sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na rynku w Sokołach

Senator Kwiatkowski zaatakowany na rynku w Sokołach ....

Niech się cieszy, że z nerkami go wypuścili ...

Tfiskoidy wraz z jewropiejską łunią gnębią chłopów gorzej niż za cara, za Niemca, za pierwszego i drugiego Ruska i śmią pchać się do mateczników chłopskich? Jeszcze na dodatek z megafonami?

Jak to było u Haszka/wojak Szwejka? Bezczelne są te qrwy i zuchwałe?

Niedługo chłopi zostaną bez dopłat i jeszcze będą mieli zakaz uprawy warzyw i owoców na własne potrzeby w swoich przydomowych ogródkach oraz będzie nakaz kolczykowania kur. Nawet Hitler i Stalin tego nie wymyślili co wyrabia łunia i tfuskoidy.

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA
===================================================

- po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza ….

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na rynku w Sokołach

P.S.

a ty Lobo nadal PO_pierasz ten pisowski wrzód? Tego raka?

Ten cuchnący, obrzezany wór gnijącego góvvna?

.

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

tak że ten tegies …

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

tak że ten tegies …

Nieszczęśniku paplak

”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

Na rynku w Sokołach dzieją się dzieje ….

Ostatnio również na rynku w Garwolinie podczas konferencji prasowej naszego obywatelskiego kandydata tłumnie zgromadzeni obywatele gromko wyśmiewali pytania zadawane kandydatowi przez reżimowe media jak onet, tvn24 czy też tvp.
Omal nie doszło do wyrzucenia propagandzistów wrażego tfuskowego reżymu z Rynku w Garwolinie.

Jak widać jest to tendencja ogólnopolska i paplacze tfuskoidy muszą robić pod siebie.

Kiedy nie strzymią i popuszczą?

paplaki tfuskoidy jak i rozmaite wąskie dvpokraty to jest zdziczenie połączone z bezczelnością level hard.
Ich trzeba kopać po mordach bez ostrzeżenia i nie wdawać się w inne interakcje i pod żadnym pozorem nie dyskutować.

I niczego nie tłumaczyć …

tak że ten tegies …

Looking for a fun and informative website? 1Word4Pics blends casual games, brain teasers, and practical tips — ideal for curious minds and casual readers.

Into quirky, relaxing games? Explore our Pizza Edition Games collection — perfect for light entertainment. Fishing game fans will enjoy the challenge to catch the last fish in Tiny Fishing and build out their virtual haul.

Wellness enthusiasts, don’t miss our Ryze Mushroom Coffee reviews — honest takes on functional drinks for energy and focus.

If word games are your thing, check out the latest Letterboxed answers or stay sharp with daily Globle geography answers.

Need a break? Jump into Volley Random unblocked, a quick, addictive game you can play instantly — no downloads, just fun.

1Word4Pics is your hub for casual learning, puzzles, and entertainment. Come for the games, stay for the insights — there’s always something new to enjoy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org