie można przeliczyć? Dlaczego? Jeżeli widzimy fałszerstwa, oszustwa to przeliczmy, wszyscy będą wiedzieli — mówił Roman Giertych.\"

Polska jeden dom

POnowne przeliczenie może odbyć się na wniosek prokuratora generalnego, ale wówczas nie odbywa się to w trybie przePiSów wyborczych tylko k.p.k. czyli przeprowadzania dowodów w POstęPOwaniu. Niezależnie od tego studziłbym emocje, bo nieprawidłowości nie będzie tyle, żeby to istotnie zmieniło stosunek głosów w skali kraju.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

POdejrzaną sprawą jest rejestracja wielu komitetów wyborczych zupełnie egzotycznych kandydatów, którzy POtem nawet nie usiłują zebrać POdPiSy POparcia, ale zgłaszają kandydatów na członków komisji sprawiając, że przedstawiciele koalicji rządzącej przy liczeniu głosów są w zdecydowanej mniejszości. Tu zadanie dla dziennikarzy i prokuratury o POwiązania tej akcji z PiSlamską mafią.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Kiedyś Tusk miał Janusza Palikota
aby on odwracał uwagę opinii publicznej
od spraw ważnych gospodarczo i politycznie.
...
Dziś tusk Tusk ma paligłupa Romana Gierkonia.

...
A teraz pod domy podciągają nam wiatraki
rolnictwo będzie zaorane i budżet padł

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. Jak dla mnie to jest naprawdę opcja wręcz doskonała teraz. Takie rzeczy są naprawdę wręcz podstawowe teraz. Tak ja to wszystko teraz ja to tutaj widzę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org