Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młodzi mają wyczulony radar na sztuczność |
Poziom mojego rozczarowania wystąpieniem pana Nawrockiego jest bardzo duży. Był to człowiek, który się nie przygotował i został wywołany do odpowiedzi, myślący tylko o tym, jak się swojemu rozmówcy przypodobać. Nawrocki zdecydowanie nadużywał formy \"pan doktor\" w stosunku do Mentzena, co nie zadziałało w obie strony, bo kandydat Konfederacji jakoś tym tytułem Nawrockiego nie zaszczycił. Plus mowa ciała, ona była tu kluczowa. Widzieliśmy człowieka, który nie był ani naturalny, ani szczery. To jest jego słabością . Wyborcy Mentzena to głównie ludzie młodzi i bardzo młodzi. A oni mają szczególnie wyczulony radar na tę sztuczność, myślę, że ją widzieli. Zwłaszcza w kontrze do kandydata Konfederacji, który był naturalny, swobodny i czuł się w swojej roli doskonale – podkreśla ekspertka. Natomiast u kandydata PiS to był populizm, a do tego nieatrakcyjnie opakowany. Jednak tym, co uderzyło, było to, że Nawrocki w ogóle nie zaprezentował własnego stanowiska i własnych poglądów. Cokolwiek by Mentzen by przywołał, to by się Nawrocki zgodził. Nawet się posunął do krytykowania swojego środowiska politycznego, czyli PiS. Wyparł się sztandarowych pomysłów, choćby prezesa Kaczyńskiego. To nijak nie koreluje z formatem prezydenckim. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młodzi mają wyczulony radar na sztuczność |
\"Zapytajcie rannych policjantów czy kibolskie ustawki to sport... Nawrockiemu bardzo mylą się moralne drogowskazy\" - skomentował rozmowę Karola Nawrockiego i Sławomira Mentzena szef MSWiA Tomasz Siemoniak. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Teraz wszystko jest w internecie i wiele rzeczy można sprawdzić. Tak ja to wszystko teraz ja widzę teraz. ___________________________________ pracemagisterskiewroclaw.pl
|
|
Jedyne na co młodzi powinni być wyczuleni, to na żymian. Bo taki prezydent, a w dodatku lewak, to najgorsze co Polskę spotkać może.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |